Gość: Asia IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 03.06.05, 15:01 JWC poprawiło niekorzystne zapisy w soich umowach :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz Re: JWC mięknie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 22:01 co dokładnie zmienili, czy to wszystko co przegrali w sądzie? skąd masz takie info, byłem w piątek i drukowali jeszcze stary wzór umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: JWC mięknie IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.06.05, 18:46 Podziel się informacjami troszkę szerzej. Gdzie można o tym się dowiedzieć? Pozdrawiam, łuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: JWC mięknie IP: *.acn.waw.pl 05.06.05, 18:58 w piątek lub w czwrtek pisali o tym w wyborczej. Co dokładnie zmienili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: JWC mięknie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.06.05, 22:02 tego dnia gdy zamieściłam ten post, przeczytałam o tym na stronie gazeta.pl Pisano tam, że JWC zmieniło niekorzystne zapisy ! dziwi mnie fakt, iż w dalszym ciągu daja do podpisania stare umowy. Liczą na niewiedzę. pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: JWC mięknie IP: *.crowley.pl 06.06.05, 08:02 A co z osobami które już podpisały niekorzystne umowy. Czy mają prawo je zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: JWC mięknie IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.06.05, 15:24 dołączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik Re: JWC mięknie IP: *.crowley.pl 07.06.05, 12:13 Mnie również interesuje ta kwestia Odpowiedz Link Zgłoś