Dodaj do ulubionych

4900zł/m w Nowyn Dworze Maz.

IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 09:29
4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. Rynek pierwotny, lokalizacja przy obwodnicy ndm. Czy to dobra cena? Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: bielik Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.warszawa.mm.pl 15.05.11, 09:45
      nie, nie dobra. To jest forum Warszawa.
    • Gość: maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 09:54
      Jestem z Nowiaka, gdzie mam pytać. Nie ma forum deweloperzy nowy dwór..
      • planespotter Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. 15.05.11, 12:28
        jak dla mnie kiepska, ja będzie tam za 3k to można pomyśleć, przy obecnej tendencji to żadna okazja, uważam.
        • Gość: maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 15:03
          No właśnie. Gorzej, że nie ma za dużego wyboru u lokalnych dewelopów a mieszkać gdzieś trzeba.
          • planespotter Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. 15.05.11, 15:13
            a nie możesz kupić z wtórnego? mniej bujania się z wykończeniem. i niższe ceny.
            • Gość: maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 15:59
              Na osiedlu młodych i w okolicy jest tylko stare budownictwo. Najpewniej wielka płyta. Więc nie za bardzo mam ochotę zamieszkać w wypierdzianym bloczku bez windy.
              • Gość: Xx Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.opera-mini.net 15.05.11, 16:35
                Podstawowe pytanie, pracujesz w Nowiaku czy w Warszawie?
                • Gość: maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 17:13
                  Prawie jak większość mieszkańców dojeżdzam co rano do Wawy, na Prg. Płn. Znam wszystkie plusy i minusy mieszkania i dojeżdżania na własnej skórze. Nie mam w planach wyprowadzki poza Nowy Dwór. Wracając do jednego z pierwszych postów. Za 3 tyś nie jest realne kupić cokolwiek w woj, mazowieckim, więc potraktuje to jako żart.
                  • planespotter Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. 15.05.11, 17:28
                    zrobisz jak chcesz, ale wracając do twojego pierwszego pytania - 5 tysi za metr w Nw Dw to wg mnie żadna okazja. Może ktoś inny się wypowie.
                    • Gość: maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 17:30
                      Zależy mi tylko na opiniach o cenie, reszte sobie dopowiem.
              • planespotter Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. 15.05.11, 16:54
                jesteś na wózku, że nie chcesz bloku bez windy?

teraz na poważnie - jak masz małe dzieci lub zamierzasz to rzeczywiście winda ułatwia sporo.
                i pytanie kolegi też istotne, szukaj blisko pracy, często jadę od Nowiaka przez Jabłonnę lub przez Łomianki, i w godzinach szczytu (czyli 18 godz na dobę) nie wygląda to różowo. jeśliby pociągnęli szybką kolej do Nowiaka a pracę masz blisko Dworca Gdańskiego to wtedy masz ładnie. no chyba, że nie pracujesz w Waw
    • Gość: do maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 15:54
      Jak nie ma za dużej oferty w okolicy, to się nie zastanawiaj tylko bierz co jest. Bo i tego zaraz nie będzie. Radzę tylko popiłować dewelopera z ceny. Mi się przez telefon sporo udało. Na negocjacje umawiaj się zawsze tylko z dyrektorem lub prezesem. Tylko oni mogę żonglować rabatami. Handlowiec najczęściej ma widełki i tego się trzyma. Miłego kupowania. PS. zakup własnego m to chyba jedna z najprzyjemniejszych chwil w życiu.
      • Gość: gosc Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.warszawa.mm.pl 17.05.11, 10:33
        To statnie mnie urzekło naprawdę!? A tak na poważnie zakup mieszkania to nie zakup ziemniaków a za tš cene to jak Bóg da to w Wawie można juz od bidy. Po za tym jak kupujesz na kredyt to sie bardzo zastanów minimum 20 lat bez mozliwo?ci wyprowadzki. A praca? A raty? A jak sie rozwiedziesz to co? Znam taki przypadek. Facet mieszka gdzie indziej a paci połowe raty. A dzieci? wszystko atwo wyglšda tylko o doradcy bankowego a potem jest zupełnie inaczej.
    • Gość: mika Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.acn.waw.pl 18.05.11, 10:05
      Kobieto pomylilas fora. Nowy Dwor Mazowiecki to NIE jest Warszawa.
    • Gość: zazou Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: 193.203.192.* 18.05.11, 13:44
      jak pracujesz na Pradze Pn. to może tu czegoś poszukaj, bo ceny nie są dużo wyższe, a miałabyś spokój z dojazdem - ja ostatnio kupiłam 46 m za 6020 pln (kaminica socrealistyczna), a widziałam też tańsze oferty...
      • Gość: banan Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 07:53
        Wg mnie to nie ma co porównywać starego budownictwa na pradze, do nowego mieszkania w ndm. Chociażby na bezcenne sąsiedztwo panów żuli spod sklepu. A tak na poważnie to musisz zdać się na własną intuicję, bo z internetu i z forum nic się nie dowiesz. Posty są sprzeczne ze sobą. Bo jak naprzykład odczytać: idzie korekta cen- planowany boom mieszkaniowy- deweloperzy schodzą z cen- pękła bańka- będzie drożej itp.
    • Gość: maja Re: 4900zł/m w Nowyn Dworze Maz. IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 19:36
      No i kupiłam. Tylko nie za 4900 tylko za 4500/m. Deweloper wydaje sie w miarę solidny, budowa pracuje a terminy nieodległe. Zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam nowodworzaków na swoim.
    • Gość: porządek Moderator na forum Deweloperzy Polska IP: *.tpnet.pl 15.06.11, 08:06
      ten watek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka