Dodaj do ulubionych

jm developer

26.06.13, 11:11
Witam,

JM Developer - buduje min. w Markach i Ząbkach mieszkania bez czynszowe na kameralnych osiedlach. Budynki ładne, wnętrza dobrze wykończone, na pierwszy rzut oka - dla laika. Możecie coś powiedzieć na temat powyższego developera? Chodzi mi obsługę po sprzedażową. Jakość mieszkań, instalacji, usterkowość itp. Generalnie opinie, opinie i jeszcze raz opinie...
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: jm developer IP: 195.47.227.* 15.07.13, 12:14
      Jest w porządku, mieszkamy na jednym osiedlu i jesteśmy zadowoleni.
      • yachopieska Re: jm developer 16.07.13, 08:16
        świetny wpis - bardzo rozległy!

A może by tak bardziej merytorycznie?
    • Gość: rozczarowana Re: jm developer IP: 93.154.190.* 22.08.13, 13:21
      Nie warto od nich nich nic kupować!!! Głównie ze względu na nieuczciwość. Na osiedlu przy Pszczyńskiej problemy z oknami na ostatnim piętrze wychodzą zimą: grzyb i wilgoć, której nie sposób usunąć. Współpraca z developerem się kończy, kiedy okazuje się, że nie wystarczy kosmetyka, tylko gruntowna naprawa okien lub ich wymiana. Wtedy przerzucają odpowiedzialność na mieszkańców tak jakbyśmy sami te okna instalowali. Generalnie żenada. Zostaje tylko droga sądowa. Zdecydowanie odradzam. Jak będę miała trochę czasu zamieszczę zdjęcia tych "wspaniałych" okien. Oczywiście na całym osiedlu mnóstwo usterek, których developer nie zamierza usunąć.
      • Gość: inny mieszkaniec Re: jm developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 15:16
        Mieszkam na Pszczyńskiej i u mnie drobne usterki, które zawsze występują na każdej inwestycji zostały szybko i sprawnie usunięte. Z tego co wiem to moi znajomi tez nie mają zastrzeżeń. Ludzie są różni i wszystkim się nie dogodzi. Z tego co wiem deweloper buduje teraz zupełnie inne budynki niz nasze osiedle i chyba patrząc na wpisy na tym anonimowym forum najlepiej pojechać na osiedla i porozmawiać z tymi co tam mieszkają.
        • Gość: rozczarowana Re: jm developer IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 11:04
          No właśnie drobne! zostały usuniete. Jak się ma mniej szczęścia i usterki są powazne to o współpracy można zapomnieć. Z poprzedniego maila wynika, ze wspólnota wystapiła do sądu przeciwko developerowi, bo wszystkim się nie dogodzi?
          • Gość: Inny mieszkaniec Re: jm developer IP: 93.154.167.* 28.03.14, 19:40
            Jak to do sądu? To wyssane z palca wiadomości. Pytałem administratora i nic na ten temat nie wie. Czego to ludzie nie wymyślą.
      • Gość: Ja Re: jm developer IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.14, 11:57
        Witam
        Bardzo proszę o osobę o nicku Rozczarowana o kontakt emailowy.
        Mój adres: czarownica06@o2.pl
        Mam podobny problem i chciałabym go skonsultować.
        • Gość: Czesio Re: jm developer IP: 212.160.172.* 03.04.14, 11:25
          Witam wszystkich, jak wygląda sytuacja obecnie ?
          Zainteresowały mnie inwestycje tego developera, mają dziwnie niskie ceny, inwestycja z ich strony bez kredytu, bardzo szybko budują. w przeciagu roku stawiają 8-10 budynków i w ciagu 203 miesiecy pozwolenie +akty, bardzo dziwna sprawa. Czy ktoś może się wypowiedziec kto kupił i mieszka ? jak wyglada współpraca z developerem itd. Czy faktycznie warto czy nie warto się nadm zastanawiać ?
          Pozdrawiam, Czesio
          • Gość: dsd342 Re: jm developer IP: 85.219.156.* 18.04.14, 12:45
            Mieszkam na osiedluna dojazdowej - solidny developer, z papirerami bez problemu zawsze ida na reke i jak trzeba to pomoga. Bez strachu wyluzuj poslady !

• obywatelpatrzy Re: jm developer 31.12.14, 09:45
              to prawda bardzo solidny, mieszkanie oddane na czas, dokumenty wyprodukowane w ekspresowym czasie, wykonanie bardzo solidne widać że mają bardzo dobrych fachowców, jak na każdej dużej inwestycji zdarzają się małe usterki ale z naciskiem na słowo małe, które są usuwane bardzo szybko. Mieszkam juz jakiś czas na jednym z osiedli, trfiłem na fajnych sąsiadów z którymi można się dogadać. Budynek bardzo dobrze ocieplony i choć developer montuje zwykłe piece nie kondesacyjne tylko z zamkniętą komora spalania to dla tych powierzchni rachunki za gas są śmieszne, wykonanie wewnetrzne równość scian nie podlega negatywnym opiniom, ogrzewanie podłogowe, możliwość montazu kominka, okna i grzejniki są z wysokiej półki, widać iż nie szczędzono na materiałach.
              Instalacje elektryczne i teletechniczne wykonane z głową i w miejscach gdzie są potrzebne.
              napewno jm developer jest bardzo godny polecenia, jeżeli komuś nie odpowiada to co napisałem wystarczy przejechać sie po osiedlach, a mieszkańcy napewno pokażą jak to wygląda od środka
    • tanitazaitceva Re: jm developer 25.03.19, 09:46
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/
    • tanitazaitceva Re: jm developer 26.03.19, 08:14
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka