Gość: aga IP: *.big.pl / 212.160.117.* 29.04.02, 14:38 Szukam kogoś kto rozwiązał umowę z JWC. Pomóżcie!!! Może już ktoś to przechodził. Czekam na porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: REZYGNACJA Z JWC IP: *.waw.cdp.pl 24.08.02, 13:46 No właśnie, ja też zastanawiam się jak to zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agna Re: REZYGNACJA Z JWC IP: *.rp.pl / 10.140.100.* 26.08.02, 17:02 Gość portalu: Ula napisał(a): > No właśnie, ja też zastanawiam się jak to zrobić!!! Dlaczego chcecie to zrobic? Spozniaja sie ? Musicie dokladnie przejrzec umowy, najlepiej z prawnikiem i przeanalizowac warunki jej rozwiazania. Jak znam Developerow na pewno zastrzegli sobie odpowiednie kary umowne, lub tzw odstepne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: REZYGNACJA Z JWC IP: 62.233.139.* 26.08.02, 17:07 W moim mieszkaniu zbudowali balokon zamiast logii (jak było zapisane w umowie). Dowiedziałem się o tym już po właceniu kasy. Na zwrot pieniędzy (balkon jest tsańszy) czekałem prawie dwa miesiące, przy czym musiałem ich nachodzić i robić awantury. Oczywiście za każdym razem oszuliwali mnie, że pieniądze już wysłali, ale one "idą przecież kilka dni". Poza tym, aby się wycofać, musisz udowodnić, że naruszyli umowę (np. termin zakończenia budowy). W innym przypadku będziesz czekać aż znajdą nabywcę na Twój lokal, co może potrwać. Zwrot pieniędzy też potrwa. Dla złodziei z JWC to darmowy kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś