Dodaj do ulubionych

Dobry developer - czy jest taki w W-wie?

IP: 195.117.157.* 26.06.01, 00:00
Witajcie!
Po lekturze doświadczeń na forum aż strach się bać ;(( Czy ktoś z Was trafił na
takiego developera, który nic nie spieprzył i można go szczerze polecić?
Pomóżcie, bo dachu nad głową szukam na przyszłość i - prawdę powiedziawszy -
chciałbym aby była to spokojna głowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: Dobry developer - czy jest taki w W-wie? IP: *.matrix.pl 27.06.01, 11:35
      Kupiłem mieszkanie w Energomontażu-Północ (odebrałem miesiąc temu)i jak na
      razie nie narzekam. Jedyne zastrzeżenie jakie mam: drugi raz przekładają termin
      podpisania aktu notarialnego (w sumie o 2 miesiące). Nie wiem jak to się ma do
      harmonogramu całej inwestycji, ponieważ oddanie było ok. 3 miesiące przed
      terminem (tak słyszałem, ba ja kupowałem akurat już gotowe mieszkanie).
    • Gość: Framz Re: Dobry developer - czy jest taki w W-wie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 21:53
      Polecam Budimex Nieruchomości, dawniej Unibud Development. Za umiarkowaną cenę
      otrzymujesz naprawdę dobrze wybudowane mieszkanie, dobrze skonstruowaną umowę,
      pomoc w otrzymaniu kredytu. Mieszkania zazwyczaj oddane są przed terminem,
      nieliczne drobne usterki usuwane natychmiast.
    • Gość: Furora Re: Dobry developer - czy jest taki w W-wie? IP: 190.1.3.* 28.06.01, 10:10
      Zainteresuj też sie firmą "ARCHE Sp. z o.o.". Właśnie kończą osiedle w
      Konstancinie, budują na Woronicza i na Rzymowskiego. Za rozsądną cenę (ok.
      3000 - 3200) bardzo ładne mieszkania wykonane na 102 (jakość wykończenia na
      głowę bije ursynowskie firmy - sprawdzone przez fachowca). Biuro mają na
      Usrynowie przy ul Zięby 40 (reklama w środowej GW "Nieruchomości")
      • Gość: Agata Re: Dobry developer - czy na pewno ARCHE ? IP: 192.168.1.* / 62.32.162.* 03.07.01, 08:18
        Buduję mieszkanie w Konstancinie przez firmę ARCHE i co do jakości - mam bardzo poważne
        wątpliwości - wystąpił bowiem w moim mieszkaniu (miało być skończone 30.06.2001 a nie jest)
        problem: grzyb i sól na ścianie - tak więc ostrożnie z pochwałami, ale jeśli zlikwidują ten grzyb, to
        będę ich raczej chwalić. Położyli nawet dodatkowo terakotę na balkonie - nie wchodziła w zakres
        umowy.
    • Gość: Ewelina Re: Dobry developer - czy jest taki w W-wie? IP: *.mofnet.gov.pl 29.06.01, 12:36
      Zainteresuje się Wersalem Podlaskim. Wiem, że buduja na Bartyckiej oraz na
      Natolinie. Ja mieszkam u nich na Wąwozowej i muszę przyznać, że są bardzo
      slidni i terminowi. Cenowo mogłoby być lepiej ale cóż za jakość trzeba płacić.
      • Gość: robson Re: Coś więcej o Wersalu. IP: *.citicorp.com 29.06.01, 12:58
        obejrzałem od środka budynek przy Wąwozowej, b. dobre
        wykonanie tynków, okien, wylewka na podłodze na
        średnim poziomie, ładnie wykończona klatka z podłogą z
        marmuru, sympatyczne kolory. Sama klatka wg mnnie jest
        za wąska i w klatkach jest tylko jedna winda, mogłaby
        być osobowa + osobowo-towarowa (czyli większa, czy
        mieliście sztywną cenę 4000 zł?
    • Gość: john Re: Dobry developer - czy jest taki w W-wie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 08:38
      Gość portalu: Arturro napisał(a):

&#62 Witajcie!
      &#62 Po lekturze doświadczeń na forum aż strach się bać ;(( Czy ktoś z Was trafił na
      &#62
      &#62 takiego developera, który nic nie spieprzył i można go szczerze polecić?
      &#62 Pomóżcie, bo dachu nad głową szukam na przyszłość i - prawdę powiedziawszy -
      &#62 chciałbym aby była to spokojna głowa.

tak mam pomusl sam sie wybuduj, bedzie taniej i solidniej wiem gdyz sam sie juz
      wybudowawalem w Michalinie. Porownalem ceny i przy odrobinie wysilku tzn: wlasny
      nadzor, sciagnieci robotnicy z pcinow dolnych ktorzy duzo nie biora a znaja sie
      na robocie, towar z hurtowni a najlepiej od producenta. ,50roku i i masz hatę
      • Gość: Witekrci Re: Dobry developer - czy jest taki w W-wie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:29
        cześć
        pewnie że najlepiej wybudować samemu właśnie zaczynam powoli rozgryzać ten
        temat czy możesz się ze mną podzielić Twoimi doświadczeniami przy budowie domu
        z góry dzieki za odpowiedz

Witek
        witekrci@box43.gnet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka