Dodaj do ulubionych

SADY REMBERTOWSKIE II

IP: 195.116.23.* 21.06.04, 10:31
Witam,

Czy jest ktoś na forum, kto wchodzi w tą inwestycję? Chodzi o Sady
Rembertowskie II. Zamierzam kupić tam mieszkanie, sprawy są już bardzo daleko
posunięte.

Pozdrawiam, Jacek
Obserwuj wątek
    • Gość: MONI Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:36
      NA KIEDY MA BYC ODDANIE SADY REMBERTOWSKIE II???
      • Gość: Dzekis Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: 195.116.23.* 21.06.04, 16:25
        podobno na koniec 2005 / początek 2006. Ale nie było jeszcze terminowej
        inwestycji z JWC. Poza tym byłem na forum mieszkańców OSR i zaczynami się mocno
        zastanawiać ż żoną, czy naprawdę tego chcemy.
        • Gość: Monita Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.chello.pl 04.07.04, 19:04
          a co jest nie tak ze sie zastanawiasz bo ja tez sie zastanawiam nad ta
          inwestycja
          • Gość: Dzekis Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: 195.116.23.* 28.07.04, 09:28
            głównie chodziło o terminowość i rzetelność inwestycji. Nie mniej jednak sama
            lokalizacja wygrała i dwa tygodnie temu podpisali umowę. Do 31/07 mają termin
            na otrzymanie pozwolenia, więc podejrzewam, że powinni gdzieś w październiku
            zacząć wylewać fundamenty - to jest optymistyczna wersja :)
    • Gość: klient Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:06
      Witam
      Czytając wasze wypowiedzi poczułam się zobowiązana żeby napisać coś z własnych
      doświadczeń.
      W zeszłym roku zainteresowałam się inwestycją DPII, i też zapewniano mnie że
      pozwolenie bedzie wydane lada dzień i budowa szybciutko ruszy, ale tak nie
      było . Pozwolenie zostało wydane 3 m-ce później czyli w lutym a budowa rusza
      tak naprawdę dopiero teraz, także decydując się na SR II weźcie poprawkę że te
      terminy przesuną się i to pewnie o długi czas.
      Nie mam na celu oczernianie firmy bo jak jest każdy wie i może sobie wiele
      przeczytać choćby na tym forum ale kupującym radzę wziąć dużą poprawkę na
      terminy podawane przez jw żeby nie czuli się później rozczarowani tak jak my.
      Pozdrawiam
      • Gość: Dzekis Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: 195.116.23.* 30.07.04, 15:16
        właśnie dostałem informację o przesunięciu terminów na zakończenie spraw z
        gruntem i pozwoleniem na budowę do 30/09/2004. Tak czy inaczej zakładam rok
        opóźnienia, dopiero po tym terminie będziemy rozczarowani.
        • Gość: rower Re: SADY REMBERTOWSKIE II IP: *.aster.pl 31.07.04, 11:17
          Przy MPII w grudniu zapewniali, że pozwolenie będzie lada dzień, a dostali
          chyba dopiero pod koniec kwietnia. Uprawomocniło się jakoś jeszcze później, za
          to wykopy rozpoczęli nie mając jeszcze pozwolenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka