Dodaj do ulubionych

granitowe blaty w kuchni

28.03.21, 22:03
Drogie Panie,
Potrzebuje wiedzy z dzieniny kuchenno – kamiennej.
Jakis czas temu kupilam dom i w juz wyposazonej kuchi byly jasno-szare granitowe blaty - nie mam pojecia kto je robil, nie moge wiec zwrocic sie tam o rade. Uzytkuje kuchnie normalnie, o granity dbam podobine jak w mojej poprzedniej kuchni, ale zauwazylam, ze te blaty ciemnieja - szczegolnie w miejscach blisko plyty i tam gdzie sa intensywniej uzywane. Nie umiem tego domyc. Uzywam chemii przeznaczonej do granitow. Podejrzewam, ze jakosc tego granitu jest taka-sobie.
Z poprzednimi uzytkowanymi 13 lat (tez jasnymi) nie mialam zadnego problemu.
Drogie BRAVO , co robic?
Oczywiscie pozostaje opcja wymiany na nowe, ale wolalabym najpierw sprobowac jakos to doczyscic.
Macie jakies sugestie?
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka