Dodaj do ulubionych

PRZY ORANŻERII

IP: *.acn.pl 27.08.04, 00:13
Czesc na forum,
Podzielcie sie informacjami nt. developera "Miejskie przedsiębiorstwo Robót
Ogrodniczych" Sp. zo .o., który realizuje II etap inwestycji przy ul. Biały
kamień (Pola Mokotowskie). Nazwa inwestycji "PRZY ORANŻERII"
dzięki z góry...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: PRZY ORANŻERII IP: 195.245.213.* 27.08.04, 13:24
      Zalazłem całkiem miłe i niedrogie mieszkanie w II etapie. Developer zgodz,ił
      się negocjować umowę przedwstępną, można nawet indywidualnie negocjować raty.
      Sprawdziliśmy kondycje finansowa developera- jest ok. No i I etap jest niezla
      wizytowką. nie spotkalem negatywnych opinii. Chyba, ze Ty je znasz
      • Gość: Alicja Re: PRZY ORANŻERII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:17
        Nie chcą negocjować co do ceny... :-( i to mnie zasmuca...Piszesz, że
        znalazłeś "niedrogie" mieszkanie...Nie wiem jakiem portfelem dysponujesz, ale
        mnie ceny nie wydają się zbyt niskie ;-) Jakie mieszkanie tam kupujesz???
        • fenspiryd Re: PRZY ORANŻERII 01.09.04, 09:02
          To prawda ze mna tez nie chcieli negocjowac:-( Ta firma to dziwny twor
          przypadkowo bawiaca sie w developerke - obsluga klienta cieniutka, ratuje ich
          tylko to ze zatrudnili ludzi z knight franka. Ceny? no spore, ale porownujac
          inne oferty w miescie?? powodzenia
          • Gość: zuzanna Re: PRZY ORANŻERII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:06
            Co ty opowiadasz o słabej obsłudze w biurze sprzedazy! W w biurowcu mpro, w
            dziale marketingu spotkalam sie z fantastyczna obsługa. Dziewczyny miłe i
            kompetentne, przekrzykuja sie w udzielaniu informacji.
            • Gość: lalka Re: PRZY ORANŻERII IP: *.aster.pl 20.09.04, 21:46
              dziewczyno, przekrzykują się ??? Kierowniczka jest tak niemiła...jakby
              pracowała tam za karę. A do uczciwości to im bardzo daleko
          • Gość: kacper Re: PRZY ORANŻERII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:28
            Słusznie mówisz Zuza. Ja musiałem zrezygnowac z obsługi franka bo niczego nie
            moznabyło sie dowiedziec. Mówili duzo ale nie na temat. Agencji zalezy na
            złapaniu klienta bo od kazdego mają prowizje wiec obiecuja zamki z piasku. A
            dziewczyny z mpro sa i ładne (zwłaszcza taka czarna) i konkretne.
            • Gość: Jacek Re: PRZY ORANŻERII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 07:38
              Ja też kupowałem mieszkanie u franka, a teraz kupuje bezposrednio u developera
              i jakość obsługi jest porównywalana. Ja tam jestem zadowolony, ale nie to jest
              najważniejsze! Najważniejsze jest aby wybudowali nam mnieszkania! Powodzenia -
              sąsiedzi.
              • Gość: Alicja Re: PRZY ORANŻERII IP: *.acn.pl 08.09.04, 01:29
                No tak...obsługa...ja sądzę, że jest w miarę kompetentna, ale bez przesadnych
                zachwytów. Najgorsze, że nie chcą negocjować. Z pierwszej inwestycji zostały im
                mieszkania, a mimo to przy II inwestycji są nieugięci. CIEKAWA JESTEM ILE BĘDĄ
                WARTE TAMTEJSZE MIESZKANIA PO ZAKOŃCZENIU TEJ INWESTYCJI? A TAK PRZY OKAZJI, CZY
                KTOŚ SIĘ ORIENTUJE CO BĘDZIE BUDOWANE ZA INWEESTYCJĄ MPRO? OD STRONY EKOPARKU ?
                TZN. POMIĘDZY II ETAPEM INWESTYCJI MPRO A BUDYNKIEM ODDANYM EKOPARKU...JEST TAM
                DOŚĆ POKAŹNA DZIAŁKA, A "MOJE" EWENTUALNIE OKNA WYCHODZIŁYBY WŁAŚNIE M.IN. NA
                TEN PRZYSZŁY 'NIEWIADOMY' BUDYNEK... CZY MOŻE KTOŚ SPRAWDZAŁ W URZĘDZIE
                DZIELNICY (GMINY) CO TAM POWSTANIE????
                • Gość: APA Re: PRZY ORANŻERII IP: 212.160.172.* 08.09.04, 09:40
                  Od strony Eko-Parku na jeszcze nie zabudowanej działce powstanie całkiem spore
                  centrum handlowo-usługowo-biurowe, czyli pod pani potencjalnymi oknami będą się
                  przemieszczać tłumy klientów, interesantów i pracowników tego obiektu.
                  Jeśli jest pani zainteresowana tą inwestycją to sugeruję raczej mieszkanie z
                  oknami na podwórze czy budynek starej szklarni, choć niestety będzie to
                  północna strona a co za tym idzie mniej światła dziennego.
                  Życzę udanej inwestycji
            • Gość: megier Re: PRZY ORANŻERII IP: *.chello.pl 03.09.04, 20:45
              Skoro o urodzie mowa, to sie wtrące bo faktycznie dziewczyny z dzialu
              handlowego MPRO (chyba obie kasie) ładne i bardzo uczynne. Szefowa udaje
              grozną, ale to babka z klasą i poczuciem humoru. Panowie - szturmem na
              Oranżerię!
          • Gość: ewa Re: PRZY ORANŻERII IP: 212.87.3.* 02.09.04, 13:04
            ... i nie jest to ich pierwsza inwestycja
            budowli przy Smyczkowej, bardzo ladne nieduze budynki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka