Dodaj do ulubionych

Development Qualia Wilanów, opinie

16.05.13, 13:30
Czy ktoś z Was miał do czynienia z Qualią? Planuję kupiś mieszkanie w Wilanowie, pomimo bardzo różnych opinii, właściwie mam już rezerwację i ostatnie dni na podjęcie decyzji. Bardzo byłabym wdzięczna za opinie, blok wydaje się dobrze wykonany, garaże suche, mam nadzieję, że to nie jakiś oszust
Obserwuj wątek
    • Gość: madzik Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.yourproxyhost.com 29.05.13, 13:21
      Jeśli szukasz mieszkania na Wilanowie, to lepiej zobacz Ostoję Wilanow (deweloper to Fadesa Polnord). Sama tam kupuje , deweloper jest sprawdzony i pewny a mieszkania ladne i w przyzwoitej cenie.
      • Gość: darek Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.subscribers.sferia.net 29.05.13, 22:51
        jeszcze tylko kkredycik I wio
      • Gość: Jolanda Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 10:38
        Ja polecam apartamenty u dewelopera Robyg, bardzo dobry standard wykonania, a w garażach wcale nie cieknie, polecam!
        • Gość: kamil Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 30.05.13, 13:15
          a prezes juz nie wysyla pism jesli sie komus cos nie spodoba? bo byla tu swego czasu taka historia ....:D
      • Gość: małgonia Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.free.aero2.net.pl 30.05.13, 16:50
        forum.gazeta.pl/forum/w,106,98769569,98769569,FADESA_Polnord_Polska_moja_historia.html
      • Gość: as fadesa to totalna porazka IP: 89.77.183.* 04.06.13, 23:27
        ty chyba jestes z biura sprzedazy ... wystarczy pojechac i samemu zobaczyc jak buduje fadesa - ostoja ma niecale 5 lat a elewacja juz sie sypie i widac grzyb ... chyba tylko slepy tego nie widzi
        • Gość: ramzes Re: fadesa to totalna porazka IP: *.ip-142-4-209.net 11.06.13, 15:17
          jako zadowolony mieszkaniec musze cos napisac w obronie Fadesy. Mieszkam tam od roku i nie mialem takich problemow. Nic sie nie sypie, grzyba zadnego nie mam - wecz przeciwnie, wszytko jest ladnie i elegancko:) Moi sąsiedzi ktorzy mieszkają od poczatku tez sie nei skarzą. Ja jestem zadowolony.
          • Gość: ramzes w sensie ze bzdura IP: *.ip-142-4-209.net 11.06.13, 15:18
            w sensie ze bzdura
          • Gość: mm Re: fadesa to totalna porazka IP: *.fbx.proxad.net 19.06.13, 11:44
            Dlatego wlasnie w czasie pracy zajmujesz sie wypisywaniem peanow na czesc swojego dewelopera.
            • ramzes496 bzdura 21.06.13, 12:03
              Nie, po prostu wyrazam swoją opinię - kazdy na forum ma do tego prawo, nawet jesli (nie daj boże! takich nie wypada pisac) jest to opinia pozytywna...
    • Gość: Zenek Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 13:37
      Bardzo fajna inwestycja, z perspektywą na wynajmowanie lokalu pielgrzymom.
      • Gość: jihi Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.13, 10:40
        no właśnie, hahaha
        • mdzik-k Re: Development Qualia Wilanów, opinie 08.06.13, 16:48
          madzik sorry, ale inwertor o którym mówisz to niewypał, to samo robyg czy jakos tak to się pisze. Byłas w środku? Jest tyle o poprawek na "wejściu", że boje się co by było później. Qualia ma bardzo fajny standard, rozmawiałam z sąsiadami co już tam 3 lata mieszkają i sa zadowoleni, to chyba najlepsza opinia.
          • Gość: Zenek Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.r-link.pl 11.06.13, 17:23
            Mimo, że uważam cały Wilanów za mega niewypał, to Qualia zrobiła na mnie najlepsze wrażenie jeśli chodzi o jakość budynku, w dodatku cena byłą naprawdę niska. Natomiast w zestawie zaprezentowano mi dojazd do bloku po betonowych płytach, jedną huśtawkę dla dziecka na tyłach budynku (że niby zbudowali plac zabaw), czy widok na wyciskarkę. Także co kto lubi.
            • Gość: mm Re: Development Qualia Wilanów, opinie IP: *.fbx.proxad.net 19.06.13, 11:46
              Widok, widokiem. Ciekawe za to kiedy tam zaloza dzwony godne tej swiatyni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka