Dodaj do ulubionych

jaki Developer?

19.04.11, 23:15
Zastanawiam się coraz mocniej, zwłaszcza że ostatnio poznałam JW CONSTRUCTION. jest wiecej takich? I u kogo kupić żeby nie bulić za mettr astronomicznych kwot i jednocześnie nie dawać się okradać na osiedlach typu Górczewska Park?
Obserwuj wątek
    • Gość: ec Re: jaki Developer? IP: *.ptim.net.pl 19.04.11, 23:19
      Ebejot, ale ich aktualne osiedle to kicha pod wzgledem lokalizacji,

pozdro
    • Gość: doktor XL-bolec Re: jaki Developer? IP: *.play-internet.pl 19.04.11, 23:23
      Na wstępie należy zauważyć że pytanie autorki wątku nie należy do zbyt mądrych.
      Jak wiadomo kluczową kwestią jest dobre dymanko, a ono możliwe jest u każego dewelopera. Więc należało sformółować pytanie inaczej. Bo w obecnej postaci jest ono explicite niemądre.
      pozdro
      • Gość: hj Re: jaki Developer? IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 10:26
        Wskaż lokalizację bedzie łatwiej kogos ci polecic.
        • Gość: ania Re: jaki Developer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 13:44
          Bemowo poproszę
    • Gość: Coval Re: jaki Developer? IP: *.dag.pl 22.04.11, 23:14
      Dolcana polecam. Mimo tego co można przeczytać negatywnego o nich na różnych forach - ja osobiście nie mam im nic do zarzucenia. pozdrawiam
      • Gość: Miotełka Re: jaki Developer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 20:08
        Już traciłam nadzieję, że znajdę kogoś, kto też może powiedzieć coś dobrego o Dolcanie. Ja dodam tylko, że jestem zadowolona ze swojego mieszkania mimo iż jest to niechlubne osiedle w Ząbkach. Pozdrawiam
        • Gość: tylda Re: jaki Developer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 23:49
          to proponuje się przyjrzeć inwestycji "Osiedle - Tęczowe" we Włochach :-)
    • zielonyzolwik Re: jaki Developer? 01.05.11, 15:52
      Ja polecam Dom Development. Mimo usterek, które praktycznie zdarzają się u każdego dewelopera, są naprawdę ok. Oddają często mieszkania przed terminem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka