Gość: Ania IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 01.03.04, 13:36 Szukam kontaktu z przyszłymi mieszkańcami DP II. Chciałabym wymienić doświadczenia nt temat JW i wogóle poznać przyszłych sąsiadów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monique Re: Dębowy Park II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:29 Witam, najprawdopodobniej bede mieszkancem DPII (pod warunkiem ze wybuduja cos hihi, bo jak na razie... plac pusciutki:(((...) W polowie przyszlego tygodnia .. moze(powiedziala mi uprzejma Pani z JW- CENTRALA)powinno byc wiadomo kiedy rozpocznie sie budowa. Powiem szczerze, ze jak na razie opinnie na temat JW sa zroznicowane i ja tez takowa mam. Do momentu podpisania umowy przedwstepnej, handlowiec .. powiedzmy delikatnie nie odstepowal mnie ani na chwile... a obecnie po podpisaniu umowy... nie moge sie doprosic kontaktu ze mna i odpowiedzi na pytania dotyczace przebiegu postepow, najpierw z pozwoleniem na budowe a teraz z terminem rozpoczecia budowy.. pozatym powiedziano mi ze caly sprzet z DPI przejdzie na budowe DPII, co niestety nie ma miejsca bo wszelki sprzet (np dzwigi z DPI zniknely, chyba ze przyslonil mi ich widok padajacy deszcz hihihi...) .. i niestety nie pojawil sie na DPII . Troche ponarzekalam, ... ale mam nadzieje ze budowa sie niebawem rozpocznie i nie bedzie zbyt duzego opoznienia... (bo jakies pewnie bedzie)..:)) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Dębowy Park II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:40 Chcesz wiedzieć coś o swoim przyszłym mieszkanku, umów się na rozmowe do pani prezes Agaty Wróbel(7717550,7717791).Ona odpowiada za kontakty z klientem.Przyjmuje jeszcze p.prezes Minczewska, ale z nią nie da się rozmawiać.Przyda wam się dużo cierpliwości i wytrwałości zanim dostaniecie swoje klucze.Ja właśnie je dostałam(DP1) po trzech latach od podpisania umowy. Jak macie problem to umawiajcie się od razu na Radzymińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PG Re: Sąsiedzi IP: 195.164.60.* 03.03.04, 09:55 Zapraszamy nowych sąsiadów na stronę www.debowypark2.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monique Re: Sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:49 Stronka rzeczywiscie fajowa (tylko troszke opisów nie widac... dopiero po drugim wejsciu je dojrzalam, niebiesciutkie jak lubie :)))) moze slepam hihihi, dzis powiedziala mi Pani z JWC ze termin oddania DPII powinien byc max w III kw. 2005 roku... kiedy podpisywalam umowe mowiono mi ze w I kwartale:(((( Szkoda ze tak dlugo musze czekac na swoj kacik:))) pozdrawiam sasiadow i ciesze sie ze mamy stronke na ktorej mozemy sie informowac o postepach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dębowy Park II IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 03.03.04, 13:43 Dzięki za info. Miałam już przyjemność pojawić się na Radzymińskiej, ponieważ cudowne panie z księgowości nie zaksięgowały jednej z moich wpłat (a dokładnie 5%)i okazało się, że nie zapłaciłam raty w terminie. Dobrze, że skrupulatnie zbieram dowody wpłat. P.S. Jestem zachwycona "naszą" stroną internetową, jest rewelacyjna. Mam nadzieję, że coraz więcej przyszłych sąsiadów będzie się na niej udzielać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIQUE Re: Dębowy Park II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:22 Sasiedzi gdzie jestescie???????????? Wszystkich naszych Sasiadow zapraszamy do odwiedzania stronki www.debowypark2.republika.pl/i wymiany spostrzezen co do Naszgo przyszlego"M" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Re: Dębowy Park II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:25 Wkradl sie blad w postaci literki 'i' na koncu przepraszam. Adres stronki :)))) www.debowypark2.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Dębowy Park II IP: *.chello.pl 27.04.04, 12:54 A czy jeśli jestem oczekującym jeszcze na Dębowy I to mimo to przygarniecie mnie po sąsiedzku? Jako sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś