mathildae 25.03.02, 11:06 piekne bylo "wejscie" Whoopi w stroju a'la Kidman z Moulin Rouge - jak sie przechadzala po scenie, mowiac: I'm sexy beast!:) Kingsley'owi tez sie podobalo;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.extern.kun.nl 25.03.02, 13:04 mnie najbardziej podobalo sie wystapienie Woddy Allena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwena Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 14:19 taak, występ allena też mi się bardzo podobał. i jeszcze woophi opowiadająca o czarnych hobbitach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 00:45 Mnie tylko zastanawia co sie stalo Julii Roberts. Ta kieca byla okropna i Julia chyba stracila polowe masy ciala od poprzedniego Oscara. Czyzby kolejna ofiara krolwej Any Rexii? A jak zobaczylam Gwenyth Paltrow to przestalam narzekac na swoje piersiatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.extern.kun.nl 26.03.02, 01:51 > A jak zobaczylam Gwenyth Paltrow to przestalam narzekac na swoje piersiatka. Anka, piersiatka piersiatkami, ale ten makijaz byl po prostu nieziemski :))) A ktora z pan wg Ciebie najlepiej sie prezentowala? Moj typ to Kate Winslet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Oskary 2002 - Pola IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 01:41 Kate Winslet to takze moj typ. Wygladala super. Drugie miejsce Reese Whiterspoon. Odpowiedz Link Zgłoś
carlos35 Re: Oskary 2002 - Pola 27.03.02, 11:09 Dlaczego nie zauważyłyście Sharon? Przecież ona bije te wszystkie młódki na głowę. Tym bardziej, że nie tak dawno była poważnie chora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Oskary 2002 - Pola IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 06:29 carlos35 napisał(a): > Dlaczego nie zauważyłyście Sharon? Przecież ona bije te wszystkie młódki na > głowę. Tym bardziej, że nie tak dawno była poważnie chora. Sharo niedawno miala lifting twarzy. Nie mow mi o biciu mlodych na glowe, bo jak jej szwy puszcza to dopiero bedzie heca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Oskary 2002 - smaczki IP: 195.117.149.* 27.03.02, 12:46 Gość portalu: Pola napisał(a): > > > A jak zobaczylam Gwenyth Paltrow to przestalam narzekac > na swoje piersiatka. To były piersiątka? To były jakieś sadzone jajka a nie piersiatka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tea_4_2 Re: Oskary 2002 - smaczki 26.03.02, 02:38 Gość portalu: A27 napisał(a): > Mnie tylko zastanawia co sie stalo Julii Roberts. Ta kieca byla okropna i > Julia chyba stracila polowe masy ciala od poprzedniego Oscara. Czyzby kolejna > ofiara krolwej Any Rexii? > A jak zobaczylam Gwenyth Paltrow to przestalam narzekac na swoje piersiatka. Te piersiatka to chyba nie jest jej najwiekszy problem; moim zdaniem Gwyneth stracila poczucie czasu przed wyjsciem na Oskary i po tym jak zrobila makijaz nie starczylo czasu na wrzucenie kiecy i uczesanie wlosow, nie mowiec o znalezieniu stanika (pewnie niezla z niej balaganiara)... Odpowiedz Link Zgłoś
tea_4_2 Re: Oskary 2002 - smaczki 26.03.02, 03:41 tea_4_2 napisał(a): > Gość portalu: A27 napisał(a): > > > Mnie tylko zastanawia co sie stalo Julii Roberts. Ta kieca byla okropna i > > > Julia chyba stracila polowe masy ciala od poprzedniego Oscara. Czyzby kol > ejna > > ofiara krolwej Any Rexii? > > A jak zobaczylam Gwenyth Paltrow to przestalam narzekac na swoje piersiatk > a. > > Te piersiatka to chyba nie jest jej najwiekszy problem; moim zdaniem Gwyneth > stracila poczucie czasu przed wyjsciem na Oskary i po tym jak zrobila makijaz n > ie > starczylo czasu na wrzucenie kiecy i uczesanie wlosow, nie mowiec o znalezieniu > > stanika (pewnie niezla z niej balaganiara)... Sorry, oczywiscie chodzilo mi o Cameron Diaz, ale Gwyn tez sobie zasluzyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 01:20 Zdecydowany smaczek oscarowy to wygląd prześlicznej Hally Berry!!! Mistrzowsko wyglądała w tej najcudniejszej w/g mnie sukni tego wieczoru!!! No, jeszcze Diaz w sukni od Ungaro, ale jej nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Jar Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 19:29 W poniedzialek wieczorem speaker TVP z triumfem w glosie zapowiedzial:' JUZ WE WTOREK wieczorem pokazemy Panstwu jak wygladala oscarowa noc.' No coz, za bardzo sie pospieszyli i tlumacz nie mial dosc czasu by zrozumiec, co sie mowi. I tak np z Denzela Washingtona zrobil 'born again Christian' tlumaczac jego: 'O God! It's good. O God! It's great!' jako: Bog jest dobry! Bog jest wielki! A potem polozyl jego speech: gdy bylem mlody chcialem byc 'best of all', zycie mnie nauczylo byc 'best I can be' przetlumaczyl jakimis napuszonymi frazesami o osiaganiu pelni mozliwosci. Prowadzaca Whoopi Goldberg zaczela od zartu, ze tyle bylo obrzucania sie blotem, ze wszyscy wygladali jak Murzyni i zakonczyla wezwaniem 'czas zaczac obrzucanie sie blotem przed przyszlorocznymi Oscarami' a w tlumaczeniu zostalo z tego tylko; 'Do roboty!' Ale konkurencja do Maliny Za Najgorsze Tlumaczenie jest zazarta, wiec szans nie ma... JJBinks (tez na alt.pl.tlumaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.czeladz.msk.pl 27.03.02, 21:02 W/g tłumacza Randy Newman miał 60 nominacji, a nie 16 ( no cóż sixty i sixteen to prawie identyczne słowa), a Denzel Washington zdobył pierwszego Oscara w 1999, a nie w 1989- jak widać dla tłumacza eighty i ninety to te same wyrazy... Bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.02, 12:28 Gość portalu: n napisał(a): > W/g tłumacza Randy Newman miał 60 nominacji, a nie 16 ( no cóż sixty i sixteen > to prawie identyczne słowa), a Denzel Washington zdobył pierwszego Oscara w > 1999, a nie w 1989- jak widać dla tłumacza eighty i ninety to te same wyrazy... > Bez komentarza! I tu sie z toba nie zgodze. Denzel dostal pierwszego oskara w 1989 za role drugoplanowa w "Glory". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJBinks Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:40 Gość portalu: Milka napisał(a): > Gość portalu: n napisał(a): > > > W/g tłumacza [...]Denzel Washington zdobył pierwszego Oscara > w > > 1999, a nie w 1989- jak widać dla tłumacza eighty i ninety to te same wyra > zy... > > Bez komentarza! > > > I tu sie z toba nie zgodze. Denzel dostal pierwszego oskara w 1989 za role > drugoplanowa w "Glory". Przeczytaj uwaznie co n napisal, to sie z nim zgodzisz. To tlumacz twierdzil, ze Denzel dostal Oscara w 1999. JarJar Binks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.02, 14:27 Gość portalu: JJBinks napisał(a): > Gość portalu: Milka napisał(a): > > > Gość portalu: n napisał(a): > > > > > W/g tłumacza [...]Denzel Washington zdobył pierwszego Oscara > > w > > > 1999, a nie w 1989- jak widać dla tłumacza eighty i ninety to te same > wyra > > zy... > > > Bez komentarza! > > > > > > I tu sie z toba nie zgodze. Denzel dostal pierwszego oskara w 1989 za role > > > drugoplanowa w "Glory". > > Przeczytaj uwaznie co n napisal, to sie z nim zgodzisz. To tlumacz twierdzil, z > e > Denzel dostal Oscara w 1999. > > JarJar Binks Przepraszam, faktycznie zle zrozumialam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 03:54 Zeby nie byc najweksz jedza na tym forum dodam, ze pieknie wygladaly na rozaniu Oscarow nastepujace panie: Marcia Grey Harding Naomi Watts Hellen Mirren Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skylar Re: Oskary 2002 - smaczki IP: *.toya.net.pl 30.03.02, 17:43 Mnie tam najbardziej spodobał się występ Cirque Du Soleil!A co do wyglądu niektórych z pań:momentami łapałam się za głowę patrząc np. na Gwyneth Paltrow czy Jennifer Connelly.Boże,gdzie one zgubiły piersi?Według mnie najpiękniej prezentowały się :Marcia Gay Harden (tak wygląda prawdziwa kobieta),Nicole Kidman i Kate Wimslet.Podobała mi się Sharon Stone i Halle Berry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Oskary 2002 - smaczki IP: 155.208.32.* 19.04.02, 14:44 A CO WAS TO WSZYSTKO OBCHODZI??? Odpowiedz Link Zgłoś