Dodaj do ulubionych

Taras na ostatnim pietrze z widokiem na kominy

IP: *.konstancin.net 20.12.04, 18:52
Czy kupilibyscie takie mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: 9i10 natolin? IP: *.stacje.agora.pl 20.12.04, 19:18
      dwupoziomowe z wielkimi murowanymi schodami na samym srodku salonu?
      • Gość: Z lotu ptaka Re: natolin? IP: *.konstancin.net 20.12.04, 20:19
        No wlasnie , moze ludzie napisza cos niecos.
        Pozdrawiam
        • Gość: marek Re: natolin? IP: 194.235.127.* 21.12.04, 09:11
          Finansuję budowe wlasnie takiego mieszkania na kabatach, choć przyznam że nie
          mam widoku bezpośrednio na kominy (są nad mieszkaniem). Kominy nie stanowią dla
          mnie problemu gdyż budynek nie posiada instalacji gazowej - jedynie
          elektryczną, zatem narażony jestem jedynie (przy szczególnie niesprzyjających
          wiatrach) na trochę zapachów kuchennych i łazienkowych, żadnych spalin - a
          taras na dachu rewelacja.
          • Gość: z lotu ptaka Re: natolin? IP: *.konstancin.net 21.12.04, 18:22
            Ja wlasnie ogladalam takie mieszkanie (160m), ale z 1 pokoju jest widok
            bezposrednio na kominy.Tez ma taras piekny-33m, ale strasza mnie wszyscy ,ze
            jak mozna cos takiego kupic.Tu tez nie ma gazu, ale chodzi o estetyke.Pozostale
            okna sa ok, bo juz nie ma tego widoku.
            Wiesz, potem , mozna takiego mieszkania nie sprzedac , to ryzyko.Czy za widok
            na kominy dostales znizke?
            • Gość: ZIMAOO Re: natolin? IP: *.wsei.pl / 217.67.201.* 13.01.05, 11:23
              Czy możesz zdradzić o jaką inwestycje chodzi?
          • Gość: adanio Re: natolin? IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 13:23
            Ja również finansuję mieszkanie na dwóch ostatnich piętrach z dużymi tarasami.
            Na jednym z nich będę miała niestety również kominy tzn. z tego co się
            dowiedziałam w spółdzielni będzie to wyglądało jak ściana 2.5 na 3 m z
            metalową "czapką". Nie jestem tym zachwycona, ale gdzieś muszą piony wychodzić.
            Pocieszam sie, że puszczę na tej ścianie bujną zieleń całoroczną i nie będzie
            ona tak szpeciła. Z drugiej strony posiadanie dużych tarasów przy mieszkaniu
            wydaje mi się bardzo atrakcyjne. Tak samo powiedziano mi w spółdzielni w której
            buduję mieszkanie, iż popyt na te właśnie mieszkania na ostatnich piętrach z
            dużymi tarasami był bardzo duży. Dlatego myślę, że nie powinno to być
            przeszkodą w sprzedaży mieszkania w przyszło0ści, a wręcz przeciwnie atutem
            (pomimo pionów).
          • Gość: adanio Re: natolin? IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 13:28
            To mieszkanie o którym pisałam przed chwilą jest również na Kabatach - może
            będziemy sąsiadami?
            • Gość: marek Kabaty IP: 194.235.127.* 13.01.05, 13:37
              No właśnie :), ja mam w Merkurym.
              • Gość: adanio Re: Kabaty IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 13:54
                Ja także.Witam Sąsiada.
                Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z tej inwestycji. Budują dosyć szybko i
                chyba solidnie. Trochę się obawiam jedynie o hałas - blisko Wańkowicza,
                Jeżewskiego i KEN. Ale może na ostatnich piętrach nie będzie tak słychać...
                • Gość: marek Re: Kabaty IP: 194.235.127.* 13.01.05, 14:18
                  Witam i zapraszam na nasze forum o ile tam jeszcze nie zaglądasz
                  members.lycos.co.uk/wankowicza/
                  Hałas jest niestety prawie wszędzie taki już urok miasta, ale na pewno mniejszy
                  niż przy Wawozowej. Przy KEN-nie może być nieco problemu z hałasem, mam jednak
                  to szczęście że mam mieszkanie od Wańkowicza
                  • Gość: adanio Re: Kabaty IP: *.mofnet.gov.pl 13.01.05, 14:21
                    Dziękuję za adres, chętnie skorzystam. Ja na szczęście też mam mieszkanie
                    bliżej Wańkowicza i tym się pocieszam...
                    • Gość: Kot Re: Kabaty IP: 217.153.90.* 14.01.05, 20:29
                      witam,
                      czy przypadkiem nie jesteś naszą sąsiądką z III klatki?
                      Pzdr, Kot
                      • Gość: pies Re: Kabaty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 23:39
                        Nie, niestety jestem sasiadem z II klatki.
                        Pozdrawiam, Pies.
                        • Gość: z lotu ptaka Re: KOMINY IP: *.sebastiana.ceti.pl 15.01.05, 14:52
                          Wiesz , spoldzielnia moze duzo obiecywac ,ale moje ewentualne mieszkaniwe z
                          kominami jest juz wybudowane.Nie moga go sprzedac juz 3-ci rok , a obnizyc tez
                          nie chca.Jesli developer przy inensywnej reklamie ma problemy to co moze byc
                          potem z nami , przy ewentualnej sprzedazy? Wszystkie inne im poszly.
                          Czy wam cos obnizyli?
                          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka