Dodaj do ulubionych

fotofabryka

IP: *.sfc.pl 15.10.06, 15:39
gdzie znajuduje sie dokladnie ten zaklad foto, dajcie namiary i telefony,
podobno sa niezli
Obserwuj wątek
    • Gość: fotografowana Re: fotofabryka IP: *.pools.arcor-ip.net 15.10.06, 16:30
      nmp 28
      • Gość: wiera Re: fotofabryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:07
        aleja NMP 28 0-602266645 Są niesamowici. polecam
    • onia222 Re: fotofabryka 23.10.06, 12:37
      sa niesamowici znam ich dobrze, znakomite zdjecia robia Michala zdjecia mi sie
      podobaja bardzo, Adam tez robi cudnie i Grzesiek tez wszystko cacy i albumy
      maja piekne pozdrowionka
      • Gość: / Re: fotofabryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:48
        nam tez robili fotki, rzeczywiscie extra. Tylko ile w tym plenerze sie trzeba
        nalatac ;-) Bardzo sympatyczna ekipa.
    • Gość: Gosia Re: fotofabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:12
      To ja chyba trafiłam na spadek formy, bo z sesji którą mi zrobiono nie
      znalazłam ani jednego przywoitego zdjęcia :( Amatorskie zdjęcia robione przez
      znajomego okazały się o niebo lepsze.
      • Gość: Angelika Re: fotofabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:56
        jeśli jesteś niezadowolona to reklamuj. Jeśli wyrób nie jest zgodny z umową masz
        prawo do zadośćuczynienia. No chyba że tylko tu na forum tak piszesz.
        • Gość: malwing Re: fotofabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:30
          albo ten znajomy jest taki dobry - to może jeszcze przy okazji robotę znajdzie
        • Gość: Gosia Re: fotofabryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:05
          Wydaje mi się, że zdjęcia nie można rozpatrywać w kategorii wyrobu. Fotografia
          to nie chleb, który jak nie wyrośnie to można reklamować. Jak kupuję książkę i
          się okażę, że akturat do mnie mnie nie przemawia, to jej też nie reklamuję.
          Profesjonalna fotografia to małe dzieło sztuki, które albo się komuś podoba,
          albo nie. Mnie się nie podobało. Oczywiście pod wzgldem technicznym jest bez
          zarzutu, ale ... w moim przypadku brakowało jakiejś głębi, spojrzenia... Inne
          zdjęcie okazało się po prostu lepsze. Czy to tak trudno zrozumieć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka