Dodaj do ulubionych

Jeziorowa Wawer

IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:40
jak sie mieszka na jeziorowej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Jeziorowa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 01:04
      tak samo, jak sie tam dojezdza ;)
      • Gość: kameleon Re: Jeziorowa Wawer IP: 193.24.24.* 25.07.05, 15:27
        Czy możesz napisać coś więcej, bo ja też interesuję się tą lokalizacją, a nie
        wiem jak rozumieć Twoją wypowiedź, gdyż:
        na Jeziorową dojeżdża się:
        1. dość dobrze, bo nie tak daleko od centrum (dużo bliżej niż Ursynów lub
        Tarchomin)
        2. nie najlepiej ze względu na stan nawierzchni
        ;)))
    • Gość: as Re: Jeziorowa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:55
      ktos cos wie na temat nowego etapu budowy przez developer house osiedla na
      jeziorowej ? jak buduje DH ? cos o nim wiadomo ? sa jakies klopoty ?
      • Gość: M. Re: Jeziorowa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:31
        Był tu wątek o bliźniaku na małym osiedlu w tej okolicy. Budowa sprawiała dobre
        wrażenie. Wadą - moim zdaniem - była lokalizacja. Okolica jest ponura. Dookoła
        powstaje mnóstwo nowych domów po prostu upchanych na dawnych polach uprawnych.
        Z domu nie ma dokad pójść na spacer za wyjątkiem terenów nad Wisłą, o ile uda
        się tam dojść nie skacząc przez płoty. To tylko sypialnia, w pobliżu nie ma po
        prostu nic. Za to rzeczywiście łatwo się stamtąd wydostać. Ulica Jeziorowa to
        istny koszmar, ale ponoć niebawem ma zostać przebudowana. Obejrzałem okolicę i
        sam wziąłem się za budowę w znacznie ładniejszym zakątku i wcale nie
        odleglejszym od Jeziorowej :).
        Zaznaczam, że powyższa wypowiedź to tylko moja subiektywna opinia :)
        • Gość: gość Re: Jeziorowa Wawer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:38
          Rzeczywiście dość subiektywna ocena ;-)
          Nie trzeba skakać przez płoty aby dojść do skrzyżowania ze światłami i dostać
          się na wybrzeże Wisły.
          Co do Jeziorowej - będzie ulica. Zmieniany jest obecnie jej przebieg. Można to
          sprawdzić w Urzędzie Gminy.
          Co do infrastruktury. Mnie akurat to nie przeszkadza. Cieszę się, że nie mam:
          - supermarketu pod nosem (działającego 24 h/dobę),
          - restauracji, z której ostatni goście wychodzą głośno grubo po północy
          - kina, w którym ostatni seans też kończy się po północy
          - i wielu innych miejsc "użyteczności publicznej"
          Już od dawna zakupów w 90% dokonuję w sklepach internetowych, bez dodatkowych
          opłat i bez straty czasu. A drobne zakupy spożywcze robię w drodze z pracy.
          A dojazd mam znakomity. Zresztą dzieci do szkoły też spokojnie dojeżdżają same
          autobusem.
          Zatem .... kwestia tego, co komu do szczęścia potrzebne ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka