Gość: Z lotu ptaka IP: *.konstancin.net 20.12.04, 18:52 Czy kupilibyscie takie mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 9i10 natolin? IP: *.stacje.agora.pl 20.12.04, 19:18 dwupoziomowe z wielkimi murowanymi schodami na samym srodku salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z lotu ptaka Re: natolin? IP: *.konstancin.net 20.12.04, 20:19 No wlasnie , moze ludzie napisza cos niecos. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: natolin? IP: 194.235.127.* 21.12.04, 09:11 Finansuję budowe wlasnie takiego mieszkania na kabatach, choć przyznam że nie mam widoku bezpośrednio na kominy (są nad mieszkaniem). Kominy nie stanowią dla mnie problemu gdyż budynek nie posiada instalacji gazowej - jedynie elektryczną, zatem narażony jestem jedynie (przy szczególnie niesprzyjających wiatrach) na trochę zapachów kuchennych i łazienkowych, żadnych spalin - a taras na dachu rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z lotu ptaka Re: natolin? IP: *.konstancin.net 21.12.04, 18:22 Ja wlasnie ogladalam takie mieszkanie (160m), ale z 1 pokoju jest widok bezposrednio na kominy.Tez ma taras piekny-33m, ale strasza mnie wszyscy ,ze jak mozna cos takiego kupic.Tu tez nie ma gazu, ale chodzi o estetyke.Pozostale okna sa ok, bo juz nie ma tego widoku. Wiesz, potem , mozna takiego mieszkania nie sprzedac , to ryzyko.Czy za widok na kominy dostales znizke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMAOO Re: natolin? IP: *.wsei.pl / 217.67.201.* 13.01.05, 11:23 Czy możesz zdradzić o jaką inwestycje chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adanio Re: natolin? IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 13:23 Ja również finansuję mieszkanie na dwóch ostatnich piętrach z dużymi tarasami. Na jednym z nich będę miała niestety również kominy tzn. z tego co się dowiedziałam w spółdzielni będzie to wyglądało jak ściana 2.5 na 3 m z metalową "czapką". Nie jestem tym zachwycona, ale gdzieś muszą piony wychodzić. Pocieszam sie, że puszczę na tej ścianie bujną zieleń całoroczną i nie będzie ona tak szpeciła. Z drugiej strony posiadanie dużych tarasów przy mieszkaniu wydaje mi się bardzo atrakcyjne. Tak samo powiedziano mi w spółdzielni w której buduję mieszkanie, iż popyt na te właśnie mieszkania na ostatnich piętrach z dużymi tarasami był bardzo duży. Dlatego myślę, że nie powinno to być przeszkodą w sprzedaży mieszkania w przyszło0ści, a wręcz przeciwnie atutem (pomimo pionów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adanio Re: natolin? IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 13:28 To mieszkanie o którym pisałam przed chwilą jest również na Kabatach - może będziemy sąsiadami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Kabaty IP: 194.235.127.* 13.01.05, 13:37 No właśnie :), ja mam w Merkurym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adanio Re: Kabaty IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 13:54 Ja także.Witam Sąsiada. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z tej inwestycji. Budują dosyć szybko i chyba solidnie. Trochę się obawiam jedynie o hałas - blisko Wańkowicza, Jeżewskiego i KEN. Ale może na ostatnich piętrach nie będzie tak słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kabaty IP: 194.235.127.* 13.01.05, 14:18 Witam i zapraszam na nasze forum o ile tam jeszcze nie zaglądasz members.lycos.co.uk/wankowicza/ Hałas jest niestety prawie wszędzie taki już urok miasta, ale na pewno mniejszy niż przy Wawozowej. Przy KEN-nie może być nieco problemu z hałasem, mam jednak to szczęście że mam mieszkanie od Wańkowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adanio Re: Kabaty IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 14:21 Dziękuję za adres, chętnie skorzystam. Ja na szczęście też mam mieszkanie bliżej Wańkowicza i tym się pocieszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Kabaty IP: 217.153.90.* 14.01.05, 20:29 witam, czy przypadkiem nie jesteś naszą sąsiądką z III klatki? Pzdr, Kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Kabaty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 23:39 Nie, niestety jestem sasiadem z II klatki. Pozdrawiam, Pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z lotu ptaka Re: KOMINY IP: *.sebastiana.ceti.pl 15.01.05, 14:52 Wiesz , spoldzielnia moze duzo obiecywac ,ale moje ewentualne mieszkaniwe z kominami jest juz wybudowane.Nie moga go sprzedac juz 3-ci rok , a obnizyc tez nie chca.Jesli developer przy inensywnej reklamie ma problemy to co moze byc potem z nami , przy ewentualnej sprzedazy? Wszystkie inne im poszly. Czy wam cos obnizyli? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś