Dodaj do ulubionych

CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:26
Witam
czy ktođ z szanownych miał do czynienia z tworem pt crh holding
jestem zainteresowany ich inwestycją pt bukowy dworek,cena jest bardzo
atrakcyjna,ale czy nie kryją się za nia jakieś wady ukryte?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:50
      ja tez sie tym interesuje. wydaje mi sie ze nie ma wekszych wad. to co widac na
      pierwszy rzut oka, to ze teren jest tanszy bo poza Warszawa, a poza tym
      ogrzewanie mieszkan i wody jest gazowe, wewnatrz lokalu - to obniza cene... jak
      bedziesz cos wiedzial, czym mozna sie podzielic to poprosze info na maila:
      malamee@tlen.pl
      • sylwiagornicka Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek 07.01.05, 08:40
        czesc i jak kupiliscie tam mieszkanie? ja tez mialam ochote jakis czasmi ale po
        przejrzeniu watkow na formum mi przeszlo. Moze cos sie zmienilo na korzysc
        tego osiedla?
        • Gość: gggggg Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek IP: *.mofnet.gov.pl 11.01.05, 08:42
          CRH wykupiło działkę pod budynki od Wilbur Sp. z o.o. Ile budynków buduje nie
          wiem. Natomiast wiem że Wilbur upada (został złożony wniosek o upadłość) i z
          tego co wiem będą podnoszone zarzuty wyzbywania się majątku przez Wilbur. Więc
          może się okazać że syndyk przejmie też działki CRH Grubo bym się zastanowiła
          nad kupnem mieszkania na tym osiedlu
          • Gość: MArcin Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek IP: *.plj.com.pl 11.02.05, 14:44
            I jeszcze jedno, CRH zakuil ziemie od Wilburu w sierpniu 2003 roku wiec nikt
            nie zabierze ziemi!!!
    • Gość: Marcin Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek IP: *.plj.com.pl 11.02.05, 14:42
      Szanowni Panstwo,

jestem zorientowany jezeli chodzi o CRH Holding to jest to nikt inny jak Żagiel
      u ktorego wiekszosc Panstwa zaciagala lub zaciaga kredyt konsumpcyjne. Firma
      jest jak najbardziej bezpieczna i pewna. A syndyk nie wejdzie na grunty
      zakupione przez CRH. Wszystko jest OK. Jakby cos prosze o pytania. A-ha, na
      dzien dzisiejszy CRH realizuje jeden budynek, natomiast ma zamiar zakupic
      jeszcze jedna dzialke na ktora jest juz projekt i pozwolenie na budowe. Na
      pozostala czesc ziemi jeszcze nie ma projektu i pozwolen.
      Pozdrawiam
      • Gość: RODZINA WILBUR I CO DALEJ... IP: 81.210.87.* 14.02.05, 16:46
        i co z tego, że zakupiła grunty, skoro na budowie nic się nie dzieje. Budynek
        miał być oddany do użytkowania pod koniec września, pod koniec grudnia a teraz
        pod koniec.....? Brak infrastruktury, brak podstaw do zgłoszenia budynku do
        pozwolenia na zamieszkanie, upadłość WILBURU i mieszkanie wa budowie to nie
        jest zachęcający widok na przyszłość tego osiedla!!!!! Mieszkańcy
        wcześniejszych budynków tkwią w tym marazmie już drugi rok więc kto g.....pi
        nioech kupuje i topi pieniądze skoro ma ich za dużo bo przez następne miesiące
        nic się tu nie zmieni!!!!!
    • Gość: peter Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:28
      mają bardzo ładne rozkłady mieszkań, zwłaszcza 2wu pokojowe z widną kuchnią i
      łazienką - super. no i cena około 50 metrów za 140 tyś :) chyba się zdecydyję
      • Gość: LOKATOR Re: CRH HOLDING? ... Bukowy Dworek IP: 81.210.87.* 17.02.05, 11:51
        CZY TO JEST PROWOKACJA DO ROZWINIĘCIA WĄTKU ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka