Gość: AU IP: 195.216.97.* 22.08.01, 15:35 CZY KTOS ZNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: KOS- DOM POZNAN IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 15:04 Niestety nie znam firmy, ale jestm w poszukiwaniu solidnej firmy i jest ..jak do tej pory tylko jedna solidna..ale DROGA. TDD na ul. Strzeszynskiej. Słyszałeś może o IRSON, super tanie domki szeregowe na Przeźmiewrowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU Re: KOS- DOM POZNAN IP: 195.216.97.* 23.08.01, 15:41 ZNAM ALE WYDALI MI SIĘ MOCNO "NIEPEWNI". JA PRAWIE JUŻ ZDECYDOWAŁEM SIĘ NA "KOS-DOM" Z LUBONIA-BUDUJĄ SZEREGOWCE FAJNE I TANIE W NOWEJ WSI,SPRAWDZIŁEM ICH W MIARĘ SWYCH MOŻLIWOŚCI-WYGLĄDA O.K. ALE MOŻE KTOŚ MA INNE INFO. POZRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KOS- DOM POZNAN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:26 Ja mieszkam w ich budynku w Luboniu od 1995r. Bylo tanio, choc jakosc srednia. Na szczescie poprawili i jest ok. Z powodu przeprowadzki mojej firmy bede te mieszkanie (76 m) sprzedawal. Moze ktos jest zainteresowany? (asteron@rocketmail.com) Odpowiedz Link Zgłoś