Dodaj do ulubionych

Sapir Development Wasze Opinie

20.07.10, 10:20
Witam,

poszukuje informacji o developerze, ktory realizuje inwestycje przy
ulicach: Argentynskiej/ Kanadyjskiej.

Bede wdzieczna, za kazde info.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: 94.254.180.* 20.07.10, 17:48
      My z mężem zaryzykowaliśmy i już mieszkamy. Na razie nie ma na co
      narzekać, okolica ładna, usterek jakoś u nas nie było, jesteśmy nawet
      zadowoleni. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów
      • Gość: kasia Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 19:07
        My z żoną też się zdecydowałyśmy! Jeszcze tylko kredycik (najlepiej
        w Getin) i ... wio!
        Pozdrawiamy przyszłych sąsiadów (a zwłaszcza sąsiadki!).
      • Gość: izi Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 16:13
        to chyba Panstwo mieszkacie w okolicy bo budynek nie zostal jeszcze oddany do użytku...)
        haha
    • dolceedamara Re: Sapir Development Wasze Opinie 20.07.10, 21:14
      A mozecie Panstwo sprecyzowac, w ktorej inwestycji mieszkacie?
      Bo chyba nie w tej, o ktora ja pytalam.
      • Gość: Marian Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: 109.243.116.* 21.07.10, 00:01
        w prestirzowej.
    • Gość: andy Re: Sapir Development Wasze Opinie IP: 178.73.49.* 09.04.11, 15:30
      Witam,

Ja zakupilem tam mieszkanko. Cena jak na ta okolice wydala mi sie do zaakceptowania (na ul. bajonskiej sprzedaja okolo 20% drozej ). Jak na razie prace posuwaja sie calkiem dobrze. Poniewaz mieszkam blisko to widze ze budynek na zewnatrz okladany jest wlasnie czyms drewno podobnym. Oby tak dalej...
      • Gość: Annabelle Re: Widok na kraty IP: *.pl 31.08.11, 09:27
        W sierpniu 2011 skuszona superpromocją i lokalizacją oglądałam tę "piękną" i "prestiżową" inwestycje obłożoną dośc paskudnymi panelami drewnopodobnymi koloru za przeproszeniem "sraczki".
        Sam blok wydaje się być porządnie zrobiony, podobnie mieszkania (gładzie, instalacje, wylewka itp)

Natomiast do MINUSÓW zaliczyłabym poza wyglądem elewacji:
        - wbrew pozorom lokalizacja (dookoła paskudne wielokolorowe bloki i jakis postpeerleowski
        budynek pralni oraz paskudne zewnętrzne garaże przy starych blokach = zero prestiżu)
        -wyjazd z osiedla! prosze sprobowac rano pokrecić się autem na Kanadyjskiej, Rumuńskiej itp, ciasno i trzeba się nieźle nakręcić.
        - tylko jedna winda,
        - brak komórek lok.
        - malo mieszkan ma loggię,
        - beznadziejny widok z okien od strony Kandyjskiej (widok na stary blok oddalony o rzut beretem ok.8-10metrów) Dodatkowe przygnebienie powoduje fakt, ze ten stary blok, na ktory trzeba patrzec ma mnostwo okien z kratami, kłodkami itp, co przypomina raczej widok na wiezienie/poprawczak niż budzi jakiekolwiek skojarzenia z zieloną Saską Kępą. Gdyby inwestycja byla prestizowa, jak sie reklamuje, inwestor zainwestowałby w zakup dorodnych drzew i zadbał o ich nasadzenie, zeby stanowiły jakąs fajna barierę przed tym paskudnym widokiem.
        - cena nie ma znaczenia, nie chcialabym tam meiszkac nawet za 6,5tys/m
        - użytkowanie wieczyste

Przy takiej podaży mieszakn jaka jest na rynku i pierwotnym, i wtórnym, osobiscie wydaje mi sie glupim kupowanie adresu z tabliczką "saska kępa", podczas kiedy naprawdę zielone, z przestrzenią za oknem mieszkania stoją i czekają na Mokotowie, Zoliborzu, Służewiu itp...
        ale kazdy ma swój gust i swoje kryteria, wiec pozdrawiam wszystkich, co kupili i nie kupili:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka