Gość: zainteresowany IP: *.wp.mil.pl 05.03.04, 10:22 Pomocy! Czy mieliście coś wspólnego z "MULT-HEKK....."? Czy warto od nich kupować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka52 Re: Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!? 05.03.04, 11:23 Człowieku! uciekaj od nich jak najdalej!!! Wszystko co wybudują sypie się po kilku miesiącach. tynk odpada praktycznie po jednym miesiącu. Kombinują jak mogą. Od lat ludzie się z nimi procesują. To firma,która buduje praktycznie na przekrętach. Poszukaj na forum watku o Multi-HEkku. to epopeja. A poza tym, mieszkańcy mają jakąs stronę internetową osiedla. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magborn Re: Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!? IP: 62.89.110.* 05.03.04, 12:35 Jesienią ubiegłego roku szukalam mieszkania. Byłam na tym osiedlu i rozmawiałam z mieszkańcami. Opowiadali straszne rzezcy, nie zaryzykowałam i nie kupiłam od Multi Hekku mieszkania. Jest tam cholernie ciasno, ludzie mówili, że wszystko się sypie. Tam gdzie miał być kawałek zieleni postawili jeszcze jeden budynek, nie licząc się z lokatorami. Nie kupiłabym nic od nich. Kupiłam od Eko-Budu i jestem zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Osiedle "Arkadia" -Piaseczno-KTO COŚ WIE?!?!? IP: *.k.mcnet.pl 05.03.04, 13:24 to najgorsze co moze byc.....sama chcialam tam kupic mieszkanie 4 lata temu ..mam tam sporo znajomych..tragedia..za to polecam klinkier-bud w piasecznie mieszkam tam od zeszlego roku:) pozdrawiam majka Odpowiedz Link Zgłoś