Gość: cleo IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 11:26 czy ktoś się interesował tą firmą? a może ktoś już tam mieszka? bardzo proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EM Re: Eurocity - Młociny IP: *.centertel.pl 16.08.01, 15:50 Mieszkam - jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Eurocity - Młociny IP: *.eds.com 13.11.01, 10:20 Witam! Równiez jestem zainteresowany tym tematem i byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś mógłby udzielić krótkiej informacji odnośnie jego współpracy z firmą EuroCity przy zakupie mieszkania. Pozdrawiam Gość portalu: cleo napisał(a): > czy ktoś się interesował tą firmą? a może ktoś już tam mieszka? bardzo proszę o > > informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Eurocity - Młociny IP: *.centertel.pl 08.04.02, 16:31 zajrzyj na www.mlociny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Eurocity - Młociny IP: 10.30.1.* 09.04.02, 09:12 a nie jest to słynne osiedle opisane w gazecie stołecznej gdzie adminstracja przecina siec komputerową a SPEC odcina ciepłą wodę i ogrzewanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Eurocity - Młociny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:44 Witam, Ja zetknąłem się z firmą EuroCity gdzieś w czerwcu 2001. Szukałem mieszkania a lokalizacja tego osiedla bardzo mi odpowiadała. Jednak wtedy nie było juz mieszkań, które by mi odpowiadały, jednak pani powiedziała, że na jesieni zostanie rozpoczęta inwestycja Młociny II. No i faktycznie gdzieś w październiku pojawiło się ogłoszenie w Gazecie wyborczej. Udałem się do firmy, znalazłem sobie mieszkanie marzenie, zarezerwowałem je. Wszystko wyglądało w porządku. Umowę miałem podpisac następnego tygodnia. Jednak Panie z firmy zaczęły przekładać termin podpisania tej umowy tłumacząc się brakiem pewnych zezwoleń od gminy, które miały zostać podpisane lada dzień. I tak czas powoli mijał, jednak nie byłem w stanie uzyskać konkretnej odpowiedzi, po prostu byłem zbywany. W międzyczasie zniknęło ogłoszenie z gazety, co też dało trochę do myślenia. I tak gdzieś na około 10 grudnia w rozmowie z jedną z pań z biura dowiedziałem się, że inwestycja na razie nie startuje, ale na pewno wystartuje na wiosnę. Podsumowując, osobiście straciłem niepotrzebnie sporo czasu i jak się później okazało duża ulgę budowlaną. Z drugiej strony firma była na tyle uczciwa, że jednak nie podpisała ze mną umowy, z której później by się nie wywiązała. Jednak moje odczucie było takie, że chyba firma ma jakieś kłopoty, co teraz chyba się potwierdziło. Pozdrawiam, tomek Odpowiedz Link Zgłoś