Dodaj do ulubionych

Rogowski Granitowa

05.08.11, 12:41
Wczoraj znalazłam ich propozycję. Na początku się napaliłam, ale oczywiście szybko zeszłam na ziemię bo się trochę oczytałam i ludzie straszą tym developerem.
Ceny też mają podejrzanie niskie.
Ponawiam więc pytanie: czy rzeczywiście lepiej nie ryzykować?

Budynek już stoi - ponoć za pół roku mają oddać do użytku - miał być oddany w III kwartale 2011 ....

ponadto inwestycję finansuje SBR Bank w Szepietowie - co to w ogole jest???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Rogowski Granitowa IP: *.euro-net.pl 24.10.11, 21:31
      Kto straszy i kto opowiada. Był Wersal Podlaski , z czego później powstał Rogowski i Yuniversal. Jedni oczerniają drugich itp. Najlepiej samemu się przejść i sprawdzić. Rogowski to solidna firma i nie ma co się obawiać zakupu - widziałam ich dobrą ofertę na granitową w otodomie.

Pozdrawiam
      • Gość: gienek Re: Rogowski Granitowa IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 22:13
        Naganiaczom dziękujemy!
    • Gość: Bogdan Re: Rogowski Granitowa IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 22:41
      My z mężem się zastanawiamy. Okolica prestirzowa, deweloper solidny.. więc jeżeli uda się wynegocjować jakiś solidny rabat, tak około 2-3%, to jesteśmy na 'tak'.
      Pozdrawiam potencjalnych sąsiadów,
      Mateusz
      • radek_sziwa Re: Rogowski Granitowa 25.10.11, 11:18
        2-3% solidny rabat :)))))))))))) Przy marżach 50% :)) You made my day :)
      • Gość: Goździk Re: Rogowski Granitowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.11, 11:22
        Gość: Bogdan
        "My z mężem się zastanawiamy [...]"
        "[...]Pozdrawiam potencjalnych sąsiadów, Mateusz"

Nie wiedziałem, że w PL już zalegalizowano te całe związki partnerskie i Mateusz może być żoną Bogdana, czy tam odwrotnie. Hahaha....WON Naganiaczu!!!!

rogowski - inwestycja przy Wilanowskiej na ostatnich targach, jakże prestiżowa inwestycja i lokalizacjia, wcale nie przy samym kanale służewieckim wylewającym co deszcz, cena jedyne 11tys z metra do niewielkiej negocjacji hahahahahahah kuźwa co za debilizm! Gdzie was uczą naganiactwa? W wieczorówce dla akwizytorów???
        • Gość: gość Re: Rogowski Granitowa IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.12, 11:35
          Witam,
          też jestem zainteresowany zakupem nieruchomości w inwestycji Rogowskiego przy ul. Granitowej. Niepokoi mnie natomiast fakt, że inwestycja dawno miała być oddana a z 25 lokali łącznie sprzedanych jest zaledwie 9. Przy takim poziomie sprzedaży nie wiem, czy deweloper będzie w stanie to ukończyć. Chętnie przeczytam opinie/uwagi/spostrzeżenia osób, którzy już zakupili bądź noszą się z zamiarem kupna. Ostatnio deweloper obniżył cenę, co uczyniło tę inwestycję bardziej atrakcyjną i co może przyśpieszyć sprzedaż i prace wykończeniowe. Co wy na to?
          • zzrobert Re: Rogowski Granitowa 04.03.12, 20:56
            - Wirtualna droga pożarowa - deweloper zgłosił że ją ma ale jakoś nikt jej nie widział. Sprawa była już w prokuraturze.
            - Wklejony między 3 budynki.
            - ZERO miejsca wokół budynku że o placu zabaw już nawet nie wspomnę
            - Miejsca postojowe w okolicy, hmm jakie miejsca. Pracownicy biurowca zajmują nawet gzymsy.
            - Obudowa tarasów z czegoś w stylu karton-gipsu otynkowanego potem dla niepoznaki (polecam zdjęcia z budowy). Obawiam się że nawet jeśli samo nie spadnie to pod ciężarem stada gołębi zawali się z hukiem.

o drobiazgach w stylu trucia przez nieznanych sprawców i wycinania drzew pod budowę można nawet nie wspominać.

Ale zapraszam, miejsce jako takie fajne i jeśli nie ma akurat targów motocyklowych to jest fajnie.
          • Gość: krasnal Re: Rogowski Granitowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.13, 17:11
            czy ktos wprowadzil sie juz do tego budynku? jakies spotrzezenia, uwagi, usterki? thx
        • Gość: Kasia Re: Rogowski Granitowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 21:19
          My z żoną już się zdecydowałyśmy!
          Weźmiemy 64 m2 w segmencie B-3. Dostałyśmy super-kredycik z mini-ratką z Getinu! Wszystkie formalności, dzięki Open Fajans, trwały 10 min. a Pani w okienku była bardzo miła!
          Pozdrawiamy wszystkie sąsiadki (bo facetow, to tak raczej nie za bardzo, jakby, chyba...)
          • Gość: heniek Re: Rogowski Granitowa IP: 31.178.125.* 17.04.12, 18:51
            64 m2? Na granitowej nie widziałem takiego metrażu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka