Dodaj do ulubionych

strus - przy bażantarni

IP: 81.210.119.* 23.05.04, 21:22
cześć,
interesuje mnie inwestycja PB K.Strus ul.Przy Bażantarni...
termin realizacjiczerwiec 2004
szukam informacji o wykonawcy
Obserwuj wątek
    • Gość: indzos Re: strus - przy bażantarni IP: 32.107.8.* 24.05.04, 11:33
      Kochani,
      aż trudno uwierzyć, ze zaden z aktualnych lub przyszłych mieszkańców bloków
      wybudowanych przez PB K.Strus nie odwiedza forum...
      pozdrawiam serdecznie,
      • Gość: alojzy Re: strus - przy bażantarni IP: 12.21.160.* 24.05.04, 22:12
        zadzwon do nich i sprawdz czy maja pozwolenie na budowe, nikt sie nie odzywa bo
        tam sie nic nie dzieje.
        jesli sie myle to prosze o weryfikacje.
        • Gość: indzos Re: strus - przy bażantarni IP: 81.210.119.* 24.05.04, 22:31
          sprawdzone-nmaja prawomocne pozwolenie na budowe
          nieruchomość wolna od obciążeń hipotecznych...
          ?
        • rubeus Re: strus - przy bażantarni 26.05.04, 20:23
          praca wre tam w najlepsze - dziś akurat przechodziłem koło budowy.
          • Gość: majka Re: strus - przy bażantarni IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 27.05.04, 10:34
            ja pochodzę z Siedlec i w Siedlcach jest to chyba jedna z prężniej
            rozwijających się firm. Wykupują wszystkie atrakcyjniejsze lokalizacje i budują
            nowe bloki. Tak na oko to mogli ich zbudować już ze 20, może nawet więcej.
            Oczywiście nie liczyłam, bo nie interesowałam się tym bliżej. Ja bym raczej
            miała do nich zaufanie. Nie słyszałam negatywnych opinii. Możecie podać jakieś
            dokładniejsze namiary na tą inwestycję?. Chcę kupić miezkanie, zastanawiam się
            nad Włodarzewską na Drawskiej, ale może to by było atrakcyjniejsze miejsce.
            • Gość: indzos Re: strus - przy bażantarni IP: 32.107.8.* 27.05.04, 13:48
              lokalizacja i plany mieszkan na stronie strusa
              www.kstrus.com.pl
              przy poprzedniej inwestycji (ul.Jadźwingów) nie mieli zadnych problemow
              znam troche budynek przy ul.Jadźwingów - wszystko tam jest ok
              podobno nie bylo tam zadnych problemow...
              • Gość: Gocha Re: strus - przy bażantarni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.04, 15:09
                Czy mozecie mi napisać jakie są ceny tych mieszkań??
                Z góry dziękuję.
                • Gość: to fu Re: strus - przy bażantarni IP: 12.21.160.* 27.05.04, 15:27
                  indzos, czy ty czasem nie jestes od Strusia ?
                  • Gość: indzos Re: strus - przy bażantarni IP: 32.107.8.* 27.05.04, 15:35
                    w jakim sensie?
                    • Gość: to fu Re: strus - przy bażantarni IP: 12.21.160.* 27.05.04, 19:35
                      mysle ze jestes pracownikiem firmy .
                      • Gość: indzos Re: strus - przy bażantarni IP: 81.210.119.* 27.05.04, 21:01
                        błąd - wielki błąd
            • Gość: konrad Re: strus - przy bażantarni IP: *.crowley.pl 17.06.04, 20:06
            • Gość: konrad Re: strus - przy bażantarni IP: *.crowley.pl 17.06.04, 20:09
              ja też pochodzę z Siedlec i słyszałem dużo negatywnych opinii. Mój kolega miał
              u nich praktykę na budowie i nie chciałbym mieszkać w mieszkaniu budowanym
              przez Strusa. Przynajmniej w Siedlcach. Nie wiem jaka jest jakość tego co
              budują w Warszawie.
            • Gość: M CZŁOWIEKU NIE KUPUJ WE WŁODARZEWSKIEJ !!! IP: *.acn.pl 20.06.04, 01:43
              Ja mam doświadczenia związane z Włodarzewską.
              Jeden wielki przekręt !!!
              • Gość: loko Re: CZŁOWIEKU NIE KUPUJ WE WŁODARZEWSKIEJ !!! IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 23.06.04, 08:39
                > Ja mam doświadczenia związane z Włodarzewską.
                > Jeden wielki przekręt !!!

pogubiłem się - Konstanty Strus ma coś wspólnego z Włodarzewską?
                Co to jest "Włodarzewska"?
    • Gość: bdg Re: strus - przy bażantarni IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 16.06.04, 09:36
      cześć,

właśnie się zainteresowałem tym osiedlem. czy jest na forum ktoś, kto już kupił
      tam mieszkanie?
      czy ktoś próbował z nimi negocjować umowę?

bdg
      • Gość: ifo Re: strus - przy bażantarni IP: *.chello.pl 01.10.04, 12:16
        Kupiliśmy mieszkanie Przy Bażantarni w maju.Co do negocjacji umowy byli dość
        elastyczni. Między innymi bez problemu zgodzili się na brak kar umownych w
        przypadku rezygnacji z inwestycii. Tak się złożyło, że właśnie we wrześniu
        byliśmy zmuszeni zrezygnować z tego mieszkania- i faktycznie nie było żadnych
        problemów. Po dwoch tygodniach mieliśmy pieniądze z powrotem na rachunku!!!
        (wpłaciliśmy 50%). Moim zdaniem to dobrze świadczy o deweloperze-i to nie tylko
        o jego kondycji finansowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka