Dodaj do ulubionych

Akropol od DD na Bemowie

IP: *.warszawa.mm.pl 18.05.11, 21:26
Fajne miejsce, ceny wysokie :)

od 7300zł/m2 ale normalne są po 8250 (czyli z garażem ponad 9 a wykończone pow 10 tys/m2) i 30000 garaż.
Obserwuj wątek
    • Gość: smiech Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.centertel.pl 19.05.11, 00:12
      miejsce przecietne, a cena ... zydowska ... no ale polskie glaby i tak kupia ... na kredyt
    • stoje_i_patrze Re: Akropol od DD na Bemowie 19.05.11, 09:06
      > Fajne miejsce, ceny wysokie :)
      >
      > od 7300zł/m2 ale normalne są po 8250 (czyli z garażem ponad 9 a wykończone pow
      > 10 tys/m2) i 30000 garaż.

"Przedział cenowy mieszkań będzie kształtował się od 6.880 zł/m2
      do 8.900 zł/m2. Osiedle Akropol do siódma inwestycja spółki w 2011 r."

Ź: finanse.wp.pl/kat,7069,title,Dom-Development-wprowadza-do-sprzedazy-osiedle-Akropol-w-Warszawie,wid,13421112,wiadomosc.html?ticaid=1c549
      • Gość: buba Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.warszawa.mm.pl 19.05.11, 11:08
        dziwnym trafem 18 maja w dniu rozpoczęcia sprzedaży tych mieszkań za 6880 już nie było. Wykupili?
        • Gość: bielik Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.warszawa.mm.pl 19.05.11, 21:56
          no właśnie też dzwoniłem z ran sie dowiedzieć. Najtańsze 7100 ... ops przepraszam już nie ma, są za 7250.
          • Gość: pracownik Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 16:29
            się nie znacie Panie i Panowie oraz panewki...

te najtańsze z promocji kupują pracownicy po to aby potem cesją je odsprzedać i zarobić po 300 do 500pln za metr :)
            z 40 metrów które szybko opchnę dalej na czysto i bez podatku mam od 12 000 do 20 000,00pln

fajny bonus jak się pracuje w biurze sprzedaży i ma podstawy 900pln
      • Gość: Admin Barti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.subscribers.sferia.net 08.06.11, 22:08
        Zapraszam na forum osiedla: akropol.eosiedle.pl
      • Gość: pippo Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 21:00
        ile urwaliście z ceny ? w maju chcieli dawać jakieś wykończenie kuchni za 3% wartości mieszkania.
    • Gość: mat Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:24
      byłem, oglądałem. prezesowi dd pomyliły się czasy, już nie mamy 2006-2008, gdzie ludzie łykali wszystko. Już wyobrażam sobie nowych 1200 ludzi na uliczce, na ktorej wielu sobie skraca dojazd do powstancow slaskich. Ciekawe jak się będzie jezdziło gdy przybedzie nowych samochodów, skoro jest prawia cała jest zastawiona, a mijające się auto nie mieszczą się. Tereny przemyslowe z 3 stron też ucieszą nielicznych mieszkańców, jeśli mając szczęście, nie będa widzieć okna sąsiada ze swojego. Ustawienie budynków beznadziejne, jedyny plusik ze dd zaczął robić mniejsze metraże, nigdy nie rozumiałem po co się robi dwa pokoje na 68 m.
      Biorąc pod uwagę fakt że mamy tendecje spadkową, cena zdecydowanie nie oddająca wartości inwestycji. 20% taniej i jak ktoś nie jest wymagający może pomyśleć.
      • Gość: miszcz Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 30.05.11, 13:33
        Teren poprzemysłowy na zadupiu Warszawy w cenie mieszkań wykończonych w Brukseli. Polak potrafi ?
        Komunikacja 40 minut do centrum jak dobrze pójdzie. Na taką dziurę w ziemiui znajdują się nabywcy, oprócz pracowników dewelopera ?
        Nie wierzę, że Polacy są tak głupi.
        • Gość: rumek Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 30.05.11, 20:54
          Było juz paru cwaniaków co zaczynało np na Woli za 9-10k ba nawet 11k teraz męczą się ze sprzedażą za 7,3-7,6k.
          DD do nich dołącza, za rok będzie miał problem za 6,5k to pchnąć, za 6 będzie podpisywac umowy i tez rwania nie będzie.
    • Gość: pippo Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 18:15
      szczerze to liczyłem że cena wyjściowa będzie gdzieś 7500 za te 50m2 a nie 8000. no i ten garaż obowiązkowy za 30 tys. to lekka przesada. ciekawe czy można z nimi coś utargować ? od home broker słyszałem że mocno trzymają się ceny wyjściowej....
      • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 02.06.11, 11:58
        Nie wiem gdzie Wy tam widzicie teren poprzemysłowy. Bardzo przyjemna okolica, mieszkam obecnie niedaleko. Zielono, do lasu 5 kroków, w okolicy kilka parków, 5 minut do autobusów i tramwajów, a w miejscu, gdzie ma powstać osiedle cichutko.
        Faktycznie z ceną przeginają, ale w pierwszym tygodniu sprzedaży opchnęli 50% lokali, w tym nie ma już obecnie do kupienia komórek lokatorskich, bo wszystkie poszły, a jest ich mniej niż mieszkań.
        • jiggaman007 Re: Akropol od DD na Bemowie 02.06.11, 12:34
          weź kolego nie pier... z 366 lokali 328 jest wolnych. żałosny naganiacz.

Gość portalu: Marti napisał(a):

> Nie wiem gdzie Wy tam widzicie teren poprzemysłowy. Bardzo przyjemna okolica, m
          > ieszkam obecnie niedaleko. Zielono, do lasu 5 kroków, w okolicy kilka parków, 5
          > minut do autobusów i tramwajów, a w miejscu, gdzie ma powstać osiedle cichutko
          > .
          > Faktycznie z ceną przeginają, ale w pierwszym tygodniu sprzedaży opchnęli 50% l
          > okali, w tym nie ma już obecnie do kupienia komórek lokatorskich, bo wszystkie
          > poszły, a jest ich mniej niż mieszkań.
          • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 06.06.11, 15:25
            Jeśli już, to koleżanko i trochę kultury. Skąd masz tą informację? Bo jestem ciekawa dlaczego mnie oszukali.
            • Gość: badboy Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 15:40
              najpewniej ma ją ze strony developera i tam rzeczywiście jest informacja o 328 wolnych lokalach
              • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 06.06.11, 16:00
                Tylko, że ta informacja ma się nijak do rzeczywistości. Są tam już kupione mieszkania, jest tak na wszystkich inwestycjach. Nie rozumiem dlaczego wprowadzają w błąd pisząc, że informacja jest aktualizowana. Chyba po to, żeby klient zainteresowany jakimś mieszkaniem zadzwonił, dowiedział się, że go nie ma i ewentualnie został namówiony na inne/gorsze.
                Wracając do tematu Akropol sprzedaje się jak świeże bułeczki, niedowiarkom proponuję zadzwonić i popytać o jakieś lokale, to się okaże czy są wolne.
                • Gość: M. Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 07.06.11, 18:38
                  Tak tak kupujcie, życzę powodzenia..... Jedna z najgorszych dzielnic....do mieszkania.
    • Gość: spóźniony Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 08.06.11, 07:40
      Dzwoniłem nic już nie zostało. Na ostatnie mieszkania nawet licytacje były
      • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 08.06.11, 09:03
        Ludzie, zróbcie coś konstruktywnego, idźcie poćwiczyć, pojeździć na rowerze czy cokolwiek skoro tak Wam się nudzi, że chce Wam się wchodzić na forum i pisać bez sensu.
        Co do najgorszej dzielnicy do mieszkania, to jest subiektywne odczucie. Ja mieszkam od pół roku i bardzo sobie chwalę.
        • Gość: aaaaa Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.um.warszawa.pl 08.06.11, 11:49
          Dokładnie, zbastujcie. Ja jestem zainteresowana jednym mieszkaniem tam i wczoraj bylam pierwsza osoba ktora rozmawiala z architektem o zmianie lokatorskiej w tej inwestycji. A tu sie pisze ze juz jest wszystko sprzedane :-D. Ciekawe kto nakreca to niby mega zainteresowanie ta inwestycja ;-).
          • missundaztood Re: Akropol od DD na Bemowie 08.06.11, 12:00
            Nikt nie napisał, że wszystkie mieszkania są sprzedane. Ja kupiłam, ale zmiany lokatorskie mnie nie interesują. Natomiast nie miałam możliwości zakupienia komórki lokatorskiej, bo już wszystkie sprzedane. W jakim celu sprzedawca miałby nie chcieć mi sprzedać komórki i oszukiwać, że wszystkie sprzedane?
            • Gość: zależy Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 08.06.11, 12:32
              Jakiej wielkości mieszkanie ?
            • Gość: aaaaa Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.um.warszawa.pl 08.06.11, 12:40
              Miałam na myśli ten wpis :

>Dzwoniłem nic już nie zostało. Na ostatnie mieszkania nawet licytacje były
              • missundaztood Re: Akropol od DD na Bemowie 08.06.11, 13:09
                A, no to, to wiadomo, że wyśmiewacz forumowy się odezwał.

Mieszkanie 43 m2, jeśli pytanie było do mnie.
                • Gość: aaaaa Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.um.warszawa.pl 08.06.11, 14:26
                  Tak, też uslyszalam ze komorek juz nie ma ale ja zarezerwowalam garaz z 7m schowkiem.
                • Gość: metraż Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 08.06.11, 14:31
                  43 m2 nic dziwnego, że deweloper nie chce do tego komórki sprzedać, takie rarytasy są zarezerwowane dla mieszkań większych
    • Gość: gorące pieniądze Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 08.06.11, 14:33
      świetna lokata kapitału
      • missundaztood Re: Akropol od DD na Bemowie 08.06.11, 14:46
        Na innych inwestycjach nigdy nie miałam problemu z zarezerwowaniem również komórki. Zbadam ten temat, jeśli faktycznie oszukują, to sprzedawca usłyszy co o tym myślę.
        Garażu ze schowkiem nie wzięłam, bo musiałam strasznie daleko do niego iść, w mojej klatce już były sprzedane :(
        • Gość: aaaaa Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.um.warszawa.pl 08.06.11, 14:57
          Spokojnie, za zarezerwowalam to najwieksze mieszkanie 68,5 (pomijajac ze sprzedane ponad 100 metrowe) i tez mi powiedzieli ze komorek juz nie ma. Widac na planie garazy ze bylo ich bardzo malo.
          • Gość: Admin Barti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.subscribers.sferia.net 08.06.11, 22:09
            Witam i zapraszam na forum osiedla: akropol.eosiedle.pl
            • Gość: stock_expert Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 00:53
              Niestety bloki powstaną na użytkowaniu wieczystym, więc drodzy przyszli nabywcy liczcie się ze sporą opłatą roczną z tytułu użytkowania wieczystego (im większy metraż, tym wyższa opłata).
              Dla mnie odpada, nie mówiąc o cenach za m2.
              Pozdrawiam
              • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 10.06.11, 16:03
                Niestety w Warszawie większość inwestycji jest na użytkowaniu wieczystym, to opłata ok. 200zł rocznie więc tragedii nie ma.
                Szkoda, że nie ma tych komórek.
                • Gość: wygwizdów Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 10.06.11, 22:10
                  200 zł/rok t ona zadupiach takich jak akropol i przy pumie większym niz powierzchnia działki
                  • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 13.06.11, 13:13
                    Mieszkam obecnie w sąsiedztwie Akropolu i na pewno ta lokalizacja nie jest zadupiem. Jest tam wszystko, czego potrzeba do życia + autobusy, tramwaje pod nosem. Jak chcesz zniechęcić do inwestycji, to napisz coś, co jest prawdą, a nie walisz na oślep. Pewnie nawet nie wiesz gdzie to jest.

Co do negocjacji cenowych, ktoś wyżej napisał, nie chcieli gadać, ja załapałam się na ta kuchnię za 3% wartości mieszkania.
                    • Gość: elyta Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 13.06.11, 14:06
                      40 minut tramwajem do centrum, 1km do administracyjnej granicy Warszawy, w promieniu 300m jeden mały sklepik, 1 szkoła podstawowa w odległości do 1km, ale na skrzyżowaniu Radiowej i Powstanców Śl. zrobili skwerek z fontanną, zapewne znacząco podnosi wartość okolicy, kupujcie bo zabraknie, terenów pod zabudowę ubywa i Warszawa się kurczy, buahahahahaha
                      • Gość: Kas Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 14:17
                        Tylko spróbuj się dostać do tej szkoły albo przedszkola. wszystkie te instytucje pękają w szwach. od przyszłego roku dzieci w szkole bedą chodziły na 2 zmiany. kawałek jest tez do przychodzni i sklepów też w bliskiej okolicy nie ma. Nie przesadzajmy z ta atrakcyjnością. juz nie wspomnę o odległości do centrum.
                      • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 13.06.11, 15:03
                        Nie mam dzieci i nie planuję w najbliższej 5-latce.
                        W obrębie 300m jest sklepik spożywczy oraz Stokrotka i Rossmann. Do Carrefoura 3 minuty samochodem, na piechotę 15 min, na bazarek parę minut piechotą. Do Wola Parku 10 min. samochodem, do Arkadii też. Do weterynarza 5 minut piechotą (akurat to mnie bardziej interesuje niż przedszkole czy szkoła).
                        Jak jadę na imprezę, to przez 40 minut jazdy tramwajem korona mi z głowy nie spadnie, a na 30 zł za taksówkę z powrotem mnie stać. W przyszlości 3 przystanki dalej będzie metro (a nawet jak nie postanie, to mi to wisi, choć na pewno fajnie jak będzie).
                        • Gość: Marti Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 13.06.11, 15:06
                          Jeszcze jedno - ja kupiła, bo mieszkam obok w chwili obecnej i mieszka mi się super. Jak komuś się nie podoba, to niech nie kupuje i tyle :)
                          Jak ceny mieszkań spadną, to też będzie mój problem, każdy ma swój sposób na życie, ale niestety nie każdy jest na tyle kulturalny i dobrze wychowany by uszanować wybory innych.
                          • Gość: Kas Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 08:52
                            Ależ oczywiście, że każdy może zrobić ze swoimi (mam nadzieję, ze nie bankowymi) pieniędzmi, nawet rozrzucić je przy owej Stokrotce i Rossmanie. Nie wychwalaj tej okolicy, bo naprawdę nie ma czego. Niczym specjalnym ta dzielnica się nie wyróżnia. Od urodzenia mieszkam na Woli od 12 na Bemowie. Znam tę dzielnicę bardzo dobrze (zapewne lepiej niż Ty), nie mówię, ze nic mi się tu nie podoba, bo w końcu miejsce to wybrałam sama jak na razie do mieszkania. Kupując je myślałam podobnie jak Ty. Tylko w chwilę potem musiałam swój ogląd zweryfikować. Mieszkanie tam ma swoje plusy i minusy. Warto jest mieć świadomość i nie kłamać, iz taka tu idylla i super miejsce. Wiadomo w mieście ideału nie znajdziesz, zawsze będzie coś nie tak. Kolejny raz wspomnę tu: przedszkola,szkoły, przychodnie są tu przeładowane. Do planowanej stacji metra akurat z tej lokalizacji jest ładny kawałek drogi. Rozumiem, ze wszystkie planowane trasy szybkiego ruchu w okolicy nie mają żadnego wpływu na stan środowiska i zanieczyszczenia. Będziemy wdychać sam tlen. generalnie żadna z dzielnic nie jest lub nie będzie tak przeorana trasami jak Bemowo.
                            • missundaztood Re: Akropol od DD na Bemowie 14.06.11, 10:28
                              Niebardzo rozumiem dlaczego piszesz, żebym nie kłamała. Po pierwsze - nie stwierdziłam nigdzie, że na Bemowie jest idylla, po drugie - wyrażam tylko swoje zdanie, jak czyjąś opinię można nazwać kłamstwem. Żadna dzielnica nie jest idealna i na pewno są dzielnice lepsze pod jakimiś (być może wieloma) względami od Bemowa. Mi ta inwestycja akurat odpowiada, nie mówię, że pod każdym względem. Ale do wyboru w tej cenie za wiele nie mam - albo ul. Jana Kazimierza, która jest bliżej centrum, ale na razie jest tam syf, albo DOR Ochota, z której zrezygnowałam, bo wolę gorszą lokalizację i nieutopione pieniądze.
                      • Gość: gość Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 31.10.12, 22:00
                        30min. tramwajem, 20m autobusem, rowerem 35m (prawie spod bloku ścieżka rowerowa). Mieszkam tam od 8 lat, więc informacje sprawdzone. Dwoje dzieci chodziło do szkoły (bezproblemowo dały radę z odległościa). 1 mały sklepik, ale zapominasz o Stokrotce 300m (nie jest taka mała). komunikacja świetna. Cisza i święty spokój. jeżeli te tereny przemysłowe z 3 stron - to tereny WAT-u i instytutu naukowego - to jeżeli chodzi o spokój - nie mogo być lepiej. ale jeśli ktoś oczekuje, ze bedzie miał z okna widok na Giewont - to rzeczywiście może być rozczarowany... Ale z tego co wiem, w innych Warszawskich dzielnicach tez tego widoku nie gwarantują. Pozdrawiam.
                        • Gość: gość Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 22:23
                          Tia... Jeśli mieszkałbyś tam tyle co ja, to wiedziałbyś że na tych gruntach miał budować innych deweloper kameralne osiedle, przyszedł kryzys, teren przejął DD, a ten wybudował blockhousy z których widzisz jaką zupę gotuje sąsiad. Zagęszczenie lokali maksymalne, od chwili wyjścia z domu do rotundy 45-50min w szczycie! Żadnej ścieżki rowerowej nie ma w promieniu kilkusetmetrów! Zapomnij o ciszy i spokoju, nawet jak bedziesz szedł po bułki do strokrotki czy piekarni, przechodzenie przez radiową wnerwia, ponieważ musisz ciągle uważać na szybkojezdzące, głośne auta. Już jest problem z parkowaniem, mijaniem się dwóch aut a jak dojdą auta mieszkańców to całkiem zapomnij. Cena jak z rezydencję w parku, a osiedle standardzie masowym, dobrze prezentuje się tylko na wizualizacjach jak to u DD, bez ciszy, widoków, komunikacyjnej rewelacji. Ja właśnie się wyprowadziłem z Hery.
    • Gość: bankowy Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 12:22
      ludzie weźcie pawulon i wyluzujcie...

akurat akropol przy ul. Hery to ma lepszą komunikację z centrum niż J.kazimierza na woli...
      autobus i tramwaj jest 10min w papciach od domu....
      z ul. apenińskiej (po drugiej stronie radiowej) do centrum pod PKiN jadę autem 20 min i to o 8.40 rano...
      przychodnie mam na WAcie i nie widzę aby była zapchana bardziej niż inne, jak by co polecam centrum LIM w mariocie - szybko i bez kolejek :)
      szkoły, przedszkola, centra handlowe w promieniu 10 minut samochodem...
      a do kampinosu 30 minut rowerem...
      wyloty na gdańsk i poznań bocznymi trasami pozwalają ominąć największe wylotówki i masakryczne korki....
      jak ktoś pisze że mieszka tutaj 12 lat i nadal jest mu źle i niedobrze to niech się wyprowadzi do złotych tarasów lub do żagla libenskinda...zwykłe piep..ot i co moim zdaniem...
      jedno do czego sie można przyczepić to wielkość i rozkład lokali ale to już mocno indywidualna sprawa - jak komuś pasuje to niech sobie nawet JWC kupi przy osmańczyka :)
      • Gość: gajowy Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 14.06.11, 17:04
        pracownicy dewa w akcji polują na przyjezdnych buhahahahaha
        za rok będziecie się modlic aby znaleźć frajera za 6k od metra
        • Gość: gucio Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.abg.com.pl 15.06.11, 16:03
          Według mnie Bemowo jest fajną dzielnicą, mieszkam tu kilka lat, wcześniej mieszkałam na innych dzielnicach Warszawy i nigdzie nie czułam się tak dobrze. Wystarczy porównać ratusz na Bemowie do ratusza na innej dzielnicy. Wracając do inwestycji Akropol, faktycznie może nie
          z każdej strony jest super widok z okien ale generalnie nie ma tragedii. Wolałabym kupić mieszkanie na Hery za ok 7 tys. niż na Białołęce za ok 6 tys.
          Podsumowując, proponuje sprawdzić ile tak naprawdę wynosi roczne użytkowanie wieczyste. Na oko mieszkań nie jest wiele, działka spora a bloki w niskiej zabudowie. Podkreślam, że nic nie liczyłam.
          Wracając do wypchanych po brzegi szkół, przedszkoli itd. O ile się orientuje jest to problem nie tylko Bemowa czy Warszawy a całej Polski. Wraca wyż demograficzny!!! Różnica na Bemowie polega jednak na tym, że Burmistrz chce rozwiązać ten problem i jak widać do tego zmierza.
          Inwestycja jest moim zdaniem fajna a Developer lojalny.
          • Gość: T Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 22:16
            lokalizacja ok, tylko przeraża mnie późniejsza opłata za użytkowanie wieczyste! Dziwne jest to że developer nie płaci ogromnej kasy za działkę a ceny mieszkań są nadal wysokie. Wybudowanie kosztuje jakieś 3,5 tys zł/m2 reszta to ich zarobek.
        • Gość: ABW Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.180.113.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.11, 23:28
          za 6k za metr to kup sobie wielką płytę i nie pier...
          • Gość: k Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.04.12, 19:57
            wsiok z Ciebie i to z małym mozgiem
            za chwile mieszkania beda jeszcze tansze, bo banki przykrecily kurki,
    • Gość: spóźniony Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 16.06.11, 13:31
      Już nie ma tych mieszkań po 8000/m2 ?
      jak szkoda,
      kupię po 6000
      • Gość: rozliczacz Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 195.42.249.* 28.02.12, 15:55
        niebawem minie rok od rozpoczęcia sprzedaży, więc jest coraz mniej czasu na nadejście przewidywanych spadków a tymczasem wcale nie widać przesłanek żeby dd chciał sprzedawać po 6k. zaklinacze też jakoś przycichli... a fajnych mieszkań ubyło... no Panowie i Panie wszechwiedzący. może jeszcze trochę prognoz i innych konfabulacji ?
    • Gość: yy a kto kupuje od zyda w takiej cenie ??? IP: *.aster.pl 19.06.11, 18:12

- jakosc DD czyli Do Dupy, aczkolwiek lepiej niz u innych zydowskich deweloperow ... sorki ... izralelskich bpo jeszcze sie ktos obrazi

- realna cena w tej lokalizacji na lekkim zadupiu to okolo 5-6 tys za metr - tylko polski kretyn zyjacy na 30 letni kredyt zaplaciu wiecej

• Gość: pelikan Re: a kto kupuje od zyda w takiej cenie ??? IP: *.aster.pl 19.06.11, 19:45
        Dostatek mamy odważnych, młodych, wykształconych ......... będą łykać po 9k jak się patrzy, na 50 lat
        • Gość: coteraz Residea Sigma Sp. z o.o. "Hery 23" dlaczego nie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.11, 10:14
          Residea Sigma Sp. z o.o. » "Hery 23"

Residea Sigma Sp. z o.o. Hery 23

Residea Sigma Sp. z o.o. Hery 23
          "Hery 23"

deweloper:
          Residea Sigma Sp. z o.o.

inwestycja:
          "Hery 23"

państwo:
          Polska

województwo:
          mazowieckie

gmina:
          Warszawa

dzielnica:
          Bemowo

adres:
          ul. Hery 23

data oddania:
          2010-10-01 - 2011-01-01

Opis:

Już od kilku lat budujemy mieszkania na Bemowie.
          Urzekł nas jego charakter - dużo zieleni a jednocześnie tak blisko do Centrum. Nasza najnowsza inwestycja jest doskonale wkomponowana w istniejącą sieć infrastruktury: wokół sklepy, szkoły, przedszkola, basen, fitness club, centra handlowe, kino. Oraz, co najważniejsze - uśmiechnięci i zadowoleni mieszkańcy! Większość z nich nigdy nie zmieniłaby tej dzielnicy na żadną inną.
          Chcemy aby nasze osiedle było wyjątkowe. Dostaliśmy ku temu sposobność - piękną działkę w cichej okolicy, przy ul. Hery.
          Tutaj zamierzamy zbudować dla Państwa przyjazne rodzinie osiedle.

NASZE OSIEDLE TO DOSKONAŁA OKAZJA BY ZNALEŹĆ MIEJSCE DO WYGODNEGO ŻYCIA DLA SIEBIE I SWOJEJ RODZINY

Projekt Hery 23 to cztery eleganckie budynki z mieszkaniami o powierzchni od 29 do 135 mkw. Wszystkie mieszkania mają balkony lub tarasy, a te na parterze dodatkowo ogródki. Staraliśmy się aby rozkład mieszkań w pełni odzwierciedlał potrzeby rodziny, zarówno tej małej - to dla nich przygotowaliśmy ciekawe mieszkania dwupokojowe, jak i tych większych - którym proponujemy mieszkania pięciopokojowe. Całe osiedle będzie ogrodzone i monitorowane. Przewidzieliśmy również tak potrzebne każdej rodzinie komórki lokatorskie.

OSIEDLE PRZYJAZNE DZIECIOM

Zadbaliśmy o to, by mieszkańcy naszego osiedla odnaleźli swoją przestrzeń nie tylko w ścianach swojego mieszkania. Na terenie inwestycji, oprócz pięknej zieleni, zaprojektowaliśmy coś wyjątkowego - zimowy pawilon dla najmłodszych. W długie zimowe wieczory już nie będziecie zmuszeni do siedzenia w domu ani do przemierzania tłocznych centrów handlowych w poszukiwaniu atrakcji dla Waszych pociech - macie je zapewnione na terenie osiedla, w naszym pawilonie! Ponad 200 mkw., zaopatrzonej we wszystkie media, przeszklonej powierzchni, którą przeznaczyliśmy na ogród zabaw dla dzieci. Mamy nadzieję, że stanie się on zarówno miejscem spotkań i zabawy a także zintegruje całą społeczność osiedla. Miły czas spędzicie Państwo również korzystając z wewnętrznego dziedzińca, gdzie zaprojektowaliśmy mnóstwo zieleni i ławeczek oraz oczko wodne, w którym zachwycać będą kwitnące lilie i żyjące w nim małe rybki.

MAGIA MIEJSCA - LOKALIZACJA JEST NAJWAŻNIEJSZA

Osiedle Hery 23 zlokalizowane jest na Bemowie, w bezpośrednim sąsiedztwie willowej zabudowy. Pełna infrastruktura miejska współgra tu z dużymi obszarami zieleni. Niedaleko stąd do Parku Leśnego Bemowo (pow. 513 ha). Piękne trasy przez Łosiowe Błota i Kalinową Łąkę zachęcają do pieszych i rowerowych wycieczek.
          Mieszkając w tak unikalnym miejscu bez problemu można dostać się również do Centrum Warszawy. Szybki i łatwy dojazd zapewniają liczne połączenia tramwajowe i autobusowe. Osiedle znajduje się przy małej i cichej uliczce, ale wystarczy przejść ok. 200 metrów by znaleźć się na Powstańców Śląskich, skąd odjeżdżają tramwaje i autobusy na Bielany, Wolę oraz w stronę Centrum. Ulica Powstańców Śląskich, to jedna z głównych dróg Bemowa. Razem z ulicą Górczewską stanowi świetny szlak komunikacyjny łączący Bemowo z sąsiednimi dzielnicami. Dojazd Placu Bankowego zajmuje tylko około 20 minut.
          Informacje szczegółowe:

rynek:
          Rynek pierwotny

typ wykończenia:
          pod klucz

typ własności:
          Hipotecznie

liczba kondygnacji:
          6

liczba kondygnacji podziemnych:
          1
    • Gość: sąsiad Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 14:40
      yyyytammm się ceny czepiacie.....

przy ul. apenińskiej - pod drugiej stronie ulicy - sprzedawane jest mieszkanie w wielkiej płycie
      za 10 000 z metra :)
      blok z lat 80tych 8piętrowy z zsypami przerobionymi na schowki :)
      generalnie najnowszą rzeczą w w/w bloku są windy anno domini 2008 chyba

ale podobno ładnie i nowocześnie wykończone :)

to DD to prawdziwa gratka przy tym :)
      • Gość: jk Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.centertel.pl 21.06.11, 16:35
        to tak jak z moim Tico z 2002 r. Sprzedaję je za 30000.
      • Gość: jk Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.centertel.pl 21.06.11, 16:40
        A tak na poważnie to miesiącami wiszą ogłoszenie po ok. 6500 zł/m2 na Apenińskiej:
        dom.gratka.pl/mieszkania-sprzedam/lista/mazowieckie,warszawa,apeninska,bemowo,ul,dz.html
        • Gość: bem Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.aster.pl 21.06.11, 20:49
          W tamtych okolicach 10 letnie można kupić w cenie 7000 zł/m2 o powierzchni powyżej 60 m2.
          Ktoś tu robi mocna reklamę DD.
          Ciekawe kto ?
          Kupujący
          • Gość: ww Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.play-internet.pl 22.06.11, 00:13
            Witam.
            Czy ktoś z was ma zamiar zakupić mieszkanie 3 pokojowe w mieszkaniu o metrażu 52m2? może ktoś ma pokoj 19,4 z aneksem? pytam bo zamierzam takie kupić ale nie wiem czy taki pokój jeżeli chodzi o metraż jest wystarczający?
            • Gość: Vrda Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 22.06.11, 09:23
              Za komuny na takim metrażu robili całkiem udane 3 pokoje z oddzielną kuchnią. Nie wiem jak to wszystko się mieściło, ale widziałem i byłem zszokowany, do tych pomieszczeń nawet mogła wejśc więcej niż jedna osoba.
              Tyle, że za komuny te mieszkania były prawie za darmo.
              Teraz trzeba się zadłużać na całe życie i w stresie do śmiercie w zap... na ratę
              Chyba nie o to chodzi w życiu.
              Może lepiej poszukać innego miejsca dla siebie.
            • Gość: gucio Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.abg.com.pl 22.06.11, 09:57
              Witaj,
              tak ja kupiłam mieszkanie 54,4m kw i największy pokój z aneksem ma dokładnie 19,4. Odbieram mieszkanie za rok.
          • Gość: mieszkaniec Bemowa Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tvn.pl 11.01.12, 15:30
            Tylko, że tam mieszkasz na dresiarskim blokowisku (ul. apenińska - Górce), a tu na osiedlu domków jednorodzinnych.Częściowo byłych wojskowych, zresztą kto w pobliżu parę latek mieszka to wie.
            Inni niech pojadą na inne "zadupie" i kupią mieszkanie na Tarchominie za 6500 PLN za metr a później będą płakać przez telefon pracodawcy ze w korku już 2h stoją i się spóźnią.

• Gość: Ja Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 178.73.48.* 12.01.12, 12:10
              Widzisz mistrzu ja wlasnie od kilku lat i jeszcze aktualnie mieszkam 100 m od inwestycji na Hery i za pare miesiecy wyprowadzam sie na nowodwory. I smieszą mnie tacy inwestorzy jak Ty, myslac ze zlapali Pana Boga za nogi kupujac blokhouse w akropolu od DD. Zapewniam, ze nie bedziesz sie czul jak na kameralnym osiedlu domkow jednorodzinnych. Ta kupa betonu nie jest warta zyczeniowej ceny patałachów z DD. To ze jest wokol mnostwo wojskowych to prawda, lecz zdecydowanie na minus, trepostwo i bucowatość jak mało gdzie. Dodatkowo ruch za dnia prawie jak na powstancow, bo ludzie skracaja sobie dojazd, traktujac hery jak ulice przelotową. Niech jeszcze dojdą parkujące auta tych co nie kupili garazu i już mamy ładny sajgon. Z okna zobaczysz zieleń jak swinia niebo, predzej jaką zupę gotuje sąsiąd albo budynki hurtowni, magazynów itd. Mimo wszystko zycze milego mieszkania!
    • Gość: palacz Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 22:57
      ciekawe co DD wymyśli od lipca jak wejdzie nowy limit rodziny na swoim 7011 zł. może opuszczą bo im sprzedaż całkowicie siądzie. inni deweloperzy już miękną i schodzą z ceny :-)
      • Gość: twardziel Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 29.06.11, 07:59
        nie 7000 a 8000 i nie od lipca a może od sierpnia więc nikomu nic nie zmięknie, wszystko pod kontrolą
        • Gość: lawa Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.tpnet.pl 29.06.11, 08:02
          Zbyt duża jest inflacja aby ceny nominalne mieszkań spadły, zbyt dużo pieniądza na rynku.
          • kocica_ewela Re: Akropol od DD na Bemowie 29.06.11, 09:22
            Dokladnie dobrze piszesz i zbyt wielu kupujacych do tego dochodza swietne wyniki za 2010 wielu duzych deweloperow np Ganta i Marvipolu, ktorych zyski byly super a dokladniej:
            stooq.pl/n/?f=460790&search=marvipol
            "Marvipol miał 0,41 mln zł zysku netto w I kw. 2011 r., spadek o 96,8% r/r"

stooq.pl/n/?f=437087&search=+gant
            'Gant miał 7,77 mln zł zysku netto w 2010 r., spadek o 85,5% r/r"

Nie ma szans na spadki przy takiej superowej sprzedazy :D
    • Gość: fan Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 20:54
      witam. nowy limit w rns będzie na jesieni i może być naprawdę niski. jak będą chcieli sprzedać to może coś puszczą bo większość udzielanych kredytów to rns.
      gazetadom.pl/kredyty_hipoteczne/1,87827,9854854,Zmiany_w__Rodzinie_na_Swoim____sprawdz__czy_Cie_dotycza_.html
    • Gość: pivnisad Po ile się cenią ? IP: *.ipgum.pl 12.10.11, 11:08
      wywoławcza/transakcyjna
    • ndorfina1 Pierwsza rata kredytu za darmo 13.10.11, 16:16
      Ciekawa oferta dla kupujących mieszkania na Osiedlu Akropol:

ndorfina.pl/promocja-akropol
      • radek_sziwa Re: Pierwsza rata kredytu za darmo 13.10.11, 17:42
        Rabat całe ca. 2000pln, wow, szok, brać bo zaraz nie będzie!
        • ndorfina1 Re: Pierwsza rata kredytu za darmo 14.10.11, 09:02
          Witam,

To nie jest rabat udzielony przez dewelopera. Z deweloperem można negocjować niezależnie, a 2000 PLN, jak się ma wydatki związane z urządzaniem mieszkania zawsze może się przydać, choćby na kanapę albo lodówkę.

Pozdrawiam

Michał Długokęcki
        • Gość: aaaa Re: Pierwsza rata kredytu za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 19:37
          dokladnie kto sie wstrzyma pol roku ma szanse na znizke 20k, po 2k to nie chce sie nawet d ruszyc -zwlaszcza patrzac na to jak idzie sprzedaz
          • Gość: sasiad Re: Pierwsza rata kredytu za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 17:37
            właśnie patrząc jak idzie sprzedaż to jest całkiem całkiem połowa mieszkań sprzedanych...i ale jak kto woli kupić to co zostanie...twoja sprawa...ja tam kupiłem w tym miesiącu...Pozdrawiam...frustratów i zaklinaczy rzeczywistości.
            • Gość: bb Re: Pierwsza rata kredytu za darmo IP: *.medima.com.pl 06.02.12, 11:44
              połowy mieszkań to jeszcze nie sprzedali, ja kupiłem M i tak do końsa nie jestem zadowolony:(
              za taka cenę można było znależc w lepszym standardzie, dd bardzo wysoko sie ceni sa mało elastyczni, w chwili obecnej jest cieżko na rynku nieruchomości inni deweloperzy proponują garaże w cenie zakupu m ieszkania, korórki itd. a DD twardo trzyma cenę.
              Żałuję teraz że taką decyzję podjełam co do kupna m.

ps. z moich obserwacji to DD upodabnia się do JW Constr.
              Przeszłych posiadaczy M otrzegam, powodzenia w szukaniu własnego M
              • Gość: starosta Gazociag IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 15:15
                Witajcie,
                Pod nieruchomością jest gazociąg. Czy ktoś z Was się orientuje, czy to ma jakieś znaczenie? Czy jest groźne? Jakie są konsekwencje / ew. obowiązki dla wspólnoty z tym związane?
                • Gość: gosc1 Re: Gazociag IP: 80.50.145.* 23.02.12, 10:39
                  A ja jestem zadowolona z zakupu. Bardzo podoba mi sie ta okolica. Pozostaje czekac tylko z niecierpliwoscia do zakonczenia budowy.
                  • Gość: goscii Re: Gazociag i parking IP: 80.50.145.* 29.02.12, 13:28
                    odnosnie gazociagu ponoc ma byc udostepnione miejsce z dojsciem do niego w razie awarii itp. mam nadzieje, ze nie beda pruc posadzki na parkingu w razie W.
                    ja mam pytanie odnosnie parkingu - czy orientujecie sie jakie oplaty nas czekaja w ramach uzytkowania wieczystego i wlasnosci na zasadzie czesci calosci garazu (miejsce parkingowe)?
                    Oplaty ponoc wzrosly o 100%. Da sie cos zakombinowac zeby bylo taniej?
                  • Gość: Herman Re: Gazociag IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.04.12, 23:44
                    co ci się podoba w tej lokalizacji ? tereny powojskowe, zadupie, tramwajem do centrum 40 minut, a najbliższej okolicy nic nie ma, JESTEŚ Z BIURA SPRZEDAŻY ?
                    • Gość: gosc Re:akropol IP: 80.50.145.* 17.04.12, 09:12
                      autobusem szybciej do centrum - np. E2.
                      zielona okolica, blisko las, lokalizacja osiedla wsrod domkow jednorodzinnych, zacisznie, a zarazem blisko do np. trasy s8.
                      zalezy kto co lubi, sa wady i zalety jak wszedzie.
                      ja: "lubie to" !
                      • Gość: gość Re:akropol IP: 178.73.48.* 17.04.12, 12:57
                        hehe...
                        las 1,5 km, s8 500m, wjazd na trasę 1,5 km, zielone są chyba wojskowe budynki VAT lub terenów przemysłowych, cicha Powstańców szczególnie po wycięciu drzew, auta skracające dojazd z Radiowej, działka z użytkowaniem wieczystym...
                        Centrum na peryferiach tylko sklepów brak, przepraszam napewno zrobią osiedlowy spożywczak.
                      • Gość: gość Re:akropol IP: 178.73.48.* 17.04.12, 13:06
                        zapomniałem...
                        domki altruistycznych trepów, kochających sąsiadów dookoła, szczególnie jak zaparkujesz pod płotem, dojazd wogóle niezatłoczonym E2 do rotundy już w 40 min, ale jak będzie metro przy ratuszu będzie ach i ech i to już za 12 lat.
                        • Gość: gosc Re:akropol IP: 80.50.145.* 17.04.12, 13:22
                          i to mi pasuje!
                • Gość: coś takiego Re: Gazociag IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 09:07
                  www.smog.pl/wideo/26114/wybuch_gazociagu_w_rosji_co_za_eksplozja/
                • Gość: z Re: Gazociag IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 11:40
                  jeszcze to z gazem:

pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_kolejowa_pod_Uf%C4%85
              • Gość: kapral Re: Pierwsza rata kredytu za darmo IP: *.time.out.red-adictos.org 18.04.12, 07:39
                Po ile tam chodzą mieszkania ? Jeśli powyżej 7 tys to trzeba być niezłym jeleniem aby kupować
                • Gość: gosc akropol IP: 80.50.145.* 18.04.12, 08:18
                  dlaczego?
                  • Gość: kapral Re: akropol IP: 74.63.112.* 18.04.12, 09:21
                    w takich cenach można kupić np. na Woli, dużo bliżej centrum a ul. Hery to już prawie granice Warszawy, do Centrum daleko około 7 km, komunikacja średnia. Plusy to spokojna okolica, brak obszczymurów, bliskość największego kompleksu leśnego w Warszawie, w pobliżu sporo sklepów. Przy obecnych cenach nie więcej niż 7k za m2, taka moja opinia
                    • Gość: gosc Re: akropol IP: 80.50.145.* 18.04.12, 10:36
                      na woli nawet za darmo nie chce...
                      wszystko zalezy co komu do szczescia potrzebne.
                      nie zalezy mi na bliskosci centrum a na spokoju.
                      • Gość: kapral Re: akropol IP: 74.63.112.* 18.04.12, 14:48
                        w takim razie, w Pierdziszewie Dolnym, pod lasem coś się znajdzie
                        • Gość: gosc Re: akropol IP: 80.50.145.* 19.04.12, 08:46
                          jałowa dyskusja.
                          nikt nie zmusza Cie do kupna mieszkania w inwestycji akropol, wiec nie wiem po co te negatywnie i obrazliwe komentarze (dotyczace czyjegos wyboru).
                          nie podoba Ci sie - ok, ale po co od razu do pierdziszewa wysylasz...
                          • Gość: kapral Re: akropol IP: *.ipgum.pl 19.04.12, 11:52
                            "na woli nawet za darmo nie chce...
                            wszystko zalezy co komu do szczescia potrzebne.
                            nie zalezy mi na bliskosci centrum a na spokoju. "

twoje słowa gosciu, rozumiesz co napisałeś ?
    • Gość: ceny Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 74.63.112.* 19.04.12, 11:54
      Jakie ceny teraz?
      Do ilu schodzą ?
      • Gość: nazejsciu Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.centertel.pl 19.04.12, 23:21
        mi zeszli do 8500 i zszedłem
        • Gość: ceny Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 95.154.230.* 20.04.12, 08:01
          8500 !!!! TANIOCHA
          i gdzie te spadki, przecież w 2008 w tej okolicy było taniej
          NIESAMOWITE, ktoś to jednak kupuje
          • Gość: Jaga Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.204.66.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 22:38
            No mnie zaproponowali w budynku A po 7,4 plus za garaż 29900 dużo i prawdavze np na wilanowie o wiele taniej a i garaż za free. Niestety tuntrzymaja cenę
            • tao-na Re: Akropol od DD na Bemowie 09.05.12, 09:09
              www.domdevelopment.com.pl/biuro-prasowe2/aktualnosci/52
              w sobotę będzie dzień otwarty, będzie można pooglądać mieszkanka, pewnie pogadać o cenach. Mieszkania sprzedane mają być zamknięte..
            • Gość: sld Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.05.12, 17:49
              jakiej wielkości mieszkanie, ile pokojów, które piętro ?
              • Gość: Jaga Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.30.120.93.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.12, 22:51
                W budynku b albo d 64m, droooogo....
                • Gość: tani Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.centertel.pl 20.08.12, 20:23
                  To trzeba iść gdzie indziej, a nie biadolić.
    • Gość: jutro Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 08:26
      czy były już pierwsze odbiory?
      i jakie reakcje? jesteście zadowoleni?

a może kupował ktoś w ostatnim czasie?
      jakie warunki cenowe? negocjacyjne?
      • Gość: martini Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 194.59.172.* 30.08.12, 13:11
        Data oddania to 30.10.
        • Gość: gość Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.capitalpark.pl 25.09.12, 12:05
          My dostaliśmy informacje, iż odbiory są od 30.11 - 31.12.12. Budynek D. Podobno w październiku dopiero będą odbiory od generalnego wykonawcy oraz pozwolenie na użytkowanie. Czy ktoś z przyszłych mieszkańców ma inne informacje?
          • Gość: Romek Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 12:29
            Tak do końca roku te odbiory, mają zapas, zeby nie płacić kary, możesz też zobaczyć na
            forum osiedla Akropol.
            Powinni się wyrobić wg mnie.
      • Gość: Ola Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 00:54
        Ja jestem przed podpisaniem umowy. Negocjacje były OK, nawet żałuję, że jeszcze nie powalczyłam. Ostatecznie za m2 w 41m cena to nieco powyżej 7000 pln. Pracownicy strasznie roztrzepani i trzeba mega dokładnie sprawdzać umowę (nawet deklaracje rezerwacyjną). Jutro dowiem się jak dział prawny odniesie się do moich uwag w umowie deweloperskiej... miałam kilka.
        Odbiory są od 15.11.

Pzdr
        • Gość: opinia Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.10.12, 21:32
          raczej dobra cena, taniej już nie będzie, okolica taka sobie ale przynajmniej spokojnie, trepiostwo, lepsze niż pijaki z huty
        • Gość: Jachu Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.12, 11:37
          Ola, za 41 mkw po 7k /mkw ??
          mnie zeszli z 8150 do 7700 budynek D, bez garażu
          • Gość: Ola2 Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.147.61.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.12, 23:39
            No to jest przykład źle poprowadzonych negocjacji...
      • Gość: gość Re: Akropol od DD na Bemowie IP: 109.196.145.* 14.11.12, 21:31
        podbijam wątek.

jak tam negocjacje? myślę, że w styczniu i lutym 2013 będzie spore pole do popisu dla klientów.
        • Gość: tomek Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.13, 14:04
          Podobijam temat,
          Jak tam teraz ceny i może niech się wypowiedzą jacyś 1. mieszkańcy jak się tam mieszka :)
    • Gość: ignasiak tomasz ignasiak tomasz IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 13:55
      Zatrudniłam do budowy i remontu Tomasza Ignasiaka kom.501543519 z Warszawy lat ok. 40-45, a ten przesłał współpracownika nieudacznika Marcina Mazurka z Lublina, obecnie Dublin, lat ok. 34. Odradzam ich usługi, gdyż uciekli z budowy, pobrali zaliczki i pracują na czarno bez faktur. Prac nie skończyli a to co po sobie zostawili to same niedoróbki i usterki. Urząd Skarbowy powinien im dobrać się do skóry za prace bez faktur.
    • Gość: lol max 4,5 tys za metr IP: *.play-internet.pl 06.02.13, 21:39
      jak czytam idiotow, ktorzy zaplacili za ten szajs na zadupiu 7-8 tys i sie ciesza to rece i nogi mi opadaja - realna cena tego gowna to 4 tys
      • Gość: tomek Re: max 4,5 tys za metr IP: *.ip.netia.com.pl 07.02.13, 09:13
        Po co pier*** takie głupoty, taki jest rynek w Warszawie i już. A na zadupiu to pewnie Ty mieszkasz
        • Gość: bb Re: max 4,5 tys za metr IP: *.acn.waw.pl 07.02.13, 22:16
          Raczej był taki rynek.
          • Gość: wafel Re: max 4,5 tys za metr IP: *.home.aster.pl 23.02.13, 11:58
            raczej jest i będzie
            • Gość: bb Re: max 4,5 tys za metr IP: *.acn.waw.pl 24.02.13, 04:05
              No jacha, dlatego pewnie tak świetnie idzie sprzedaż.
              www.domdevelopment.com.pl/inwestycje/w-sprzedazy/akropol/lista-lokali
              • Gość: Magda Re: max 4,5 tys za metr IP: 80.50.234.* 08.04.13, 13:36
                znajomi kupili mieszkanie na tym osiedlu i są załamani, wszystko sie psuje, bramka, garaż, drzwi wejściowe itd.
    • bebeeeb Re: Akropol od DD na Bemowie 10.04.13, 09:35
      miejsce jest super, mieszkam tam od dwóch miesięcy, cisza spokój, zielono blisko centrum, w okolicy sklep na sklepie, wszystko pod ręką, ja jestem zadowolony:-) a tak przy okazji jeśli ktoś jest z Was zainteresowany kupnem mieszkania od DD w jakiejkolwiek lokalizacji w Warszawie to zapraszam do współpracy, bo leży kasa do wzięcia, bez żadnych kruczków!!!, więcej info na prive: bebeeeb@wp.pl
      • Gość: stokrotka Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 20:50
        zielono powiadasz .....i stwierdziłeś to po dwóch ostatnich miesiącach?
        • Gość: Zenek Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.r-link.pl 11.04.13, 09:22
          I blisko centrum... lotniska Bemowo.
        • bebeeeb Re: Akropol od DD na Bemowie 11.04.13, 10:21
          Stokrotka na bemowie mieszkam 15lat, więc wiem gdzie kupiłem sobie mieszkanie i co mam w okolicy i jak to wygląda wszystko na wiosnę;-)

Gość portalu: stokrotka napisał(a):

> zielono powiadasz .....i stwierdziłeś to po dwóch ostatnich miesiącach?
          • Gość: stokrotka Re: Akropol od DD na Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 18:17
            ....a to co innego, zwracam honor!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka