Gość: gawel IP: *.eu.sealedair.com 30.12.04, 14:53 CZY KTOŚ ODDAL JUZ ANEKS DO UMOWY CZY PYTALIŚCIE CO Z TA SPÓŁKA ZALEŻNA JAK WAM SIE PODOBAJA POSTEPY NA BUD... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Itka Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:31 Zapraszamy na nowa strone Osiedla Lesnego: ivelios.proboards1.com/index.cgi?board=BudowaOsiedla&action=display&num=1101799324 Przedyskutowalismy juz tam sprawe aneksu i NIE PODPISZEMY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 30.12.04, 16:17 czego sie boicie po podpisaniu aneksu w czym hak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaweł Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 18:28 co z drugą transzą? co sadzicie o tak mocnej złotówce????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 31.12.04, 10:06 wiem ze jest inne forum ale mam problemy z dostaniem sie na nie (error) na budowie stawiaja 3-go żurawia może chcą przyspieszyć i skończyć II etap za jednym razem pogodę też mają nie najgorszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.chello.pl 05.01.05, 22:04 czy ktoś sie odezwie czy obowiazuje tylko te drugie forum etap 2 Odpowiedz Link Zgłoś
superkachna Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS 05.01.05, 22:12 Ja moge sie odezwac ale nic na tym nie zyskasz bo moja umowa z MI jest pozniejsza niz twoja i mnie ten aneks nie obowiazuje, a odnosnie mocnej zlotowki to sie na tym nie znam ale czuje ze sie oplaca jechac na narty zagranice... A nie masz moze pomyslu jak sie wlamac na to drugie forum bo legalnie mi sie nie udaje tam dostac?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel etap II Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 06.01.05, 08:55 ja tez wysłałem tam swoj e-mail ale narazie nie dostałem odpowiedzi chciałem zobaczyć co sadza o naszej bud... inni ale widze ze na tym forum "gazety" zadko ktos cos napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel etap II Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 06.01.05, 09:06 a czy masz w umowie takie zapisy jak: po ukonczeniu bud.. dostaniesz klucze techniczne do wyposazenia mieszkania w podstawowe rzeczy tzn. krany kuchenka kibel zlew, poszukaj sobie na tym forum "OSIEDLE LESNE" BEMOWO gosc bagata tam na 600 str znajdziesz 2 adr. swieca sie na czerwono wejdz w 1 tam obejzysz zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
superkachna Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS 06.01.05, 10:00 mam ze dostane klucze na podstawie protokolu jakiegos tam i wtedy moge prowadzic prace wykonczeniowe bez zgody MI albo moge to robic wczesniej ale za zgoda MI; lece szukac tych zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.eu.sealedair.com 07.01.05, 09:03 no i jak znalazłas fotki ............... ale dopiero po wykonaniu prac wykonczeniowych bedziesz mogła odebrac swoje M w postaci aktu not. a czy 2 transze to w terminazu płatnosci tez miałas do konca grudnia czy mozna wiedziec na którym pietrze jest twoje M , moje na 2 niecale 51m2 do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAWEL Re: OSIEDLE LEŚNE BEMOWO - ANEKS IP: *.chello.pl 01.02.05, 19:49 NIKT JUZ TU NIE ZAGLADA DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś