Dodaj do ulubionych

Formalności

04.04.11, 20:54
Budowa Sunhouse
Autor: grzesi0s 03.04.11, 08:11
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
o co chodzi z jakimś aneksem bo ja nic nie dostałem, jakieś poważne zmiany czy pierdoły? bo nie wiem, dzwonić, pisać czy poprostu olać..... a tak ogólnie to ładnie cisną na budowie nie? pozdrowionka

Jeśli podpisałeś umowę w 2010 roku to aneks powinieneś dostać. Jeśli nie dostałeś, to zwróć się do LW. Jak pisałem w innym wątku; w aneksie nie ma nic ważnego poza gwarancją ceny.

Pozdrawiam również :-)
Obserwuj wątek
    • 51lech Re: Formalności 04.04.11, 23:56
      radyjon napisał:

> Budowa Sunhouse
      > Autor: grzesi0s 03.04.11, 08:11
      > Dodaj do ulubionych
      > Odpowiedz cytując Odpowiedz
      > o co chodzi z jakimś aneksem bo ja nic nie dostałem, jakieś poważne zmiany czy
      > pierdoły? bo nie wiem, dzwonić, pisać czy poprostu olać..... a tak ogólnie to ł
      > adnie cisną na budowie nie? pozdrowionka
      >
      > Jeśli podpisałeś umowę w 2010 roku to aneks powinieneś dostać. Jeśli nie dostał
      > eś, to zwróć się do LW. Jak pisałem w innym wątku; w aneksie nie ma nic ważnego
      > poza gwarancją ceny.
      >
      > Pozdrawiam również :-)
      Ale balkon doliczają ew logie do metrażu wiec zwiekszy sie też czynsz dobrze rozumiem??bo raczej za balkon nie powinno sie pobierać opłaty czynszowej bo to przecież nie powierzchnia mieszkaniowa tylko użytkowa.
      • radyjon Re: Formalności 08.04.11, 19:37
        Słusznie. Dlatego taka zmiana nie wpływa na czynsz. Wystarczy zapytać w biurze LW
        i wszystko będzie jasne. Ja tak zrobiłem.

pozdrawiam
    • andynaldinho Re: Formalności 10.04.11, 15:16
      Aneks podpisałem w zeszłym tygodniu. Nie wiem, co miałoby w nim budzić wątpliwości.
      • mybarbie Re: Formalności 11.04.11, 16:50
        My umowę podpisaliśmy w marcu już w nowym brzmieniu, więc nie ma co aneksować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka