Gość: krzysiek IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:34 chce kupic mieszkanie zastanawiam sie nad asbudem, prosze o wszelkie info i opinie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: ASBUD czy warto..??? 13.09.04, 15:44 która lokalizacja Cie zainteresowala? Generalnie z pewnoscia ktos odesle Cie do strony www.przylesie.net. Przyznam ze ja najpierw (przypadkiem) trafilam na to osiedle a dopiero pozniej przeszukiwalam siec. Jesli byloby odwrotnie to mogloby byc roznie:))) Do wiadomosci - spotkalam sie z mieszkancami, administratorem, zarzadem i mam swoje zdanie o sprawie. Nota bede bardzo sympatyczne to byly spotkania:) Ja mowie ze warto, ale w koncu nie do konca jestem obiektywna - miesiac temu stalam sie wlascicielka mieszkania z Asbudu. Wiadomo - nnie ma (juz to wiem:)) dewelopera idealnego. Trzeba tylko zwrocic uwage na to co danemu deweloperowi zarzucaja... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: ASBUD czy warto..??? IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:50 bardzo dziękuje za info interesuje mnie mieszkanie przy Świderskiej, dlatego ze maja oddac te mieszkania do końca roku, a zalezy mi aby w miare szybko sie wprowadzic. Skoro jest juz wlascicielka mieszkania a chcialabys sie podzielic jakimi informacjami (moja adres k400@idea.net.pl), tak naprawde to prawie w ogole sie nie orinetuje jak sie kupuje mieszkanie, co i jak... a czy moge wiedziec w ktorej lokalizacji kupilas mieszkanie..? Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: ASBUD czy warto..??? 13.09.04, 16:00 wyslalam maila:) w razie pytan pisz. mnie tez sporo osob z forum pomoglo:) jakos trzeba sie zrewanzowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: ASBUD czy warto..??? IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:18 właśnie forum to najlepsze zródło informacji... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: ASBUD czy warto..??? 13.09.04, 16:27 noooooooo najlepsze jak najlepsze:) tu kazdy ma swoj punkt widzenia. najlepiej to zawsze pogadac z mieszkancami - oni znaja bolaczki i (ze mna przynajmniej) dzieli sie i zaletami i wadami. do mnie nalezal wybor i stwierdzenie co jest priorytetem a z czego mozna zrezygnowwac Powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabarbar Re: ASBUD czy warto..??? IP: *.wil.waw.pl 13.09.04, 21:32 Moja wypowiedź będzie subiektywna. Umowę dotyczącą zakupu mieszkania w bloku E na Świderskiej podpisałem już na wiosnę. Robiłem to z poczuciem niepewności. Wraz z upływem czasu i postępem na budowie uspokajałem się. Obecnie jestem dobrej myśli, podobnie jak co niektórzy inni oczekujący (czy wszyscy tego nie wiem). Obecnie w mieszkaniach (a przynajmniej moim) jest zrobione wszystko, co miało byc zrobione za wyjątkiem montażu grzejników. Pozostały do wykonania prace na klatkach i wokoło bloku. Jeżeli masz jakieś konkretne pytania, pytaj rabarbarr@poczta.wp.pl I zapraszamy do włączenia się w proces, który nazywa się "konsolidacja wspólnoty mieszkaniowel" :) To mądre określenie zaczęrpnąłem z targów mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś