Dodaj do ulubionych

A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 11:47
Witam . czy są moze przyszli sąsiedzi? Noskowskiego 2
Obserwuj wątek
    • Gość: Tojo Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:07
      Nikt?
    • Gość: KIKA Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 11:34
      Z cieawości zapytam, a co tam budują i jaka cena?
      • Gość: agnieszka Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.chello.pl 12.05.04, 20:59
        miedzy bloki z lat 70 wcisneli jedn ten wlasnie ktory buduja cena 4 tys czy
        nawet troszke wiecej szczegolow nie znam, o osiedli wuem duzo bo mieszkam lat
        27 ;-)
    • Gość: agnieszka Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.chello.pl 12.05.04, 20:58
      ja sąsiad ale troche dalszy z ul bacha... co cie interesuje odnosnie tego
      osiedla , sluze informacja mieszkam tu 27 lat...i jeszcze pomieszkam rok z
      hakiem i przeprowadzam sie.. wiec pytaj poki jestem ;-)
      • Gość: Dertus Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.05.04, 09:39
        Ja dodam tylko ze z okien bedzie widok na cmentarz :) a co do ceny, to wydaje
        mi sie ze byla ona mniejsza, jakies 3,5 tys za metr.
        • Gość: agnieszka Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.chello.pl 13.05.04, 17:33
          nie dowiadywalam sie co do ceny u źródla bo nie mialam potrzeby wiec moze i
          jest 3,5 tys... cmentarz faktycznie jak byk obok jest no i dwa a nawet 3 bloki
          dookola, no ale są knajpki...;-) i dużo zieleni nad smródką (rzeczką...)super
          miejsce na spacery.
    • Gość: falafel Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 13:47
      ja mieszkam na tym osiedlu (służew nad dolinką) już bardzo wiele lat i mogę
      powiedzieć, że jest to jedna z najdroższych spółdzielni w Polsce pod względem
      wysokości czynszu.
      • Gość: agnieszka falafel ;-) IP: *.chello.pl 14.05.04, 16:41
        zgadzam sie w zupelnosci, za mieszkanie 56 m 2 osoby płace samego czynszu 450
        zła do tego dochodzą inne oplaty....

ps. fajnego masz nicka hihi, nie wiem czemu kojarzy mi sie z jedzonkiem ;-)
        gdzie mieszkasz konkretniej (moze sie okzac ze sie znamy..;-)
      • Gość: wasyl Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.tpi.pl 14.05.04, 16:54
        Cześć, ja też pochodzę z tego osiedla, nie mieszkam już na nim ale mieszkają
        jeszcze moi rodzice.
        Z tą budowa to niezły przekręt: w zeszłym roku szukałm mieszkania, pasowałoby
        mi z różnych względów coś blisko rodziców stąd zainteresowanie nową inwestycją
        spółdzielni służew. Z ogłoszeń w "heroldzie służewieckim" wynikało że
        spółdzielnia buduje blok z myślą o swoich członkach i ich dzieciach ...haha i
        oni właśnie będą miec pierszeństwo itd...
        Mama zadzwoniła tam w marcu 2003 - powiedzieli żeby jeszcze zaczekać bo
        sprzedaż ruszy w maju i dopiero przyjmą nasz akces. W maju powiedzieli
        ździwieni że dawno już sprzedano wszystkie mieszkania bo zapisy trwały od
        początku 2003!!! To kolejny przekręt Zarządu Spółdzielni - nie pierwszy ui nie
        ostatni zapewne... rozparcelowali sobie mieszkanka między członków i
        pracowników zarządu oraz wszystkich załapanych byłych ubeków, któruych na tym
        osiedlu co niemiara.

Ale hak im w smak - niech sobie teraz patrzą z okien na cmentarz;)

pozdrawiam
        • Gość: agnieszka do wasyla IP: *.chello.pl 14.05.04, 21:28
          hhe ale my to sie na pewno znamy, taka ksywka byla tylko jedna , jesli trafilam
          to chodzilismy razem do podstawowki do jednej klasy hahaha

agnieszka d.
        • Gość: Tojo Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:25
          Ja sie zapisałem w 2004 . Tak, ze Twoje wiadomosci są chyba trochę fałszywe.
          • Gość: Dertus Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.04, 09:48
            No nie wiem, w listopadzie 2003 mieli tylko wolne dwa mieszkania, ktore i tak
            byly zarezerwowane.
          • Gość: agnieszka Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.chello.pl 17.05.04, 19:56
            nie wiem jak z zapisami to wygladalo ale zapis to jedno a faktyczna szansa na
            nabycie lokum w spoldzielni to drugie, moze lepiej sie upewnij jak to teraz
            wygląda bo to ze spoldzielnia przekreca i robi dobrze za zarzadu i pociotkow to
            wiem na pewno...i wiem rowniez ze uciekam stad w sina dal bo ludziska zaczynaja
            mnie juz wkurzac...(bez obrazy dla obecnych na forum normalnych mieszkancow
            dolinki...;-)
            • Gość: Tojo Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:09
              Z tego co wiem to na parterze jest chyba jeszcze jedno wolne mieszkanie.
              A na razie wszystko jest ok.Budują.:)
              • Gość: Dorka Re: A moze ktoś buduje w SM Słuzew nad Dolinką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 17:48
                Hello Tojo
                Obok Ciebie wzięłabym i ten parter ;)
                Żałuję, że takie duże metraże.
                Pozdrawiam
                • Gość: frugo drechy IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 28.05.04, 17:12
                  Słuzew nad Dolinką... to fajne miejsce było.
                  Teraz pod Landem zbierają się mlode drechy i inne menty również z Ursynowa, na
                  szczęście do "wetliny" nie wchodzą bo muzyka im nie odpowiada.
                  Dwa lata temu kilkunastu drechów napadło na mojego kolegę i "za nic" sprzedali
                  mu dwa noże w plecy.
                  Wetlina to jedyny walor tego miejsca oprócz "ptaków przyrody" z
                  okolic "smródki".

• Gość: radek Re: drechy IP: *.cs.net.pl / *.cs.net.pl 31.05.04, 13:50
                    Ale nawet dla samej "wetliny" warto:-)
                    • Gość: a Re: drechy IP: 212.186.80.* 31.05.04, 20:34
                      nio wetlina jest ok ;-)
                      • Gość: a wetlina IP: 212.186.80.* 04.06.04, 18:15
                        kto idzie na browarek dzisiaj do wetliny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka