nkustra 08.10.10, 12:03 Witam, czy ktoś kupił tam mieszkanie, a może wie cokolwiek o developerze oprócz tego, co jest dostępne na ich stronie www? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.merck.de 08.10.10, 12:12 "Przedstawiamy Państwu BEMOWO Living House kameralny budynek do wygodnego życia, z projektowaną bezpieczną przestrzenią, między Kliniką Weterynarii Bemowo a Salonem Honda Marine na przeciwko restauracji McDonald's." Nie ma to jak prestizowa lokalizacja! Odpowiedz Link Zgłoś
nkustra Re: PW Development - Bemowo Living House 08.10.10, 22:09 czyli nie masz nic do napisania oprócz cytatu z ich strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: PW Development - Bemowo Living House IP: 188.33.20.* 09.10.10, 08:03 Morda , naganiaczu. Nogi za pas i wynocha - jak ewidentnie chcesz SPRZEDAĆ , a nie kupić, to twoje miejsce jest gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.chello.pl 09.10.10, 11:33 blok wygląda jak z lat 70 tych.. dla mnie paskudny.. a ty steady.. ile w paszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
nkustra Re: PW Development - Bemowo Living House 11.10.10, 20:04 Gdybym był naganiaczem, tak jak piszesz, to napisałbym post jako "gość", pod takim jak Ty pseudonimem. Ale jak widać, pewnych rzeczy nie można kupić - w tym kultury. Nie stać mnie na apartament na Złotej, dlatego pytam się o Bemowo. Wygląd zewnętrzny budynku ma dla mnie drugorzędne znaczenie, tym bardziej wśród podobnych bloków. Bardziej chodziło mi o opinie o samym developerze, o tym jak buduje i czy nie ma z nim problemów. Gdybyś się pofatygował i sam spróbował coś znaleźć o tym developerze, może przestałbyś pisać w taki sposób. O nim nic nie ma, ani in plus, ani minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoned Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.chello.pl 20.10.10, 12:26 Hej, ja kupiłem mieszkanie w tym bloku, wykończyłem już, mieszkam od jakiegoś czasu. Co do dewelopera, to w opinii znajomego, co robił mi odbiór, mieszkanie wykonane jest dobrze, są oczywiście rzeczy do poprawki, ale wszystko trzeba sprawdzić i w czasie wstępnego odbioru ma być zapisane i podpisane przez przedstawiciela dewelopera. Uwagi odnośnie developera i jak i samego bloku Plusy Cena do negocjacji, nie jest super drogo - vide Obrońców Tobruku; Dobra lokalizacja, komunikacja tramwajowa, autobusowa, a także w miarę niedaleko do metra Całkiem nieźle wykończone mieszkania Szybka realizacja aktów notarialnych zarówno mieszkania jak i garażów (ważne dla osób kredytujących zakup mieszkania) Dobry kontakt z przedstawicielem dewelopera (Pan Paweł) Minusy: Hałaśliwe sąsiedztwo ulicy Powstańców Śląskich - szczególnie mieszkania po stronie ww. ulicy Kłopotliwy wjazd/wyjazd na ul. Powstańców Śląskich - przepust jest mało widoczny dla osób, które nie uczęszczają często tą ulicą, czasem trzeba długo czekać aż będzie możliwe bezpieczne włączenie się do ruchu, w przypadku gdy chcemy zjechać przepustem do bloku, sugeruję uruchomić kierunkowskaz dużo wcześniej, aby uniknąć wjazdu w tył, często lewym pasem gnają szaleńcy. Kierownik budowy jest niekompetentny - dużo obiecuje, często kłamie "w żywe oczy" - ja miałem taki przypadek podczas odbioru, dlatego wszystko zostało spisane i podpisane przez przedstawiciela zarządu pwdevelopment. Brak ochrony - to nie jest duży minus, wynika to z faktu, że blok jest mały oraz mało ludzi jeszcze mieszka, a koszty ochrony są znaczne. Reasumując, uważam, że jeśli ktoś szuka w miarę taniego, dobrze wykonanego mieszkania, z dobrą lokalizacją to jest to temat do zastanowienia się. Z tego co wiem, to są jeszcze dostępne miejsca garażowe z komórką lokatorską. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nkustra Re: PW Development - Bemowo Living House 29.10.10, 21:08 Dziękuję, Pana wypowiedź potwierdziła to, co samemu udało mi się zaobserwować - szczególnie problem z włączeniem się do ruchu, gdy ktoś chce skręcić w stronę Wrocławskiej - dobrze jest mieć mocny samochód :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: PW Development - Bemowo Living House IP: 188.33.12.* 30.10.10, 00:00 zakłamany pachołku deweloperskich obsrańców, fajnie się rozmawia samemu ze sobą? to co , panowie byznesmeni, warto zaynwestować w te apartemą? ile kupić, tak dla prestirzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoned Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.chello.pl 16.11.10, 21:16 Ja tu mieszkam, nie jestem po żadnej ze stron, jak masz problemy z erekcją, to dalej dawaj upust swoim ejakulacjom pseudo-intelektualnym, tyle, bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pl Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.120.225.195.static.bait.pl 10.01.11, 23:19 Ale śmieszny psychopata się tu trafił. Może kupimy mu lalke plastikową to jej oczki wydłubie. Co za palant. Ta sierotka muiała miec ciężkie dzieciństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: PW Development - Bemowo Living House IP: 46.113.8.* 10.01.11, 23:25 wziąłeś nadgodziny, bo Menedrzer Sprzedaży kazał? ;-) Frustracja boli, i widać to po twoim żałosnym poście. Nie sądzę żebyście znaleźli wielu debili którzy kupią wasze trumny z betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoned Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 21:45 nie wiem, do kogo to było, ale matole wróć do podstawówki i sprawdź poprawną pisownię słowa menedżer, poza tym to nadgodziny to masz wyrobione, ale z matołowania, schowaj słomę w kalosze, popłuczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoned Re: PW Development - Bemowo Living House IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 21:42 plastiki, to u siebie na kwadracie masz chłoptasiu, więc nie rób szumu, bo mama cie zbeszta. Odpowiedz Link Zgłoś