Dodaj do ulubionych

Targi w PKiN

10.04.11, 16:02
Byłem z ciekawości, choć kupować w tym roku nie zamierzam. Pani z mojego banku wyliczyła mi zdolność na dużą kawalerkę (lub małe dwupokojowe). Ciekawe jak to jest np. w Czechach - czy jak ktoś zarabia powyżej średniej Praskiej też dostanie kredyt na kawalerkę?

Ale czas nie był stracony - sympatyczne hostessy dały mi dwa baloniki (wiecie, takie jak na odpuście), więc mój synek ma teraz kupę radochy:)
Obserwuj wątek
    • planespotter Re: Targi w PKiN 10.04.11, 17:25
      aa, najlepszy był gość z jakiejś agencji:) pytam się go o mieszkanka na rynku wtórnym i ogłaszam, że mieszkania są przeszacowane o 100 %. A ten się uśmiecha z zażenowaniem i mówi, że aż tyle to nie, ale prawie:)))
    • mufffa Re: Targi w PKiN 10.04.11, 20:09
      > Byłem z ciekawości, choć kupować w tym roku nie zamierzam.

hihihi... zabrzmiało jak "palę, ale się nie zaciągam"
      • robertkk Re: Targi w PKiN 11.04.11, 01:51
        bylem w sobote zerknac,
        bylem mocno rozczarowany, bo wiekszosc deweloperow nawet nie miala ze soba rzutow mieszkan
        chyba tylko tam byli, zeby pod banerem postac i pozbierac maile, z propozycja wyslania dalszych informacji
        nie bylo tez specjalnych targowych okazji, moze ronson udawal, ze cos ma - w wiekszosci zgodnie z nowym trendem - mieszkania ktore beda gotowe za 2 - 2.5 roku mozna dzis na etapie dziury kupic taniej niz gotowe - ryzyko upadku dewelopera jak zwykle u wiekszosci po stronie kupujacego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka