Dodaj do ulubionych

Inwestycje Metro Mlociny

IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 21:44
Witam,

Poszukuje informacji odnosnie inwestycji znajdujacych się w poblizu metro Mlociny:
- Nowe Bielany (III etap),
- Sokratesa Park,
- Bielany Residence,
- MetroBielany.

Czy ktos z was ostatnio negocjowal ceny? cos udalo sie ugrac? Jakies wady zalety, sposprzetzenia co do konrektynych inwestycji?

Za koemnatrze odnosnie trasy wzdluz Nocznickiego jak i huty dziekuje. Mam na ten temat wyrobione zdanie. Interesują mnie konkretne informacje odnosnie w/w. inwestycji.

Obserwuj wątek
    • Gość: anty_naganiacz Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 00:17
      Mając na uwadze, iż deweloperskie gnidy nie są tu mile widziane, orzekam: wynocha. Won.
      nie pozdrawiam,
    • Gość: Baltazar Głąbka Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.11, 11:38
      Nie ma co negocjować. Wszyscy twardo trzymają ceny, bo lokalizacja super i perspektywiczna.
      Mieszkania idą jak świeże bułeczki.

Jak nie masz dużej kasy, to sobie daruj. Lepiej zainteresować się Legionowem albo Pruszkowem. A najniższe ceny to są w Bytomiu.

• Gość: Maniek Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.ipgum.pl 27.10.11, 12:20
        Miejscówka jest już przeszacowana. Daleko od centrum, huta obok, nieciekawe towarzystwo w okolicy i tykająca bomba w postaci mostu północnego. Oglądałem ofertę w bloku przy Agorze, budynek z 2008, 54m2 za 7500 zł stan deweloperski. Po wizji lokalnej okolicy nie zdecydowałem się, dlaczego: dużo pijaków, autentycznie, w biały dzień przy nowym bloku panowie o nieciekawym wyglądzie popijający piwko, blok pomimo że nowy to już brudny w środku, zastanawiające
        W tej chwili są znacznie ciekawsze propozycje, gdzie?, domyślcie się sami
    • Gość: Rada Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.ipgum.pl 27.10.11, 12:14
      Spokojnie, zejdą z cenami, nowe limity w RnS wymuszą obniżki.
      Aktualnie najlepszy sposób negocjacji to wstrzymanie się z zakupem. To nie telewizor ani pralka, chyba że się pod mostem mieszka i na głowę kapie.
      • Gość: Baltazar Głąbka Lokalizacja IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.11, 12:26
        Nie macie racji. Przy metrze ceny nigdy nie spadną. Nie ma się co łudzić. Teraz warto kupić, bo jest tanio... ja - gdyby nie trzy kredyty na wszystko - kupiłbym z pewnością!
        • Gość: Smok Wawelski Re: Lokalizacja IP: *.ipgum.pl 27.10.11, 12:48
          Baltazar Gąbka a Ty nie w Krakowie powinieneś działać ?
          • Gość: BG Re: Lokalizacja IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.11, 13:33
            Maniek, daj spokój.
            • Gość: Maniek Re: Lokalizacja IP: *.ipgum.pl 27.10.11, 13:35
              racja, jednak upieram się aby Baltazar Gąbka zajął się miastem rodzinnym, w Warszawie nie może być wiarygodny :-)
              • Gość: BG Re: Lokalizacja IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.11, 16:32
                Ale Pan mnie z kimś myli, ja się nazywam GŁąbka. I mieszkam w Warszawie.
                Zdecydowanie.

Pewnie chodzi Panu o tę postać z bajki? No tak... i dlatego zmienił Pan nicka na "Smok Wawelski".

Nie, nie. Powtarzam: to pomyłka :-)
                • Gość: Maniek Re: Lokalizacja IP: *.ipgum.pl 28.10.11, 08:18
                  Przepraszam
    • Gość: xxx Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.home.aster.pl 27.10.11, 17:32
      W Sokratesa Park są otwarci na negocjacje
      • Gość: DzIuNiA Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:51
        Tzn. dają mega fajny rabat 2% czy 3% ?

HiHiHi MY z FajFuSiEm SiĘ ChYbA PoŁaSiMy !!

CMOK KrEyZoLkY ;)
        • Gość: Janusz Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 19:50
          hej, my z mężem już się prawie zdecydowaliśmy. Na razie jeszcze nie mamy finalnej odpowiedzi ale pewnie dostaniemy miejsce w wózkarni na półpiętże gratisowo;-) Ciekawe czy ktoś z Forumowiczów myślał o apartamencie w tej inwestycji? Warto się zastanowić, przyjść do biura sprzedaży, to nic nie kosztuje! A uzyskacie Państwo wszystkie informacje.
          pozdrawiam potencjlnych sąsiadów,
          Mariusz
          • Gość: Tadek Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.11, 20:11
            Moi znajomi też kupowali tam mieszkanie. Byli megazadowoleni z negocjacji. Dostali chyba obniżkę ceny o 10 tys. PLN i zgodę developera na wystawianie śmieci przed drzwi (do jednego tygodnia?). Teraz podobno jest jeszcze lepiej. Słyszałem, że można dostać w gratisie talony zniżkowe na auta marki Lotus (a może to w Bielany Residence?).

Tak czy owak - jak widać - żniwa się zaczęły. Można golić developerów :-)
            • Gość: Łysy Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:16
              Nam się udało wynegocjowac komplet opon zimowych do Stara i choinkę o zapachu kokosowym do naszego malucha. Także jesteśmy bardzo zadowoleni z negocjacji z deweloperem, jak widać wychodzą frontem do klienta :)
    • Gość: ... Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.home.aster.pl 28.10.11, 13:58
      Sokratesa Park gdzieś 30 tys można wynegocjować
      • Gość: Dev Re: Inwestycje Metro Mlociny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 16:04
        To w c.h.u.j
        • kredycik-i-wio Re: Inwestycje Metro Mlociny 28.10.11, 19:26
          Tak mnie ubawiliście, że aż się posisiałem! Jak developer zarabiający setki miliony złotych nie umie kilku złotych na badanie, że reklamowanie się na tym forum przyniesie mu tylko guza na pypciu, a ostatnie co przyniesie to wzrost sprzedaży. Po co tak się wystawiać na pośmiewisko?

DEVy, jak zjedziecie z marży 130% na mieszkaniach do 20% to zacznijcie tu pisać, a na razie to szybkim krokiem polecam stąd WYDUPCAĆ!
      • Gość: Ron Pomyśl sprzedawco, pomyśl kliencie IP: *.warszawa.mm.pl 29.10.11, 14:35
        No.
        I dlatego większość mieszkań w gotowym już prawie budynku niesprzedana. I tak sobie myślę, że niebawem będzie można kupić trzy pokoje w cenie 2. Co? Bo przecież czas zaczynać II etap.

Będzie taniej, albo wcale. Popatrzcie na strukturę tego co sprzedaliście. Kupowali tylko nic nie rozumiejący nastraszeni przez was gołodupcy. Ale to źródełko wyschło. Świadomi klienci z gotówką i bez parcia wstrzymują się z zakupami. I z pewnością Was przetrzymają.

Tym bardziej, że dookoła Nowe Bielany, Yuniversal, METROBIELANY, Bielany Residence o Budimeksie nie mówiąc.
        • Gość: jdsjf Re: Pomyśl sprzedawco, pomyśl kliencie IP: 83.143.140.* 29.10.11, 16:16
          No własnie - widziałam te relkamy w gazetach czy na bilbordach, oferujących niby 3 pokoje w cenie 2. Czy ktoś z was przyglądał się bliżej tej ofercie? Czy faktycznie byla to "kuszaca oferta" czy ty;ko taki pic na wode dla naiwnych?? Pytam, bo tak sie tylko zastanawiałam, czy tylko przyciagają chwytliwym z pozoru hasełkiem... czy robią beszczelnie ludzi w bambuko? Nie jestem zainteresowana kupnem mieszkania w tej ani w innej inwestycji, kieruje mną ciekawość. Czy faktycznie oferowali coś co na pierwszy rzut oka wydaje sie korzystne. Czy ktoś z was przygladał się bliżej tej ofercie (ciemnocie?) ?
          • Gość: mnmnm Re: Pomyśl sprzedawco, pomyśl kliencie IP: 89.76.88.* 29.10.11, 20:10
            3 pokoje w cenie 2 to żadna kusząca oferta, jeżeli obie strony są otwarte na negocjacje to spokojnie można sobie taką cenę wywalczyć u dewelopera bez żadnych hiper super extra okazji
    • mufffa Ciekawe zjawisko i pochwała gołych dup! 29.10.11, 20:55
      Daje się zauważyć coraz więcej gołodupnego humoru, jak choćby w tym wątku. To cieszy! Pamięcią sięgam do tych budzących moje obrzydzenie rozpaczliwych i roszczeniowych wpisów rok czy dwa lata temu, a teraz? Dystans, ironia i gołodupne jajcarstwo. Nerwowość coraz wyraźniejsza za to po stronie rogacizmy leśnej - choćby nadaktywny pan xl bolec alias grube pęto, czy pogniewany na mnie rumun. :) Znaczy to tyle, że od gołodupców odeszła obawa, że może jednak nie będzie taniej (i słusznie!) , a do jeleni dociera jak ich wydymano bez wazelinki. Między innnymi ja! :))

Buziaczki :)
    • lr.sokra Re: Inwestycje Metro Mlociny 06.10.16, 22:22
      Na ul. Sokratesa na Bielanach pojawił się tzn Lokalny Rolnik (bezpośredni zakup od rolników), zapraszamy do robienia zdrowych zakupów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka