Gość: domino IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 09:14 Chciałabym się dowiedzieć od mieszkańców czy samoloty nie przeszkadzają w spokojnym mieszkaniu i w ogóle jaka jest ta okolica D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domino Re: JÓŻEFOSŁAW - jak się mieszka IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 15:41 Czy nikt nie mieszka w Józefosławiu? Ludzie odezwijcie się!! Interesuje mnie jak życiecie z hałasem startujących samolotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuni Re: JÓŻEFOSŁAW - jak się mieszka IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 19:26 Też sie tym interesowałem bo chcialbym kupic tam mieszkanie. Wedlug moich 'badan' teraz ruch jest niewielki ale nasila sie latem i jesienia. W okolicy ulicy Zwirowej da sie z tym podobno zyc kwestia przyzwyczajenia Samoloty nie tyle startuja co podchodzą do ladowania od strony poludniowo zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: JÓŻEFOSŁAW - jak się mieszka IP: *.waw.cdp.pl 13.05.02, 09:03 Nie wiem gdzie jest ta ulica. Ja chcę kupić mieszkanie na Ogrodowej. Rozmawiałam z jednym z mieszkańców tego osiedla - twierdzi, że samoloty najbardziej przeszkadzają w czasie deszczu (oczywiste!), ale tak ogólnie to jek ok. Chciałabym jednak usłyszec opinie innych mieszkańców. Dzięki za twoją odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam Re: JÓŻEFOSŁAW - jak się mieszka IP: *.man.polbox.pl 16.05.02, 14:08 Mieszkam w Al. Bzów (osiedle Indry przy Ogrodowej). Przeszkadzają "tylko" nisko latające i stare samoloty. Poza tym można się przyzwyczaić. Nigdy mnie ze snu nie zbudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: JÓŻEFOSŁAW - jak się mieszka IP: *.uk.sun.com / 129.159.180.* 12.06.02, 17:45 Przed zakupem mieszkania w Jozefoslawiu postanowilem wynajac tam mieszkanie i sprawdzic, czy warto. Tak tez zrobilem, wynajmuje juz rok czasu w Sednie przy Ogrodowej i mieszka mi sie dobrze. Co mi sie podoba w lokalizacji: - las jest blisko, spokojna okolica Co mi sie nie podoba: - samoloty, przeszkadzaja jak mam otwarte okna, ostanio lataja coraz nizej, da sie z nimi zyc (ale po co ???) - dojazdy: do pracy na ochote jade samochodem 48minut, wracam 40 !!! - są korki i sama Geodetow tez sie korkuje zeby wyjechac na Pulawska, nastepnie Pulawska nie nalezy do najmilszych o 8-rano... ale dojazdy w Warszawie chyba juz tak maja; jest to najgorszy minus tej lokalizacji. - za drogo ... za duzo ludzi juz tam mieszka (nie to zebym nie lubial sasiadow!) Kupilem po drugiej stronie Wisly, gdzie ceny sa nawet o 1000zl/m nizsze, odbieram za 2 miesiace, samoloty nie lataja, trasa torunska ma mniej dolow niz Pulawska, na Ochote bede jechal 50min, wracal 35min, proponuje przejedz sie na ul Juranda ze Spychowa, wyglada tak jak Jozefoslaw 5 lat temu, tyle ze nie ma lasu tak blisko :-( Mam wrazenie, ze w jozefoslawiu mieszka juz za duzo ludzi. moje 3 grosze, /marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygi Re: JÓŻEFOSŁAW - jak się mieszka IP: *.dial.plusgsm.pl 01.07.02, 23:25 Mieszkam w Jozefoslawiu 6 m-cy na os przylesie (ul.magnolii od wilanowskiej). Rewelacja!!! Pracuje na Mokotowie, i dojazd samochodem) zajmuje mi ok 30 min, jets taki myk pod lasem ze oszczedza sie droge prze Geodetow i wyjezdza na Jagielskiej, troche trzesie, ale cala moja rodzina ma radoche jak jedziemy "na skroty". A co do samolotow... lataja, ale mowiac szczerze wole to niz ciezarowki i tramwaje oraz zarozumialych sasiadow, lub co gorsze tlum i tlok na osiedlu( patrz osiedla Multihek).Jesli jesczez nie kupiles w zadnym innym miejscu zapraszam na Przylesie. Ceny w miare normalne, osiedle kameralne, normalni ludzie, czynsze nizsze niz w Warszawie, basen i silownia na osiedlu. Po prostu spokoj i cisza ja wracasz do domu. A kazdy czlowiek powie ci dzien dobry. Budynki 2p. 6 mieszkan w domku. I zeby skonczyc te peany powiem tyko ze nie jestem przedstawicielem dewelopera lecz zadowolonym mieszkancem. jesli ktos chce wiedziec wiecej niech pisze tygi@poczta.fm . pozdrawiam Ania - tygi Odpowiedz Link Zgłoś