Gość: Agnieszka z krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:46 Jestem bardzo zainteresowan mieszkaniem tego inwestora w Krakowei, blok jest w trakcie budowy. Papiery dom Budu sprawdziłam, sa OK. Ale jakie są opinie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: co sadzicie o developerze DOM-BUD???? IP: 195.124.18.* 05.07.05, 11:14 Kupilam u nich mieszkanie na Radzikowskiego. Bez problemow dostalam kredyt. Developer sprawdzony i solidny. Zaczynaja sprzedawac mieszkania jak blok zaczyna sie budowac a nie tak jak inni, gdy nawet nie maja pozwolenia na budowe. Oferuja dosyc wysoki standard wykonczenia meszkan i co najwazniejsze sa terminowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agakolasinska2 Re: co sadzicie o developerze DOM-BUD???? 05.07.05, 11:25 Dzięki za szybką odpowiedź. Możesz mi jeszce napisać pare informacje, idę dziś negocjowac umowę, niechetnie mnie zwalniają z pracy, wiec b chciałabym żeby rozmowa była konkretna. Pracujemy z mężem do późna i z załatwieniem czego kolwiek jest ciężko. Ja własnie chce kupic mieszaknie na bohomolca, budymek sie buduje. Negocjowałeś umowę, moze doradzisz mi na co należy zwrócic uwagę i co ew Ty zmieniałeś Odpowiedz Link Zgłoś