Gość: _rr_ IP: *.centertel.pl 07.07.02, 12:17 Słyszałem że obok osiedla mają zacząć budować CAREFOUR'a ??? Czy ktoś może potwierdzić tę informację !!! Pozdrawiam. R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziii Re: Rajska Jabłoń Jabłonna 29.07.02, 10:56 Witam, wlasnie niedawno zakupilam mieszkanie w RJ i bardzo interesuja mnie wszystkie dane dotyczace tego osiedla - niecierpliwie czekam wiec na blizsze informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Rajska Jabłoń Jabłonna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 19:09 jezeli chcesz się czegoś dowiedzieć o nas naszym osiedlu na klatkach wisi rozppiska jak dostać się na forum naszego osiedla polecam poruszamy tam różne tematy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziii Re: Rajska Jabłoń Jabłonna IP: *.pkobp.pl 30.07.02, 08:32 Serdeczne dzieki za informacje - gdybym jeszcze mogla otrzmac te namiary poczta na adres ziiii1@poczta.onet.pl bede wdzieczna - z pewnych wzgledow nie bardzo moge sprawdzic osobiscie - niestety do przeprowadzki zostalo mi jeszcze troche czasu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś