Dodaj do ulubionych

Pastelowa Wola

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 13:43
Witajcie;
Widzieliście może nową inwestycją na Woli - Pastelowa Wola - www.pastelowawola.pl budowaną przez Mostostal.

Ostatnio wtrafiłem na ich stronę - i wydaje się interesująca. Muszę się tam wybrać.
Może ktoś z Was był? Podobno ceny są od 7999 zł
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Pastelowa Wola IP: *.merck.de 23.09.10, 13:49
      po co mamy jechac - przeciez tam pracujesz i mozesz nam podac wszystkie szczegoly:)

mieszkanka Wam nie schodza az do tego stopnia, ze nazwaliscie wybudowana plombe w srodku niczego pastelowa - gratuluje wyobrazni :D
    • scenial Re: Pastelowa Wola 23.09.10, 14:09
      Ceny już od 7999? Na woli? No to faktycznie bardzo interesująca oferta, nic tylko kredycik i wio ;))) A tak poważnie, ile płaca takim naganiaczom?

----------------------------------------------------------------------------------------------------
      www.scenial.pl
      demoscena computer art publicystyka atari commodore 64 amiga playstation dreamcast
      • Gość: cokolwiekk Re: Pastelowa Wola IP: 178.73.49.* 07.10.10, 10:47
        1,5 roku nie zaglądałam na to forum,ceny zdążyły się odbić od dna, a tu nic się nie zmieniło - nadal trwa czekanie na Godota ;)
    • Gość: . Re: Pastelowa Wola IP: *.181.139.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.10, 17:41
      jak bedzie po 5k, to się zastanowię czy warto to w ogóle obejrzeć :-)

pa pa
      • Gość: jaa Re: Pastelowa Wola IP: *.chello.pl 23.09.10, 20:28
        ja za 6 bym może pomyślał.. chociaż tamte rejony są średnie..
        • Gość: steady_at_najx Re: Pastelowa Wola IP: 94.254.194.* 23.09.10, 21:31
          mam jedno pytanie co do tej inwestycji: czy jak teraz wybiegłbym pędem z domu, to zdążę jeszcze kupić, jeżeli do Biura Sprzedaży mam jakieś pół godzinki?
          • Gość: ... Re: Pastelowa Wola IP: 178.56.46.* 02.12.10, 11:23
            Chyba dobiegłeś i wykupiłeś wszystko, bo obniżyli ceny.
            Teraz są mieszkania po 6 999 zł
            Kurde, gdyby nie te zaspy, to kupiłbym sam:P
            • Gość: ... Re: Pastelowa Wola IP: *.merck.de 02.12.10, 14:46
              jak się skończą zaspy to już będą po 5999 - więc masz farta
              • Gość: gość Re: Pastelowa Wola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 16:12
                szkoda gadać.....z takim podejściem do klienta to do 2020r nie sprzedadzą tych mieszkań....negocjacje prowadzą z niewiadomo jaką ilościa klientów i w końcu z internetu dowiadujesz się, że mieszkanie jest już zarezerwowane bo nawet nie raczą Cie o tym powiadomić......TOTALNA MASAKRA !!!!!!!
                • Gość: kupiec Re: Pastelowa Wola IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 21:30
                  Developer jest trochę niepoważny na początek podaje cenę z kosmosa, później daje dużą obniżkę, ale to i tak nadal ponad realną wartość mieszkania. Mieszkania sprzedają od 08-01-2010 na razie sprzedali tylko 4 mieszkania. Sprzedaż im kuleje bo stosują jakieś dziwne sztuczki, liczą że złapią jakiś naiwnych kupców.

Okolica też nie za specjalna cmentarz, wielki komin przed budynkiem, TBS-y obok budynku, a cena za mieszkanie jakby budynek stał w ścisłym centrum Warszawy.

Jeśli chodzi o rezerwację to się nie przejmuj, mieszkania są specjalnie ustawiane na zarezerwowane żeby sztucznie stworzyć zainteresowanie inwestycją.

Zgadzam się z twierdzeniem, że z takim podejściem to jeszcze długo będą sprzedawać te mieszkania.
                  • Gość: gość portalu Re: Pastelowa Wola IP: *.alior.pl 17.08.11, 16:35
                    ktoś ma jakieś nowe wiadomości?? tuż obok teren został ogrodzony przez Dom Development, także Pastelową Wolę czekają kolejne kłopoty, przed ich terenem zacznie się plac budowy, a kolejna inwestycja zmieni okolicę, ciekawe kiedy pójdą na te "wielkie negocjacje" które tak reklamują na swojej stronie, muszą się pośpieszyć zanim wejdą kolejne ograniczenia dla kredytobiorców...
                    • Gość: koyotee Re: Pastelowa Wola IP: *.home.aster.pl 17.10.11, 14:33
                      Byłem ostatnio, mieszkania jeszcze potaniały. mają teraz coś tam niżej nawet za 6300 czy jakoś tak. Nie pamiętam końcówki ale było znośnie. TO najtańsze mieszkanie nie za specjalne, bo trochę ciemne ale z cenami już poszli po rozum do głowy przynajmniej. Teren dookoła rzeczywiście wygląda jakby coś się miało dziać ale może cmentarz zasłonią przynajmniej czymś ładnym. Plus jest taki, że to nieduży budynek a ja mam już dość mieszkania w mrówkowcu. Na razie negocjuję, dam znać co się udało "urwać" ;-)
                      Drogie parkingi mają, szef biura sprzedaży powiedział: "zobaczymy co da się zrobić". Chyba chcą się tego szybko pozbyć i zmienili podejście do kupujących. Nareszcie można z kimś rozsądnym u nich pogadać w biurze.
                      • Gość: fgt Re: Pastelowa Wola IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.10.11, 21:19
                        Hmm, powinni się nazwać "Pastelowy cmentarz" albo "Pastelowe Powązki". Miałoby to wtedy realne odniesienie do rzeczywistości.

Okolica jest topowa w dniu 1 listopada. W pozostałe dni raczej do schlania się na smutno.
                        • Gość: WujekSam Re: Pastelowa Wola IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 22:15
                          Bylem, oglądałem.....
                          PEREŁKA......
                          na 2, 3,4 pietrze nie sprzedali ani jednego mieszkania......
                          • Gość: kwatera Re: Pastelowa Wola IP: *.centertel.pl 15.11.11, 22:45
                            Po ile ceny? Lokalizacja niezła. Tereny się rozwijają. Drzewostan na cmentarzu obok dostarcza życiodajnego tlenu i walorów estetycznych od wiosny do jesieni. Trzeba umieć docenić ofertę parchy jedne.
                            • Gość: romcio Re: Pastelowa Wola IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.11, 23:31
                              Gość portalu: kwatera napisał(a):

wawiak, jak bedziesz tak czesto nicki zmienial to pomieszania rozumu dostaniesz :)
                              • Gość: WujekSam Re: Pastelowa Wola IP: *.home.aster.pl 16.11.11, 17:17
                                A tak bez jaj?
                                Zna ktoś kogoś kto tam mieszka?

Wygląda to jak Dom w Którym Starszy, świetna sceneria na Wolską Masakrę Pila Mechaniczną....
                                Opuszczona Piekarnia, Stacja karetek, CPN, cmentarz i przepiękna rudera przylegająca do budynku.....
                                • Gość: tyrystor Re: Pastelowa Wola IP: *.centertel.pl 16.11.11, 20:18
                                  I właśnie dlatego opłaca się tam teraz kupić, oczywiście nie za 8k. Za mniej niż 7k będzie to już niezła oferta. Ja jeśli osiągnę satysfakcjonującą cenę kupię.
                                  • Gość: WujekSam Re: Pastelowa Wola IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 21:44
                                    za 7k?, Myślę, że 5000 pln/m2 to zmarnowane pieniądze.....
                                    • Gość: tyrystor Re: Pastelowa Wola IP: *.centertel.pl 16.11.11, 22:26
                                      Chcieć sobie można, realia są jakie są, Polacy zostali wydymani na maksy i tak juz zostanie, odwazni byli tylko za komuny jak mieli bezpieczeństwo ekonomiczne
                                      • Gość: WujekSam Re: Pastelowa Wola IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 00:08
                                        Hiszpania na skraju bankructwa...
                                        money.cnn.com/2011/11/15/markets/thebuzz/index.htm
                                        za rok max. 2 mieszkania na aukcjach komorniczych będą za 1/3 aktualnej ceny
                                      • Gość: romcio Re: Pastelowa Wola IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 01:36
                                        Gość portalu: tyrystor napisał(a):

Pamiętaj, inwestycja _musi_ zarobić
                                  • Gość: romcio Re: Pastelowa Wola IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 01:33
                                    Gość portalu: tyrystor napisał(a):

> I właśnie dlatego opłaca się tam teraz kupić [...]

Pamietaj aby poczynić inwestycję trzeba mieć pewność że przyniesie zysk. Pastelowa Wola gwarantuje rentowność mniej wiecej taką jak indeks wig deweloperzy (początek inwestycji 2006/2007 koniec 2008/2009 lub jak ktoś wierzy w dalsze wzrosty w długim czasie to nawet do teraz :)
                                    • Gość: romcio Re: Pastelowa Wola IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 01:34
                                      zapomniałem wleić:

stooq.pl/q/?s=wig_dewel&c=10y&t=l&a=lg&b=0
                      • Gość: kod nieznany Re: Pastelowa Wola IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.10.11, 07:22
                        Czy wtedy garaże też były tak drogie jak obecnie? Teraz cena miejsca postojowego to 38 tysięcy.
                        • Gość: Micky Re: Pastelowa Wola IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 18:12
                          tak, ceny mieszkań też na razie z kosmosu, i komin lub cmentarz za oknem - przynajmniej jest wybór..
                          • Gość: kod nieznany Re: Pastelowa Wola IP: *.it.pw.edu.pl 24.01.12, 10:42
                            a może znajdzie się ktoś kto kupił tam mieszkanie?
                          • Gość: weer Re: Pastelowa Wola IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 09:35
                            ja tam wolałbym cmentarz - komin źle mi się kojarzy...
                            • Gość: Poeta Re: Pastelowa Wola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 11:48
                              Miejsce fajne.
                              Powązki do pełno zieleni - młyn jedynie przez kilka dni w listopadzie.
                              Obok będzie budować Dom Dev. - działka już ogrodzona.
                              • sammler Re: Pastelowa Wola 25.01.12, 14:19
                                Gość portalu: Poeta napisał(a):

> Miejsce fajne.
                                > Powązki do pełno zieleni

No tak... Powązki, Powązki... hmm... Powązki to już prawie Żoliborz. A ja zawsze marzyłem o mieszkaniu na Żoliborzu!

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka