Gość: as IP: 12.4.195.* 13.08.02, 10:14 Czy ktoś zna firmę Klinkier-Bud? Budują w Piasecznie osiedle "Nadarzynka" Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JR Re: Klinkier-Bud IP: *.lot.pl 16.09.02, 13:43 Mam podpisaną umowę na mieszkanie w jednym z dwóch pierwszych bloków, na XI 2002. Podpisują notarialną umowę przedwstępną. Jak na razie roboty idą dobrze, chyba będzie oddane w terminie. Trzeba tylko uważać na plany (rozkład mieszkania) te pokazywane w firmie i dołączane do umowy nie mają związku z planami na budowie. Na szczęście można w odpowiednim momencie ustalić indywidualnie na budowie rozkład ścian i wszystkich instalacji. Jak będzie wyglądał odbiór to się dopiero okaże. Ponieważ jest to pierwsza ich inwestycja, nie ma punktu odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repair Re: Klinkier-Bud IP: *.plusnet.pl 10.10.02, 19:53 Może ktoś wie już coś więcej? Planuję zakup mieszkania, które ma być gotowe 08.2003. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Klinkier-Bud IP: *.lot.pl 11.10.02, 06:56 Dwa pierwsze bloki mają być skończone w tym roku. Dwa następne, które mają być skończone w 2003, stoją do poziomu parteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repair Re: Klinkier-Bud IP: 212.2.102.* 11.10.02, 11:25 Gość portalu: JR napisał(a): > Dwa pierwsze bloki mają być skończone w tym roku. Dwa następne, które mają być skończone w 2003, stoją do poziomu parteru. Wiem, byłem tam :-). Martwi mnie nieco brak doświadczenia tej firmy a zastanawia kotłownia (nie wiem, czy to opłacalne rozwiązanie). Jakby ktoś zaczął się wprowadzać (z tego co wiem, za miesiąc) lub miał inne uwagi już teraz to prośba o kontakt. Pozdrawiam repair@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budny Re: Klinkier-Bud IP: proxy / 195.116.92.* 11.10.02, 15:29 Kto nie ryzykuje ten nie ma .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Klinkier-Bud IP: *.netia.pl 28.11.02, 11:14 pierwszy blok już niebawem... Czy ktoś ma jakieś problemy z deweloperem, albo z budową? Mierzył ktoś ściany w swoim mieszkaniu? Są proste? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Klinkier-Bud IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 29.11.02, 11:10 No jak nikt ?? Jezeli chodzi o sciany jak i posadzkę to wygląda to w miare dobrze. Z tego co wiem to w najbliższych dniach konieczne bedzie podpisanie umów ze STOEN-em przynajmniej jeslichodzi o blok nr 4. Poza tym jak do tej pory wszystko wygląda OK Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Klinkier-Bud IP: *.cfe.com.pl 11.12.02, 15:30 CZe. Chciałbym odświeżyć temat w związku z budynkami na 08.2003 - czy jest ktoś kto mógłby porozmawiać ze mną na temat umów (zmian) i tym podobnych rzeczach. Zapraszam również na priv - mario5@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś