Gość: górnik IP: *.mila.edu.pl 02.03.02, 18:11 agromaniacy z III etapu zacznijcie się łączyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kurp Re: AGROMAN 3 IP: *.crt.tpsa.pl 04.03.02, 10:56 Może nazwa wątku powinna brzmieć "Agroman etap III" lub "Osiedle Brzeziny etap III". Nie mniej jednak zgłaszam się do tego wątku. I czekam tak jak mój przedmówca na ludzików z trzeciego etapu. Pozdrawiam kurp z Orion6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: AGROMAN 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:32 Witam sąsiadów, Powoli nas zaczyna przybywać, ciekawe czy dorównamy kolegom z poprzednich etapów. Ilość wątków i wypowiedzi związanych z Brzezinami jest powalająca. Tak trzymać. Pozdrówka, sąsiad z Oriona 6 Gość portalu: górnik napisał(a): > agromaniacy z III etapu zacznijcie się łączyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: AGROMAN 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 09:38 Witam i pozdrawiam sąsiadów osiedla Brzeziny etap III Maniek z Oriona6 Indywidualne pozdrowienia dla Kurpia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurp Propozycje przeróbek w mieszkaniach IP: *.crt.tpsa.pl 06.03.02, 10:18 Witam Wczoraj spotkałem się z panią architekt w sprawie przeróbek. Wrażenia są takie jak i kolegi Mańka. Ta pani z nazwy jest tylko panią architekt. Z tego co się zorientowałem to rozmawiać należy z inspektorem budowy, który może powie coś konkretniejszego. Z informacji jakie mam to wiem że instalacja CO jest robiona w plastiku i do grzejnika w łazience rurka będzie szła na ścianie a nie będzie wkuta w ścianę. Dla mnie to mało estetyczne. W kuchni robią wyprowadzenie do zlewu tuż przy ciągu z mediami a już gdzie ten zlew bedzie stał i ewentualne doprowadzenie instalacji to już twoja broszka. Dlatego jestem za tym aby naciskać na zorgoanizowania spotkania z majstrem lub jak go zwał inspektorem. Dowiedziałem się że prowadzone są prace przy doprowadzeniu mediów do naszej działki pod nasze domki i wymieniany jest grunt pod budowę domków. Mam nadzieję że dyskusja na liście będzie równie burzliwa jak na najliczniejszym wątku agromana Pozdrawiam kurp z Orion6 Nr.10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewy Pytanie odnośnie umowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 14:52 Witam kolegów! Jestem na etapie podpisywania umowy na mieszkanie w Orione 6. Pnieważ prawo dla mnie to śliska rzecz zwracam się z zapytaniem czy może znaleźliście coś co warto by zmienić w oryginalnej umowie lub też ewentualnie dodać. Ja na razie zażyczyłem sobie dodanie gwarancji bezpłatnego internetu przez 2 lata. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pytanie odnośnie umowy IP: *.gazeta.pl 08.03.02, 11:04 A co z mieszkańcami ORIONA 7 ??? Czyżbyśmy byli tylko jednymi mieszkańcami tego porywającego domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewy Re: Pytanie odnośnie umowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 14:14 Ja jestem z "szóstki" ale razem ze mną umowę podpisali moi znajomi, zresztą bardzo badzo fani ludzie :), na kupno mieszkania w "siódemce". Myślę, że też sie pojawią na forum. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewy Re: Pytanie odnośnie umowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 14:16 Właśnie dałem ciała, dzisiaj piątek więc już ciężko się myśli. Po prostu Ania to właśnie moja znajoma :))) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommie Re: AGROMAN 3 IP: 195.116.92.* 12.03.02, 16:43 Gość portalu: górnik napisał(a): > agromaniacy z III etapu zacznijcie się łączyć Jeśli podeślecie mi materiały, to mogę dołączyć etap 3 do strony WWW osiedla. www.osiedlebrzeziny.republika.pl Email osiedlebrzeziny@poczta.onet.pl Stworzyłem ja przecież dla całego osiedla a nie tylko dla etapu 1. Na razie po prostu nie mam materiałów z innych etapów, ale to łatwo zmienić, jeśli mi pomożecie. Pozdrawiam serdecznie sąsiadów z 3 etapu, Tommie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewy Re: AGROMAN 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:14 Witam, W tej chwili to troche trudno jest mówić o jakiś materiałach poza ogólnie dostępnymi materiałami reklamowymi. Zdjęciami nie dysponuję, bo w sumie jeszcze nie ma co fotografować, ale jak budowa ruszy obiecuję podesyłać fotki. Pozdrawiam równie serdecznie, telewy Gość portalu: Tommie napisał(a): > Gość portalu: górnik napisał(a): > > > agromaniacy z III etapu zacznijcie się łączyć > > Jeśli podeślecie mi materiały, to mogę dołączyć etap 3 do strony WWW osiedla. > > <a href="http://www.osiedlebrzeziny.republika.pl"target="_blank">www.osiedlebrz > eziny.republika.pl</a> > Email osiedlebrzeziny@poczta.onet.pl > > Stworzyłem ja przecież dla całego osiedla a nie tylko dla etapu 1. > Na razie po prostu nie mam materiałów z innych etapów, ale to łatwo zmienić, > jeśli mi pomożecie. > Pozdrawiam serdecznie sąsiadów z 3 etapu, > Tommie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewy Re: AGROMAN 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:17 Witam, W tej chwili to troche trudno jest mówić o jakiś materiałach poza ogólnie dostępnymi materiałami reklamowymi. Zdjęciami nie dysponuję, bo w sumie jeszcze nie ma co fotografować, ale jak budowa ruszy obiecuję podesyłać fotki. Pozdrawiam równie serdecznie, telewy Gość portalu: Tommie napisał(a): > Gość portalu: górnik napisał(a): > > > agromaniacy z III etapu zacznijcie się łączyć > > Jeśli podeślecie mi materiały, to mogę dołączyć etap 3 do strony WWW osiedla. > > <a href="http://www.osiedlebrzeziny.republika.pl"target="_blank">www.osiedlebrz > eziny.republika.pl</a> > Email osiedlebrzeziny@poczta.onet.pl > > Stworzyłem ja przecież dla całego osiedla a nie tylko dla etapu 1. > Na razie po prostu nie mam materiałów z innych etapów, ale to łatwo zmienić, > jeśli mi pomożecie. > Pozdrawiam serdecznie sąsiadów z 3 etapu, > Tommie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewy Re: AGROMAN 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:26 Witam, W tej chwili to troche trudno jest mówić o jakiś materiałach poza ogólnie dostępnymi materiałami reklamowymi. Zdjęciami nie dysponuję, bo w sumie jeszcze nie ma co fotografować, ale jak budowa ruszy obiecuję podesyłać fotki. Pozdrawiam równie serdecznie, telewy Gość portalu: Tommie napisał(a): > Gość portalu: górnik napisał(a): > > > agromaniacy z III etapu zacznijcie się łączyć > > Jeśli podeślecie mi materiały, to mogę dołączyć etap 3 do strony WWW osiedla. > > <a href="http://www.osiedlebrzeziny.republika.pl"target="_blank">www.osiedlebrz > eziny.republika.pl</a> > Email osiedlebrzeziny@poczta.onet.pl > > Stworzyłem ja przecież dla całego osiedla a nie tylko dla etapu 1. > Na razie po prostu nie mam materiałów z innych etapów, ale to łatwo zmienić, > jeśli mi pomożecie. > Pozdrawiam serdecznie sąsiadów z 3 etapu, > Tommie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: AGROMAN 3 IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 19.03.02, 14:21 Drodzy sąsiedzi III ! Czy orientujecie się może jakiej wysokości są ściany w mieszkaniu i jaka jest odległość okien od podogi??? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś