Dodaj do ulubionych

Firma Anłuk Ząbki ul. Kołłątaja

IP: *.free.aero2.net.pl 20.10.12, 10:39
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na ul. Kołłątaja w Ząbkach od firmy Anłuk. Zaniepokoił mnie fakt że wstrzymali sprzedaż mieszkań podobno z powodu braku pozwolenia na wjazd ciężkim sprzętem. Nie wiem czy powinienem czekać aż w przyszłym roku wznowią sprzedaż czy dać sobie spokój z tym deweloperem. Niektórzy wypowiadają się o nim mało pochlebnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artekmer Re: Firma Anłuk Ząbki ul. Kołłątaja IP: *.centertel.pl 08.01.13, 13:42
      Te opinie o których mówisz to już raczej historia, faktycznie trochę sobie zepsuli opinię parę lat temu, ale w ostatnim czasie zmienił się zarząd i generalny wykonawca, a to od nich głownie zależy jakość inwestycji. Ja mieszkam na osiedlu wybudowanym przez Anłuk dwa lata i nie narzekam, mieszkanie mam ładne i w dobrej cenie jak na taką dogodną lokalizację. Co do wstrzymania sprzedaży to też coś słyszałem, ale myślę że to czasowe. Tak to jest w budowlance, jednego papieru zabraknie lub nie dostanie się na czas i wszystko stoi. Siedzę trochę w tym temacie i wiem, że zwykle nie jest to wcale wina dewelopera, ale naszych durnych przepisów które im specjalnie nei sprzyjają.Także najlepiej dowiedz się u źródła, przedzwoń i na pewno czegoś się dowiedz. Osiedle zapowiada się ciekawie, więc warto mu poświęcić uwagę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka