dolceedamara 20.07.10, 10:20 Witam, poszukuje informacji o developerze, ktory realizuje inwestycje przy ulicach: Argentynskiej/ Kanadyjskiej. Bede wdzieczna, za kazde info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: 94.254.180.* 20.07.10, 17:48 My z mężem zaryzykowaliśmy i już mieszkamy. Na razie nie ma na co narzekać, okolica ładna, usterek jakoś u nas nie było, jesteśmy nawet zadowoleni. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 19:07 My z żoną też się zdecydowałyśmy! Jeszcze tylko kredycik (najlepiej w Getin) i ... wio! Pozdrawiamy przyszłych sąsiadów (a zwłaszcza sąsiadki!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 16:13 to chyba Panstwo mieszkacie w okolicy bo budynek nie zostal jeszcze oddany do użytku...) haha Odpowiedz Link Zgłoś
dolceedamara Re: Sapir Development Wasze Opinie 20.07.10, 21:14 A mozecie Panstwo sprecyzowac, w ktorej inwestycji mieszkacie? Bo chyba nie w tej, o ktora ja pytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: 109.243.116.* 21.07.10, 00:01 w prestirzowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: 178.73.49.* 09.04.11, 15:30 Witam, Ja zakupilem tam mieszkanko. Cena jak na ta okolice wydala mi sie do zaakceptowania (na ul. bajonskiej sprzedaja okolo 20% drozej ). Jak na razie prace posuwaja sie calkiem dobrze. Poniewaz mieszkam blisko to widze ze budynek na zewnatrz okladany jest wlasnie czyms drewno podobnym. Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annabelle Re: Widok na kraty IP: *.pl 31.08.11, 09:27 W sierpniu 2011 skuszona superpromocją i lokalizacją oglądałam tę "piękną" i "prestiżową" inwestycje obłożoną dośc paskudnymi panelami drewnopodobnymi koloru za przeproszeniem "sraczki". Sam blok wydaje się być porządnie zrobiony, podobnie mieszkania (gładzie, instalacje, wylewka itp) Natomiast do MINUSÓW zaliczyłabym poza wyglądem elewacji: - wbrew pozorom lokalizacja (dookoła paskudne wielokolorowe bloki i jakis postpeerleowski budynek pralni oraz paskudne zewnętrzne garaże przy starych blokach = zero prestiżu) -wyjazd z osiedla! prosze sprobowac rano pokrecić się autem na Kanadyjskiej, Rumuńskiej itp, ciasno i trzeba się nieźle nakręcić. - tylko jedna winda, - brak komórek lok. - malo mieszkan ma loggię, - beznadziejny widok z okien od strony Kandyjskiej (widok na stary blok oddalony o rzut beretem ok.8-10metrów) Dodatkowe przygnebienie powoduje fakt, ze ten stary blok, na ktory trzeba patrzec ma mnostwo okien z kratami, kłodkami itp, co przypomina raczej widok na wiezienie/poprawczak niż budzi jakiekolwiek skojarzenia z zieloną Saską Kępą. Gdyby inwestycja byla prestizowa, jak sie reklamuje, inwestor zainwestowałby w zakup dorodnych drzew i zadbał o ich nasadzenie, zeby stanowiły jakąs fajna barierę przed tym paskudnym widokiem. - cena nie ma znaczenia, nie chcialabym tam meiszkac nawet za 6,5tys/m - użytkowanie wieczyste Przy takiej podaży mieszakn jaka jest na rynku i pierwotnym, i wtórnym, osobiscie wydaje mi sie glupim kupowanie adresu z tabliczką "saska kępa", podczas kiedy naprawdę zielone, z przestrzenią za oknem mieszkania stoją i czekają na Mokotowie, Zoliborzu, Służewiu itp... ale kazdy ma swój gust i swoje kryteria, wiec pozdrawiam wszystkich, co kupili i nie kupili:) Odpowiedz Link Zgłoś