Dodaj do ulubionych

Czy ktoś słyszał o Properbud Development ?

IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:52
W Pruszkowie budują mały bloczek przy ul. Daszyńskiego, ale nie wiem co to za
firma. Nie znalazłam jej też przy pomcy wyszukiwarki na tym forum. Może ktoś
z was słyszał o takim develprze.Oferują całkiem dobrą cenę za metr tj 2800.
Obserwuj wątek
    • Gość: marambek Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:43
      Witam. Ja również interesuje się tym bloczkiem. Wiem od Właściciela firmy, że
      wybudowali dwa małe bloki w Milanówku i Starej Miłosnej. Firma wydaje się być w
      porządku, ale niczego nie można być pewnym.
      • Gość: milan Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:17
        Właściciel firmy Properbud podobno jest oskarżony o fałszerstwa dokumentów i
        prowadzenie nieuczciwych interesów. Prawdopodobnie jest nim zainteresowana
        Prokuratura, więc radzę ostrożność. Mogę sprawdzić dokładnie tę firmę i jej
        właściciela jeżeli potrzeba.
        • Gość: Gall Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: 212.160.138.* 24.03.05, 16:13
          jeśli masz taką możliwość, to ja jestem BARDZO za tym, żebyś to zrobił. Będę
          bardzo wdzięczny.
      • Gość: klient Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:48
        Kupiłam od właściciela firmy mieszkanie w
        Milanówku-działał wtedy pod inną nazwą.Wpłaciłam wszystkie pieniądze, ale do
        dziś nie jestem prawnym właścicielem mieszkania.Cwaniak narobił długów,zmienił
        nazwę firmy a swoich klientów zostawił na lodzie.
        • Gość: JaM Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.04.05, 12:26
          Czy mogłabym sie dowiedzieć od Państwa czegoś więcej na temat inwestycji przy
          ul. Daszyńskiego???? Jestem zainteresowana zakupem ostatniego mieszkania ale po
          opiniach trochę się tego obawiam. Proszę o odpowiedz !!!
        • Gość: JaM Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.04.05, 12:26
          Czy mogłabym sie dowiedzieć od Państwa czegoś więcej na temat inwestycji przy
          ul. Daszyńskiego???? Jestem zainteresowana zakupem ostatniego mieszkania ale po
          opiniach trochę się tego obawiam. Proszę o odpowiedz !!!
          • zszywaczem Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? 24.05.05, 12:37
            niektórzy ludzie to się nigdy niczego nie nauczą...
            kto kupuje w takich małych firmach-krzakach, które jednego dnia są a nastepnego
            dnia znikają?
            jak ktoś, kto wybudował dwa bloki i stawia trzeci może być w ogóle nazywany
            developerem?
            pomachają wam przed oczami ceną poniżej 3000 za metr a wy wpłacacie ciężko
            zarobione pieniądze...
            i tu nawet nie chodzi o to, że właściciel musi być zaraz nieuczciwy. Po prostu
            w takich małych spółkach jedno niewielkie opóźnienie w płatnościach, dwa czy
            trzy niesprzedane mieszkania - inwestycja się nie bilansuje, a wszystko leci
            jak domek z kart!
    • Gość: xxxxxx Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: 213.241.34.* 23.05.05, 23:28
      podobno współwłaściciele firmy rozstali się. Properbud Development jest
      prowadzony przez konkretnego i porządnego człowieka. Wybudowali np. blok w
      Milanówku i Starej Miłosnej i zapewne kilka innych udanych inwestycji :)
      • Gość: prawnik Re: Czy ktoś słyszał o Properbud Development ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:45
        Może i konkretnego, ale czy na pewno porządnego? Jak mogli wybudować blok w
        Milanówku, jeżeli firma powstała w 2002 roku??? (widziałem dokumenty firmy)
        Człowiek porządny nie oszukuje swoich klientów.
        I kto zagwarantuje, że za moment ten 'konkretny i porządny' przedsiębiorca nie
        założy kolejnej firmy oszukując klientów.
        Trzeba być ostrożnym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka