Dodaj do ulubionych

sasiedzi w KANDRO-2

08.10.04, 10:05
Witajcie! Bede mam nadzieje szczesliwym mieszkancem w bloku W10 przy Jana
Pawla II w Piasecznie. Buduje to KANDRO-2. Moze jakis sasiad sie skontatuje
na priv (lelek_3@tlen.pl) albo tutaj ???
Obserwuj wątek
    • explorer Re: sasiedzi w KANDRO-2 09.10.04, 17:53
      Wyglada na to, ze ja bede Twoim dalszym sasiadem. Tuz obok Kandro-2 bedzie
      budowalo nowe osiedle. Bede kupowal mieszkanie w BW 30. Mam juz rezerwacje,
      teraz musze tylko zalatwic kredyt... niestety:(
    • Gość: 3mp Re: sasiedzi w KANDRO-2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 13:01
      cze
      gratuluje. ja sie jeszcze nie zgecydowalem. miales jakies pozytywne opinie o
      tej investycji? czy kupiles w ciemno/pod wplywem emocji - bo fakt,ze ladnie to
      wyglada
      pozdr
      • explorer Re: sasiedzi w KANDRO-2 15.10.04, 10:06
        Bylem w dwoch ich budynkach na budowie, moi znajomi mieszkaja w ich innej
        inwestycji - to juz mi wystarczylo:) Rozmawialem z pracownikami na budowie, z
        dostawcami materialow i wszyscy byli zaskoczeni ich solidnoscia. Poza tym na
        tym forum jest duzo dobrego o Kandro-2.
    • Gość: Jerzy Re: sasiedzi w KANDRO-2 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.10.04, 18:20
      Ano cześć. Mi też już sie otynkowało mieszkanie w W10.
      Wszystko chwilowo idzie wyprzedzając harmonogram spłat.
      Prezes mówił że nawet córce wykupił tam lokal.
      Mi sie podoba. Nieduże, strzeżone, z parkingiem naziemnym dla chętnych (niech
      ktoś pójdzie sobie obejrzy osiedle Multi Hekk to dopiero poczuje różnicę :-)
      Fakt, zauważyłem, że niemal każdemu developerowi dostalo sie na tym forum a
      Kandro jakoś bez awantur.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Lelek Re: sasiedzi w KANDRO-2 IP: *.netia.pl 30.01.05, 10:37
        o widze, ze ktos odpisal. ja najprawdopodobniej w przyszla niedziele sie
        wprowadzam. Ktos pytal o opinie na temat Kandro.
        Odpowiedz: jedz do Piaseczna i zapytaj kogokolwiek - odpowiedz bedzie zawsze ta
        sama : solidnie, na czas, bez problemu !!!
        • Gość: braun Re: sasiedzi w KANDRO-2 IP: 212.160.138.* 15.02.05, 12:04
          ...tylko bez wazeliniarstwa. Chodzi o rzetelne opinie.
          Ja wiem, ze ciezko pisac zle slowa w temacie utopionych 200kpln, ktore trzeba
          splacac w wiekszosci przypadkow 3/4 zycia. Ale nie traktujmy (jak wiekszosc)
          wszystkich minusow jako cudowne plusy.
          Prosze podac te cudowne fakty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka