Dodaj do ulubionych

Developer Brandt- inwestycja w Wawrze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:57
Czy ktoś słyszał coś negatywnego o firmie Brandt(choć za ewentualne pozytywne
opinie też będę bardzo wdzięczna) - developer budujący kameralne osiedla
segmentów w gminie Wawer- ostatnia inwestycja przy ulicy Sęczkowej w
niedalekiej okolicy Wału Międzeszyńskiego? A może o firmie AJAX?
Rozglądam się za segmentem w tej okolicy, ale mam dużo wątpliwości...zresztą
kto ich dzisiaj nie ma :-)

Będę wdzięczna za wszelkie opinie o tych developerach.

gaga
Obserwuj wątek
    • Gość: Innga Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:49
      chyba za pozno zaczelas sie rozgladac za ich segmentami, Brandt juz wszystko
      sprzedal, z tego co wiem opinie ma dobra i chetnych nie brakuje.Moi znajomi
      kupili od nich segment przy seczkowej i wiem ze sa bardzo zadowoleni,za jakis
      czas juz wchodza z wykanczaniem, maja spoznienie tylko 2 miesiace, tyle
      wiem.pozdrawiam Innga
    • Gość: zet Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:57
      są jeszcze wolne 4 segmenty, ale ogrzewanie elektryczne 3 poziomowego segmentu
      będzie bardzo kosztowne.
      • Gość: Innga Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:10
        Wolne! chyba zartujesz, sama rozmawialam bezposrednio z developerem, bo jestem
        zainteresowana kupnem mieszkania czy segmentu i wiem ze juz nic nie ma, na
        kolejna trzeba poczekac 4-5 miesiecy az rusza z budowa.
        A zeby sie przekonac to raz jeszcze jutro zadzwonie, ale nie wydaje mi sie zeby
        klamali, przeciez zalezy im na klientach,a ja zdecydowalam sie, niestety za
        pozno. Moi znajomi podjeli taka decyzje wczesniej i napewno na lato juz sie beda
        wprowadzac, ale choroba wykonczyc taki duzy dom to jednak kosztuje sporo kasy
        kosztuje. Pozdrawiam
        Pozdrawiam
        • Gość: Czesiu Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.05, 08:08
          Ano choroba kosztuje, choc i tak Brandt wykancza do stanu deweloperskiego
          (robia wewnetrzne tynki, wstawiaja piec, schody bukowe itp.), podczas gdy inni
          oddaja segmenty w stanie surowym (czyli w srodku bez niczego). Plus Brandta to
          lokalizacja, minusy to ogrzewanie elektryczne (choc za doplata mozna wstawic
          tez gazowe) i szambo. Firma AJAX buduje podobne segmenty, tylko bardziej w polu
          (tzn. gdzies w bok od Bronowskiej).
          • Gość: KlientBrandta Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze IP: *.access.telenet.be 16.02.05, 21:07
            Podpisalem z ta firma umowe. Segmenty maja super lokalizacje i niezly projekt
            (wykorzystanie powierzchni), oraz dobra cene. Ogrzewanie elektryczne (w
            standardzie) wychodzi drogo, dlatego dorabiamy instalacje c.o. z piecem gazowym
            (wkrotce ma byc doprowadzony gaz). Niestety firma jest mala i ciezko sie z nia
            wspolpracuje (troche nieprofesjonalna). Ogolnie polecam.
            • Gość: Iza Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:54
              He he jak nieprofesjonalna to sobie sam dom budujesz i wszystkie sprawy
              zalatwiasz? ciekawe!! slyszalam o tej firmie, podobno sa dwie,wiec o ktorego
              Brandta chodzi? A jesli chodzi o lokalizacje to naprawde swietne tereny i za
              kilka lat napewno bedzie tam super, domu nie kupuje sie na rok dwa, najczesciej
              na cale zycie. Pozdrawiam, niedoszla klientka kilku firm w Warszawie.
              • mna Re: Developer Brandt- inwestycja w Wawrze 08.05.05, 12:01
                Byłam oststnio przy Sęczkowej i musze poiedzieć ze po tym co tu pozytywnego
                przeczytałam na temat lokalizacji mocno sie rozczarowałam. Waziutkie nie
                utwardzone dróżki na ktorych mozna sie było utopić. Stara nieciekawa zabudowa a
                od czsu do czsu wrecz jakies riuny i pomiedzy tym albo w polu owszwm ładne
                osiedla szeregowców.Żadnej infrstruktury no moze gdzies jest jakis mały
                spożywczy ale to wszysko. Do autobusu przy Wale M co najmniej 1km do tego
                jezdza tam ze dwa i rzadko Po każdą najdrobniejsze rzecz i aby cos załatwic
                trzeba by jezdzić samochodem albo chodzic na Gocław o ile bedzie przejscie pod
                trasa Siekierkowską (moze ktos wie czy takie będzie) a i to przecież co
                najmniej z 1 km tylko w linii prostej. Jakoś nie chce mi sie wierzyć aby w
                najbliższych latach cokolwiek sie tam zmieniło. Musiałoby tam być dużo wiecej
                wolnych terenów do zabudowy i napłynęłyby tysiace nowych mieszkanców a to
                przyszła by też za tym cała infrastruktura. A w tej sytuacji gdy kazda
                inwestycja to kilka rodzin to obawiam sie że przez wiel lat nic siet am nie
                zmieni do tego wawet nie ma tam dokąd iść na spacer z dzieckem ani pojezdzić na
                rowerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka