Dodaj do ulubionych

Gawra2 padła!!

IP: *.crowley.pl 17.02.04, 18:47
Wyprowadzili kase ze SBM Gawra2, stworzyli PB Gawra Sp. zo.o. Nie oddaja
budynku H, i nie zanosi sie aby oddali w pierwszej polowie roku. Sprawa czeka
w sadzie, a aktow notarialnych nie widac...

Coz, krotka historia wielkiej gawry..
jn
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkniec H Re: Gawra2 padła!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 21:37
      Mozna prosić o wiecej informacji ???
      I jakieś bardziej konktrente ??? Odebrałem mieszknie, w H,
      budynek nie wykończony, ale mieszkać z trudem można....
      • Gość: Remi Re: Gawra2 padła!! IP: *.crowley.pl 11.03.04, 09:34
        Gawra padła kto tak powiedział, przecież wszędzie się ogłaszają, że mają
        najtańsze mieszkania w Warszawie,a tu upadek? nie mogę w to uwierzyć.
      • Gość: aa Re: Gawra2 !! IP: 195.136.120.* 12.03.04, 08:34
        Proponuje odpisywać na tytuł Gawra i nie powielać nie potwierdzonych tytłów.

• Gość: aa Re: Gawra2 IP: 195.136.120.* 12.03.04, 08:37
        Proponuję nie powielać beznadziejnego ,nie potwierdzonego tytułu że "Gawra
        padła" bo jest to nie uzasadnione, póki co poślizG z oddawaniem mmieszkań
        wynosił miesiąc do 1,5.Na dzień dzisiejszy jestem zadowolona ,no może mniej z
        samolotów -a propos jak wy sie czujecie?
    • Gość: Waldii Re: Gawra2 padła!! IP: *.orbis / *.orbis-transport.pl 18.02.04, 08:07
      Skad posiadasz tak rewelacyjne informacje?
      Czy moglys sie pokusic o wiecej szczegolow?
      Jak to mozliwe ze nie oddaja budynku skoro czesc ludzi juz odebralo mieszkanie.
      Sprawa w sadzie jak mam rozumiec to te zenujace roszczenia mieszkancow
      wczesniej oddanych blokow.
      A moze sie myle?

• starski Re: Gawra2 padła!! 18.02.04, 12:45
        ciekaw jestem co rozumiesz pod pojeciem zenujace roszczenia mieszkancow
        wczesniej oddanych blokow.

Mieszkaniec wczescniej oddanego bloku
        patrzacy na budynek H przez swoje okna

• Gość: Waldii Re: Gawra2 padła!! IP: *.orbis / *.orbis-transport.pl 18.02.04, 15:09
          Jak zerkniesz na poprzednie watki odnosnie Gawry jest tam mowa o sprawie jaka
          chce wytoczyc czesc mieszkancow wczesniej oddanych blokow.
          Dokladnie to mialem na mysli.
    • Gość: gość Re: Gawra2 padła!! IP: *.warszawa.tktelekom.pl 18.02.04, 13:14
      Budynek H Gawra zaczęła oddawać w styczniu "szczęśliwcy" powoli go zasiedlają.
      • Gość: Sebek Re: Gawra2 padła!! IP: *.lodz.mm.pl 06.03.04, 21:44
        proszę o więcej informacji , kupiłem tam mieszkanie , zaciągnąłem spory
        kredyt , wystraszyłem się , proszę o opinie.
        • melo13 Re: Gawra2 padła!! 08.03.04, 07:36
          Sebek, trochę luzu-ja już odebrałem swoje M (nie wiem jak Ty) i przymierzam się
          do wykończenia (lokum nie siebie:)). Jakiś wariat rzucił hasło Gawra2 padła, a
          gdy został poproszony o szczegóły, to zamilkł.
          A na akty, zgodnie z umową mają jeszcze trochę czasu - w Sp-ni dali info, że
          będzie to III kwartał 2004, a może nawet już czerwiec.
          pzdr
          • Gość: aa Re: Gawra2 padła!! IP: 195.136.120.* 10.03.04, 08:21
            Ja też odebrałam mieszkanie w gawrze 2 w budynku H ,mieszkam tam od dwóch
            tygodni I wiem że mają kłopoty finansow. Jesli chodzi o akty notarialne to
            mieszkańcy poprzednich budynków czekali co najmniej pół roku więc narazie się
            tym nie martwię. Czy forumowicz który napisał o sprawie w sądzie moze coś
            wiecej powiedzieć czy tu chodzi o ogłoszenie upadłosci? -chociaż wątpię w to.
            • Gość: Waldii Re: Gawra2 padła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 08:38
              aa
              Skad wiesz o klopotach finansowych spoldzielni.Jakie sa to klopoty i czym sa
              spowodowane.
              Napisz cos wiecej.
              W rozmowie z zarzadem uzyskalem informacje ze zadnych klopotow nie ma?
              • Gość: mieszkaniec H Re: Gawra2 padła!! IP: *.bonair.com.pl 10.03.04, 14:40
                Wystaczy pogadać z kimś z budowy a nie z zarządu... (Nię będe mówił o jakim
                terminie oddania budynku H mnie zapewniał prezes....)

Co do tego czy spółdzielnia padała czy nie to można to przecież sprawdzić...
                Fakt jest że mieszkancy poprzednio odawanych bloków procesują się z gawrą....
                Wiec pewnie nasz podobny los czeka... (moze narodziła się "nowa świecka
                tradycja")

Zresztą proponuje aby jakoś zorganizować spoktanie mieszkańców H,
                będzie łatwiej wywierać presje na Gawre... (a jeszcze mają duuużo rzeczy
                do "wyprostowania")
                • Gość: Waldii Re: Gawra2 padła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:01
                  Mysle ze to nie jest zly pomysl.
                  Wyjasnia sie wszelkie plotki i niedomowienia ...
                  i spekulanci nie beda mieli juz pola do popisu no i sila przebicia wzrosnie.
                  Wtorek 16 marca w biurze wspolnoty podczas dyzury bo wiem ze takie sie odbywaja.
                  Tylko nie wiem o ktorej godzinie.
                  • Gość: mieszkaniec H Re: Gawra2 padła!! IP: *.bonair.com.pl 10.03.04, 15:08
                    proponując spotaknie, miałęm na mysli raczej "bez sąsiadów" za miedzy.....
                    Bo z tego co piszą na forum to sieja wiecej zametu niż informacji.

• Gość: OTOS Re: Gawra2 padła!! IP: 212.76.37.* 10.03.04, 15:21
                      proponuję spotkanie dziś o godz.20 u mnie w lokalu
                      zainteresowanych (tylko mieszkańców bud. h)proszę o kontakt
                      pod adresem warszawa@saniter.com.pl
                  • Gość: otos Re: Gawra2 padła!! IP: 212.76.37.* 11.03.04, 11:08
                    jacku na twoim miejscu zastanowił bym się nad tym co
                    piszesz, pomijam fakt że wielu słabiej zorientowanych
                    mieszkańców bud. h przyprawiasz o zawał serca ale pisząc
                    takie brednie możesz narobić problemów także sobie.
                    Pisząc nieprawdę narażasz spółdzielnie na straty.
                    Mam nadzieję że niebawem się do ciebie dobiorą.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Waldii Re: Gawra2 padła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:41
                      OTOS wyslalem Ci mailika.
                      Daj znac co ustaliliscie.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: aa Re: Gawra2 padła!! IP: 195.136.120.* 12.03.04, 08:30
                        Czy zdecydowaliście sie już na operatora usługi telefonii stacjonarnej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka