Dodaj do ulubionych

MIESZKANIE POD KLUCZ..............

IP: 212.244.167.* 07.07.02, 09:47
Chcę kupić mieszkanie wykończone pod klucz tzn. z podłogami,białym
montażem....etc.Wiem że nie wszyscy deweloperzy mają to w swojej ofercie.Może
ktoś z osób które kupiły takie mieszkanko mi pomoże i poleci rzetelnego i
uczciwego dewelopera.

Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: MIESZKANIE POD KLUCZ.............. IP: *.plusgsm.pl 07.07.02, 11:31
      Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Chcę kupić mieszkanie wykończone pod klucz tzn. z podłogami,białym

Nie kupuj.
      Moi znajomi się na tym przejechali, jest mało opcji do wyboru i jakość
      wykończenia jest często b. niska.
      Ale to nic, najważniejsze są koszty: popatrz na stawki Dom Development, przecież
      to dwukrotnie przekracza opcje wykańczania na własna rękę!
      IMO nie ma się co spieszyć, mieszkanie masz na lata i nie oddawaj jego
      wykończenia developerowi, tylko sam na tym panuj.
      Pozdrawiam,
      Piotr
    • Gość: domino Re: MIESZKANIE POD KLUCZ.............. IP: 213.134.149.* 09.07.02, 09:01
      Ja kupuję segment robiony pod klucz i na razie sobie chwalę - Józefosłam, osiedle
      Indra. Oglądałam mieszkanie sąsiadów i wszystko jest wporzo, nie narzekali na
      wykonanie. Racja, że jeśli chce się mieć w domu jakieś fajerwerki, to w
      standardzie ci tego nie zrobią. Ja polecam.
      • Gość: Kama Re: MIESZKANIE POD KLUCZ.............. IP: *.unused.zigzag.pl 09.07.02, 09:06
        Nie kupuj pod klucz!Ja kupilam w Dom Develompent i teraz zaluje, ze wzielam pod
        klucz.Jest mnostwo usterek, niedociagniec.Tym samym termin odbioru znacznie sie
        przesunal:(((
        • Gość: sosna Re: MIESZKANIE POD KLUCZ.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:20
          ja kupilem pod klucz w DD i sobie chwale ( wszysto zalezy czego sie oczekuje po
          wykonczeniu mieszkania przez developera )
    • Gość: max Re: MIESZKANIE POD KLUCZ.............. IP: *.centertel.pl 09.07.02, 10:51
      Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Chcę kupić mieszkanie wykończone pod klucz tzn. z podłogami,białym
      > montażem....etc.Wiem że nie wszyscy deweloperzy mają to w swojej ofercie.Może
      > ktoś z osób które kupiły takie mieszkanko mi pomoże i poleci rzetelnego i
      > uczciwego dewelopera.
      >
      > Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
      > Pozdrawiam serdecznie.

• Gość: max Re: MIESZKANIE POD KLUCZ.............. IP: *.centertel.pl 09.07.02, 10:54
      Ja kupiłem od firmy ARCHE :(((( co prawda bez białego montażu za co dziekuje
      bo nie wiem ile bym jeszcze musiał poprawek robić, nie mówiac o tym ze nic sie
      nie zgadza z umowa ...robią co chcą po prostu, same problemy z nimi są... nie
      polecam !!

ps. moze ktoś wie komu można zglosić takie problemy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka