lenka1311 16.01.13, 12:59 Ktos miał styczność z tym deweloperem? Prosze o opinie, informację itp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arnold Rothstein Re: dom dewelopment IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.13, 13:36 Nie znam, to chyba jakaś firma "krzak"? Gdzie o niej słyszałaś? Coś budują? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka1311 Re: dom dewelopment 16.01.13, 14:10 Z góry przepraszam gdyż pisownia powinna być v dom development. To jest ich strona www.domdevelopment.com.pl/inwestycje/mapa-inwestycji.html jestem zainteresowana ich mieszkaniami jednak prosiłabym o opinie tych którzy maja lub mieli z tą firmą styczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znaffca Re: dom dewelopment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 14:31 Znajomi dla nich pracują, podobno mało kto chce od nich kupować i każą teraz po godzinach (ponoć szykują sie zwolnienia) i w trakcie pracy pisać zatrudnionym na wszystkich forach pseudoreklamy. Biorąc pod uwagę ze to niezbyt lepscy ludzie średnio im to idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebeeeb Re: dom dewelopment 28.03.13, 14:32 Cześć lenka1311, nie czytałem wszystkich Twoich odpowiedzi, ale powiem Ci, że jestem posiadaczem dwóch mieszkań od Dom Development i jestem bardzo zadowolony jedno mam już 5lat drugie kupiłem 3 miesiące temu w fajnej inwestycji na bemowie, miejsce super cisza i spokój, blisko las na wycieczki rowerowe no i centrum Warszawy oddalone 20minut tramwajem, jak dla mnie super sprawa. Jeśli byłabyś zainteresowana kupnem mieszkanie od DD to jest ciekawa oferta można zarobić pieniążki na dzień dobry, wystarczy wypełnić jeden dokument, jeśli byłabyś zainteresowana zapraszam do rozmowy na maila: bebeeeb@wp.pl, pozdrawiam:-) lenka1311 napisała: > Z góry przepraszam gdyż pisownia powinna być v dom development. To jest ich strona www.domdevelopment.com.pl/inwestycje/mapa-inwestycji.html jestem zainteresowana ich mieszkaniami jednak prosiłabym o opinie tych którzy maja lub mieli z tą firmą styczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipc Re: dom dewelopment IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.13, 21:39 napisz wprost że jestes naganiaczem i odpowiadaj na pytania. A takie historyjki to wiesz... nawet o żonie nie wspomniałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: dom dewelopment IP: *.german-proxy.de 16.01.13, 14:59 Miałem raz styczność z biurem sprzedaży. Bardzo niemiła obsługa. Chyba siedzą tam za karę. To było jakiś czas temu i pewnie wydawało im się, że każdy łaskawie zapłaci wartość mieszkania*2. Na stronie nie ma podanej ceny (nie tylko u tego dewelopera) co moim zdaniem jest znaczącym ograniczeniem informacji i nie świadczy dobrze o sprzedającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super extra Re: dom dewelopment IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.13, 17:37 Trzyma warszawski standard. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka1311 Re: dom dewelopment 16.01.13, 20:41 Co masz na myśli pisząc " trzyma warszawski standard" nie wiem czy mam to przyjąć jako pozytywny komentarz czy raczej negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa nikt ich tu nie zna 16.01.13, 21:45 musisz wiedzieć dziewko, że tylko duzi są znani na rynku unikaj krzaków jak nie chcesz być zbrukana (na portfelu, ale też dosłownie) zapraszam do merytorycznej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
lenka1311 Re: nikt ich tu nie zna 16.01.13, 21:58 Jeżeli to nie jest dla Ciebie merytoryczna dyskusja to po prostu nie bierz w niej udziału. A według Ciebie dziewko kto jest duży i znany na rynku warszawskim?? Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: nikt ich tu nie zna 17.01.13, 17:44 Muffa trzymaj poziom, od kiedy to kuffa mac jestes zalotny do naganiaczek z Diom Diev? Ostro i zbuta a nie miętko i uniżenie. Devy maja w dupie twoje umizgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchol ch.jowa firma IP: *.play-internet.pl 17.01.13, 01:14 zaczynali na bialolece i tam pewnie skoncza chciwosc przeslonila im rozum - probuja sprzedac jeleniom drozej to co u innego mozna kupic znacznie taniej - coraz gorsza jakosc budowanych mieszkan Odpowiedz Link Zgłoś
lenka1311 Re: dom dewelopment 17.01.13, 10:20 W związku z niepochlebnymi opiniami może ktoś wie u jakiego dewelopera najlepiej kupić mieszkanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: diom dewelopment 17.01.13, 12:02 Ja też przyłączam sie do pytania. Czy firma diveloperska Diom Divepement do dobra firma czy ktos ostatnio cos tam kupil i co to bylo i dla czego jest wyjatkowo przenajszczesliwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znaffca Re: diom dewelopment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 12:26 Kasia Basia Stefan i Irenka mieli napisać ale ze względu na redukcję etatów i oszczędności na internecie mobilnym ze zmiennym ajpi na obiektywne opinie nabywców będziemy musieli poczekac dłużej niż zwykle. Swoją droga fajnie, ze ten Dom Dewvelopment ma tak wyrobiona markę ze nie trzeba nawet patrzeć na lokalizacje stawianych budynków :) widocznie chodzi o sprawy prestiszu czy cus ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: diom dewelopment IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 18:53 Tam robia straszne przekrety. Pralnia brudnych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacje 6 Re: dom dewelopment IP: *.jmdi.pl 28.03.13, 22:15 Niedługo mienie 10 lat odkąd mieszkam na osiedlu (b. fajnym) wybudowanym przez DD. DD zrobiło popisowy numer u nas. Aby zgadzał się współczynnik ilości miejsc parkingowych do ilości mieszkańców wynajmowali przez 2-3 lata działkę obok i zrobili z niej żwirowy parking. Po pewnym czasie umowa wygasła, na działeczce powstało osiedle a winnych niet... Urzędas jakiś musiał "przez przypadek" nie zauważyć,że parking nie był położony na działce osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś