Gość: Dzekis IP: 195.116.23.* 21.06.04, 10:31 Witam, Czy jest ktoś na forum, kto wchodzi w tą inwestycję? Chodzi o Sady Rembertowskie II. Zamierzam kupić tam mieszkanie, sprawy są już bardzo daleko posunięte. Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONI Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:36 NA KIEDY MA BYC ODDANIE SADY REMBERTOWSKIE II??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzekis Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: 195.116.23.* 21.06.04, 16:25 podobno na koniec 2005 / początek 2006. Ale nie było jeszcze terminowej inwestycji z JWC. Poza tym byłem na forum mieszkańców OSR i zaczynami się mocno zastanawiać ż żoną, czy naprawdę tego chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monita Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.chello.pl 04.07.04, 19:04 a co jest nie tak ze sie zastanawiasz bo ja tez sie zastanawiam nad ta inwestycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzekis Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: 195.116.23.* 28.07.04, 09:28 głównie chodziło o terminowość i rzetelność inwestycji. Nie mniej jednak sama lokalizacja wygrała i dwa tygodnie temu podpisali umowę. Do 31/07 mają termin na otrzymanie pozwolenia, więc podejrzewam, że powinni gdzieś w październiku zacząć wylewać fundamenty - to jest optymistyczna wersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:06 Witam Czytając wasze wypowiedzi poczułam się zobowiązana żeby napisać coś z własnych doświadczeń. W zeszłym roku zainteresowałam się inwestycją DPII, i też zapewniano mnie że pozwolenie bedzie wydane lada dzień i budowa szybciutko ruszy, ale tak nie było . Pozwolenie zostało wydane 3 m-ce później czyli w lutym a budowa rusza tak naprawdę dopiero teraz, także decydując się na SR II weźcie poprawkę że te terminy przesuną się i to pewnie o długi czas. Nie mam na celu oczernianie firmy bo jak jest każdy wie i może sobie wiele przeczytać choćby na tym forum ale kupującym radzę wziąć dużą poprawkę na terminy podawane przez jw żeby nie czuli się później rozczarowani tak jak my. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzekis Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: 195.116.23.* 30.07.04, 15:16 właśnie dostałem informację o przesunięciu terminów na zakończenie spraw z gruntem i pozwoleniem na budowę do 30/09/2004. Tak czy inaczej zakładam rok opóźnienia, dopiero po tym terminie będziemy rozczarowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rower Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.aster.pl 31.07.04, 11:17 Przy MPII w grudniu zapewniali, że pozwolenie będzie lada dzień, a dostali chyba dopiero pod koniec kwietnia. Uprawomocniło się jakoś jeszcze później, za to wykopy rozpoczęli nie mając jeszcze pozwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś