Dodaj do ulubionych

Rybaki-Wawer

IP: *.chello.pl 28.08.04, 22:40
Czy ktoś zna tę inwestycję od podszewki i firmę, która ją prowadzi. Nazwę ma
bardzo znajomą -Mostostal Technika sp. z o.o., ale czy jest rzetelna i czy
nie zrobi w konia swoich klientów. Dostała od nich projekt umowy na zakup
segmentu, ale na pierwszy rzut oka wydaje mi się ciut niekorzystna dla
kupującego. Może macie jakieś doświadczenia z nimi i co myślicie o ich
umowach.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Rybaki-Wawer IP: *.timsi.pl 30.08.04, 09:32
      kupiłem od nich segment na tym osiedlu. moim zdaniem bardzo fajne osiedle.
      firma wydaje się w porządku, trochę już zbudowali, choć jest to ich pierwsza
      tak duża inwestycja (biorąc pod uwagę, że budują od razu w tym samym miejscu
      inne osiedla - rybaki ii i nad wisłą ii oraz oddali nad wisłą). umowy - zawsze
      można zaproponować własne rozwiązanie jak Ci się coś nie podoba w propozycji
      umowy(u mnie poszli mi bardzo na rękę). niepokoi mnie parę rzeczy na osiedlu,
      ale do czasu ich wyjaśnienia nie będę podawał szczegółów, żeby nie odstraszyć
      potencjalnych klientów :)
      jakbyś potrzebowała więcej informacji: wojtek_9876@poczta.onet.pl
      • Gość: kinga Re: Rybaki-Wawer IP: 62.29.199.* 30.09.04, 20:40
        Segment środkowy,czy narożny.Dlaczego zdecydowaleś się na Rybaki,jest to bardzo
        ważne dla mnie.Oglądałam te segmenty,są fajne ,jakie są plany zagospodarowania
        przestrzennego?
        • Gość: wojtek Re: Rybaki-Wawer IP: *.timsi.pl 01.10.04, 10:40
          segment srodkowy. odpowiedź dlaczego ta inwestycja - w innym wątku ("Może wątek
          o segmentach").
          jeśli chodzi o plan zagospodarowania - do drogi A2 w miarę daleko (nie sądzę,
          żeby była uciążliwa), za kilka(naście) lat ma być nowa jezdnia wału m., która
          ma przechodzić pomiędzy osiedlami rybaki i nad wisła (trzeba to brać pod uwagę
          przy wyborze segmentu).
          wojtek_9876@poczta.onet.pl (jakbyś miała jakieś szczegółowsze pytania)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka