Dodaj do ulubionych

Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!?!?

IP: *.wp.mil.pl 05.03.04, 10:22
Pomocy! Czy mieliście coś wspólnego z "MULT-HEKK....."? Czy warto od nich
kupować?
Obserwuj wątek
    • magdulka52 Re: Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!? 05.03.04, 11:23
      Człowieku! uciekaj od nich jak najdalej!!! Wszystko co wybudują sypie się po
      kilku miesiącach. tynk odpada praktycznie po jednym miesiącu. Kombinują jak
      mogą. Od lat ludzie się z nimi procesują. To firma,która buduje praktycznie na
      przekrętach. Poszukaj na forum watku o Multi-HEkku. to epopeja. A poza tym,
      mieszkańcy mają jakąs stronę internetową osiedla.
      pozdrawiam
    • Gość: magborn Re: Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!? IP: 62.89.110.* 05.03.04, 12:35
      Jesienią ubiegłego roku szukalam mieszkania. Byłam na tym osiedlu i rozmawiałam
      z mieszkańcami. Opowiadali straszne rzezcy, nie zaryzykowałam i nie kupiłam od
      Multi Hekku mieszkania. Jest tam cholernie ciasno, ludzie mówili, że wszystko
      się sypie. Tam gdzie miał być kawałek zieleni postawili jeszcze jeden budynek,
      nie licząc się z lokatorami. Nie kupiłabym nic od nich. Kupiłam od Eko-Budu i
      jestem zadowolona. Pozdrawiam.
    • Gość: majka Re: Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!? IP: *.k.mcnet.pl 05.03.04, 13:24
      to najgorsze co moze byc.....sama chcialam tam kupic mieszkanie 4 lata
      temu ..mam tam sporo znajomych..tragedia..za to polecam klinkier-bud w
      piasecznie mieszkam tam od zeszlego roku:)
      pozdrawiam
      majka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka