Dodaj do ulubionych

Pole Mokotowskie BRE LOCUM

IP: 217.153.182.* 21.07.04, 10:28
Chyba nalezy założyc nowy watek aby nie wprowadzac w błąd.Teraz buduje to Bre
locum .Sidzibe handlową mają przy Wołowskiej 88 na parterze .

Stary watek :
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=13456376
I BRE:
www.brelocum.pl/kontakt/index.php
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:36
      Jeśli już, to przy Wołoskiej. Byś wysłał(a) ludzi na Berdyczów.
    • Gość: Nadia Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 10:26
      A kiedy na stronie BRE pojawią się jakieś informacje? Wizualizacja...
      • Gość: P Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.luc.lodz.arges.net.pl 22.07.04, 15:59
        Informacje o tej inwestycji pojawią się na stronie internetowej w połowie
        sierpnia. Poza tym nazwa firmy to BRE.locum. I takiej pisowni proszę się
        trzymać!
        • Gość: jaa Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:02
          Czy macie jakies informacje o cenach mieszkan i dostępnych, oferowanych
          kredytach?
          Czy sprzedaż mieszkań rozpocznie sie rowniez w połowie sierpnia?
          Wierzcie mi, dostanie jakichkolwiek wiadomości jest niemal niemozliwe, a kazdy
          mówi w dodatku co innego.
          • Gość: LK Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: 217.17.46.* 04.08.04, 13:11
            KAZDY MOWI CO INNEGO BO NIKT NIC NIE WIE. PRZEJELI INWESTYCJE MOSTOSTALU EXPORT
            I CHYBA NIE MAJA POMYSLU CO DALEJ. WYKONAWCA JEST OWY MOSTOTSTAL A CZY TO WROZY
            DOBRZE???? CHYBA NIE BIORAC POD UWAGE JAKIE MAJA OBECNIE PROBLEMY.
            CO DO CEN TO OGOLNIE POLA MOKOTOWSKIE DO TANICH A NAWET KONKURENCYJNYCH CENOWO
            NIE NALEZA.
            W SUMIE TO BEDZIE MINIATURA KABAT BLOK NA BLOKU, OKNO W OKNO .... BRZMI MOCNO
            SREDNIO.
            • Gość: oko Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: 217.153.182.* 04.08.04, 15:39
              Już pisałem BRE LOCUM otwiera biuro i zaczyna sprzedawać od połowy sierpnia.BRE to pewna firma a kogo sobie wybierze do budowania to jej sprawa.To BRE płaci faktury.

Lokalizacja jest całkiem całkiem-akurat tam jest trochę miejsca ,nie to co na Bukowińskiej.

• Gość: jaa Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 20:13
                Był może ktoś ostatnio na budowie? Czy prace posuwaja sie choć troche naprzód?
                Gdybyście mieli jakiekolwiek informacje to prosze piszcie.
                • Gość: oko Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:09
                  O ile wiem to prace idą szybko do przedu.
                • Gość: Tomasz Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 00:05
                  Prace rzeczywiscie ida szybko. Bre Locum to spolka zalezna BRE - wiec nie ma obaw, ze zabraknie jej finansowania. Co do MEx nie wypowiadam sie bo nie jestem inzynierem i nie wiem czy fakt, iz fundamenty staly 2 lata zalane woda ma jakis wplyw na ich jakosc czy nie.
                  Jedno jest pewne- rzeczywiscie bloki sa wybudowane okno w okno i ten fragment Pol bedzie szczelnie zastawiony blokami. No coz, apartamentowce to nie sa a jak sie teraz buduje bloki wszyscy wiedza.
                  Zdjecie jeszcze jakis czas temu mozna bylo obejrzec sobie na stronie MEx. Nie sprawdzalem czy jeszcze tam jest - moze sie okazac, ze uaktualnili juz strone.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Annas Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.k.mcnet.pl 07.10.04, 10:55
                    Jakieś wieści z tej budowy? Właśnie mam podpisać z nimi umowę.
                    • Gość: maciejka Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:21
                      I co - umowa podpisana ??? Daj znać co Ci się udało wynegocjować ? Co z ceną ?
                      Cyz można próbować ?
                      • noelka28 cena to... 13.10.04, 14:39
                        4700- 4900 za m2
                        • luchris Re: cena to... 13.10.04, 15:49
                          Cena zależy od metrażu. I co ciekawe, im większy metraż, tym większa cena na m2.
                          Ceny od 4700 do 5250 zł (brutto). Dodatkowo 30 000 zł (brutto) za miejsce
                          postojowe w garażu podziemnym. Można też dokupić pomieszczenie gospodarcze, ale
                          nie pamiętam ceny. Coś ok. 2000 - 2500 zł za m2.

Czy komuś udało się coś wynegocjować w umowie? Ja ją właśnie negocjuję, ale dzie
                          mi dosyć wolno. Upierają się nawet przy przepisach uznanych przez UOKiK za
                          niedozwolone.
                          • Gość: kuba Re: cena to... IP: *.k.mcnet.pl 14.10.04, 10:54
                            trochę "rozdwoił się" ten temat - są dwa wątki na tym forum dot. Parku Mokotów.
                            Negocjuje się z nimi strasznie ciężko ("negocjacje" to chyba wogóle nie
                            najlepsza nazwa dla tych rozmów) a umowa jest beznadziejna. Miejsce parkingowe
                            z tego co wiem kosztuje 30tys.netto, a miejsce na tzw.platformie parkingowej
                            kosztuje 30tys. brutto. Ja się chyba nie zdecyduję jeśli nie wprowadzą
                            podstawowych zmian (np. prawo do wypowiedzenia umowy w przypadku
                            niewywiązywania się wykonawcy).
                            Niby stoi za nimi spółka giełdowa ale swego czasu zbankrutował dom maklerski
                            właśnie BRE (chyba) więc wszystko jest możliwe. Ich minus to to że nie mają
                            żadnego doświadczenia w W-wie = np. brak układów w urzędach itp. co ma niemałe
                            znaczenie na etapie odbioru bloków.
                            • Gość: Makler Re: cena to... IP: *.bre.com.pl / 195.187.134.* 05.01.05, 07:47
                              Z tym bankructwem to oczywiście nieprawda. Pracuje w Domu Maklerskim, a
                              dokładnie Domu Inwestycyjnym BRE Banku - firma ma bardzo dobre wyniki finansowe.
                              Pozdrawiam wszystkich szukających mieszkania, do których sam sie zliczam:)
                              Tak na marginesie szkoda, że BRE.locum nie buduje na Bemowie, ponieważ ze
                              wzgledów rodzinnych tylko ta lokalizacja mnie interesuje.
                    • luchris Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM 04.11.04, 18:16
                      Szanowni Państwo, donoszę, że na budowie ruszyła robota. Byłem tam dziś. Zaczęli
                      ustawiać ścianki działowe. Tak przynajmniej to wygląda. Dzisiaj widziałem, jak
                      rozładowywali cegły i rozdzielali je na poszczególne piętra.
                      • Gość: Deluxe Re: Pole Mokotowskie BRE LOCUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:25
                        Witam! Czy ktos kupil tam juz mieszkanie i negocjowal z developerem umowe?
                        Jakie doswiadczenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka