Gość: bobcjusz Forum mieszkańców IP: *.pawlacz.com 06.11.05, 01:32 Pozwoliłem sobie założyć otwarte forum przyszłych mieszkańców. Serdecznie zapraszam do dyskusji :-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34864 Pozdrawiam sąsiadów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Forum mieszkańców IP: *.infoplus.com.pl 06.11.05, 17:48 Doskonały pomysł z tym forum, tylko czemu nie mogę się zalogować? Z tymi podzielnikami ciepła, to coś nie tak, o podziałce odchodzacej z paśmą już było, komisja jednak na to przymyka oko:(. Musimy coś z tym zrobić. Na pęknięcia odpowiedziano mi ,że są i będą bo siada budynek. A co do tych kluczy...współczuję.Po " wizycie" na Grochowskiej ciągle sprawdzam w torebce czy wszystko mam... obsesja? Może z czasem nas polubią :) Serdecznie pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobcjusz Re: Forum mieszkańców IP: *.pawlacz.com 06.11.05, 21:25 Co do forum to nic prostszego - trzeba zalozyc sobie dowolne konto na gazeta.pl klikajac na link "zaloz je tutaj" po probie odpowiedzi na posta lub zalozenia nowego watku. Przy okazji dostaniesz konto mailowe. Po zalozeniu konta bedziesz mogla sie zalogowac na forum uzywajac nazwy uzytkownika i hasla z gazeta.pl. Cala operacja trwa ze 20 sekund :-) Podzielniki ciepła powinny wogóle zniknąć z mieszkań. Jest XXI wiek ;-) Komisja przymyka oko na brak podzialki, bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że system podzielników to jeden wielki cyrk i że i tak będzie trzeba coś doszacować na oko. Co do pekniec scian to przychodzi taki facio z silikonem akrylowym i farbą. Rysy znikaja, ale na dluzsza mete to nie ma sensu. Zlodziej tez czlowiek i zyc musi ;-) Nasza w tym glowa, zeby szukal pracy jak najdalej od Grochowskiej 304. Pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie zapraszam do pisania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa kiedy garaz? IP: *.aster.pl 06.11.05, 21:35 czy wiadomo kiedy udostepnią garaz? a przy okazji - osobne forum jest bez sensu, nie chce mi sie zakladac konta i logowac, piszę tu i jest ok. hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobcjusz Re: kiedy garaz? IP: *.pawlacz.com 06.11.05, 23:15 Własne fora ma wiele osiedli i wspólnot. Uważam, że Grochowska 304 na własne forum zwyczajnie zasługuje :-) Informacja może być lepiej zorganizowana, łatwiej moglibyśmy wyszukiwać interesujący nas temat no i na forum prywatnym trudniej jest się pod kogoś podszyć. To, jaką formę komunikacji wybierzemy zależy wyłącznie od nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert podłączenie gazu! IP: *.aster.pl 29.11.05, 23:04 czy bedzie drugi, pozniejszy termin podlacznia gazu - czy wszyscy jestescie gotowi na podlacznie juz teraz? beta przyslala pisemko ze teraz lub radzcie sobie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: podłączenie gazu! IP: *.infoplus.com.pl 30.11.05, 07:23 Mnie gaz nie dotyczny , od razu zrezygnowaliśmy z gazu. Jak jest z wysokością drzwi , o czym pisano tu na forum , gdzie " takie" mozna kupić, bez specjalnego zamawiania. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
b0bcjusz Re: podłączenie gazu! 30.11.05, 17:49 Na razie nic nie wiadomo o pozniejszym terminie. U mnie nie ma jeszcze szafek w kuchni, ale mam juz plyte gazowa, ktora podlacze na gietkie zlacze zaciskowe. Wygodna sprawa - podczas pozniejszego montazu kuchni mozna taka plyte podlaczac i odlaczac bez udzialu fachowca z pieczatka. Polecam forum mieszkancow ;-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34864 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: podłączenie gazu! IP: 194.213.204.* 02.12.05, 08:23 Dzis jest ostatni dzien podlaczania kuchenek. Nr ekipy, ktora jest u nas w budynku: 507 031 683. Koszt wezyka zalezy od dlugosci i typu (z zaworem lub bez) i waha sie od 40 do prawie 100zl - to jesli ktos nie chce sztywnego zlacza, które jest bez dodatkowych oplat. Przypominam, ze musimy byc obecni w mieszkaniach podczas "nagazowywania" instalacji. Oczywiscie nie wiadomo kiedy nastapi. Oby tym razem powiadamiano nas odpowiednio wczesniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: podłączenie gazu! IP: *.murator.com.pl 02.12.05, 15:35 przydał by sie drugi termin podłączenia gazu np. po świetach. Może zarzucimy Betę pismami w tej sprawie? Może wywiesimy takie ogłoszenie dla chętnych na klatce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz garaz IP: *.aster.pl 02.12.05, 21:23 czy znacie jakies wiesci z bety w sprawie garazu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: podłączenie gazu! IP: 192.121.45.* 06.12.05, 15:48 Instalacja będzie napełniona gazem 12.12 (poniedziałek). Zostaną również wtedy założone liczniki i sprawdzona szczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w kablówka? IP: *.aster.pl 09.12.05, 23:57 co z dostepnoscia tv kablowej w budynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: kablówka? IP: *.infoplus.com.pl 17.12.05, 08:24 Kiedy udostępnią garaże , może ktoś wie? Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy garaz od 21 grudnia IP: *.aster.pl 17.12.05, 21:22 mozna odbierac piloty do bramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: garaz od 21 grudnia IP: 192.121.45.* 20.12.05, 09:15 to znaczy tak konkretnie od jutra można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: garaz od 21 grudnia IP: *.240.159.dialup.iptcom.net 23.12.05, 20:34 Wszystkim mieszkancom Grochowskiej 304 skladam najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i noworoczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: garaz od 21 grudnia IP: *.240.159.dialup.iptcom.net 28.12.05, 10:39 Rozmawial ktos o aktach notarialnych? We wrzesniu pani prezes pytana odpowiedziala, ze w styczniu.Moze warto byloby naciskac na spoldzielnie w tej waznej dla nas wszystkich sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M akty notarialne IP: *.urpl.gov.pl 28.12.05, 12:43 Rozmawiałam z Prezesem-akty notarialne mają być podobno za ok. pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: akty notarialne IP: 192.121.45.* 29.12.05, 15:57 za to można się już meldować, jest pozwolenie na użytkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata TV kablowa IP: *.aster.pl 29.12.05, 23:16 co z kablowka? czy jest jakis pomysl na doprowadzenie kablowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SBM Beta, inwestycja Grochowska IP: *.infoplus.com.pl 11.01.06, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: SBM Beta, inwestycja Grochowska IP: *.infoplus.com.pl 19.02.06, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś