Dodaj do ulubionych

OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS

IP: *.eu.sealedair.com 30.12.04, 14:53
CZY KTOŚ ODDAL JUZ ANEKS DO UMOWY CZY PYTALIŚCIE CO Z TA SPÓŁKA ZALEŻNA JAK
WAM SIE PODOBAJA POSTEPY NA BUD...
Obserwuj wątek
    • Gość: Itka Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:31
      Zapraszamy na nowa strone Osiedla Lesnego:

ivelios.proboards1.com/index.cgi?board=BudowaOsiedla&action=display&num=1101799324
      Przedyskutowalismy juz tam sprawe aneksu i NIE PODPISZEMY !!!!!!
      • Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 30.12.04, 16:17
        czego sie boicie po podpisaniu aneksu w czym hak
        • Gość: gaweł Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 18:28
          co z drugą transzą? co sadzicie o tak mocnej złotówce?????????????
          • Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 31.12.04, 10:06
            wiem ze jest inne forum ale mam problemy z dostaniem sie na nie (error) na
            budowie stawiaja 3-go żurawia może chcą przyspieszyć i skończyć II etap za
            jednym razem pogodę też mają nie najgorszą :)
            • Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.chello.pl 05.01.05, 22:04
              czy ktoś sie odezwie czy obowiazuje tylko te drugie forum etap 2
              • superkachna Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS 05.01.05, 22:12
                Ja moge sie odezwac ale nic na tym nie zyskasz bo moja umowa z MI jest
                pozniejsza niz twoja i mnie ten aneks nie obowiazuje, a odnosnie mocnej
                zlotowki to sie na tym nie znam ale czuje ze sie oplaca jechac na narty
                zagranice... A nie masz moze pomyslu jak sie wlamac na to drugie forum bo
                legalnie mi sie nie udaje tam dostac?!
                • Gość: gawel etap II Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 06.01.05, 08:55
                  ja tez wysłałem tam swoj e-mail ale narazie nie dostałem odpowiedzi chciałem
                  zobaczyć co sadza o naszej bud... inni ale widze ze na tym forum "gazety" zadko
                  ktos cos napisze
                • Gość: gawel etap II Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 06.01.05, 09:06
                  a czy masz w umowie takie zapisy jak: po ukonczeniu bud.. dostaniesz klucze
                  techniczne do wyposazenia mieszkania w podstawowe rzeczy tzn. krany kuchenka
                  kibel zlew, poszukaj sobie na tym forum "OSIEDLE LESNE" BEMOWO gosc bagata tam
                  na 600 str znajdziesz 2 adr. swieca sie na czerwono wejdz w 1 tam obejzysz
                  zdjecia
                  • superkachna Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS 06.01.05, 10:00
                    mam ze dostane klucze na podstawie protokolu jakiegos tam i wtedy moge
                    prowadzic prace wykonczeniowe bez zgody MI albo moge to robic wczesniej ale za
                    zgoda MI; lece szukac tych zdjec
                    • Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 07.01.05, 09:03
                      no i jak znalazłas fotki ............... ale dopiero po wykonaniu prac
                      wykonczeniowych bedziesz mogła odebrac swoje M w postaci aktu not. a czy 2
                      transze to w terminazu płatnosci tez miałas do konca grudnia czy mozna
                      wiedziec na którym pietrze jest twoje M , moje na 2 niecale 51m2 do usłyszenia
    • Gość: GAWEL Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.chello.pl 01.02.05, 19:49
      NIKT JUZ TU NIE ZAGLADA DLACZEGO?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka