Gość: slc IP: 194.92.194.* 12.07.02, 09:31 Czy ktos wie co się tam dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z. Re: Sady Rembertowskie IP: *.ptenn.pl 18.09.02, 13:57 właśnie zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu.... ogladałam budowę i jest postawiona główna konstrukcja.... nie wiem czy to dużo czy mało, a termin odbioru to ostatni kwartał 2003. czy o takim terminie była mowa również w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Sady Rembertowskie IP: 193.0.117.* 19.09.02, 15:54 Najpierw się dobrze zastanów zanim tam utopisz swe pieniądze!!!!!!!!!!!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oriana Re: Sady Rembertowskie IP: *.datastar.pl 20.09.02, 11:27 co wg ciebie znaczy utopisz pieniądze ?????? kupi nie będzie miał mieszkania? - bzdura zastanów się zanim coś napiszesz pozdrawiam Oriana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZMok Re: Sady Rembertowskie IP: *.wan.pol.pl 20.09.02, 14:00 Powiedzcie bo nie mogę nigdzie znaleźć - jaka jest lokalizacja Sadów Rembertowskich , chodzi mi o ulicę, jak daleko od stacji PKP? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oriana Re: Sady Rembertowskie IP: *.datastar.pl 23.09.02, 15:20 Rembertów w rejonie ul. Paderewskiego i ul. Kadrowej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Sady Rembertowskie IP: 193.0.117.* 24.09.02, 16:16 wg. mnie "utopić" znaczy "wydać bez sensu" Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Sady Rembertowskie IP: *.ptenn.pl 26.09.02, 17:12 wiecie co? ja już nie kupuję tu mieszkania - ani tu ani u żadnego innego developera... po przeczytaniu, naprawdę ogromnej ilości wypowiedzi na temat mieszkań z rynku pierwotnego, wiem już że nie chce mi się z tym użerać.... jeśli kupować mieszkanie od developera to tylko gotowe do odbioru, a i tu nie wiadomo jak będzie układać się współpraca z developerem, który poczatkowo administruje budynkiem.... już chyba wolę mieszkanko z rynku wtórnego, na ciasnym osiedlu i na starych śmieciach... ... poczytajcie sobie na forum, może to i was oświeci... Odpowiedz Link Zgłoś