Dodaj do ulubionych

Klinkier-Bud

IP: 12.4.195.* 13.08.02, 10:14
Czy ktoś zna firmę Klinkier-Bud? Budują w Piasecznie osiedle "Nadarzynka"
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje.
Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: JR Re: Klinkier-Bud IP: *.lot.pl 16.09.02, 13:43
      Mam podpisaną umowę na mieszkanie w jednym z dwóch pierwszych bloków, na XI
      2002. Podpisują notarialną umowę przedwstępną. Jak na razie roboty idą dobrze,
      chyba będzie oddane w terminie. Trzeba tylko uważać na plany (rozkład
      mieszkania) te pokazywane w firmie i dołączane do umowy nie mają związku z
      planami na budowie. Na szczęście można w odpowiednim momencie ustalić
      indywidualnie na budowie rozkład ścian i wszystkich instalacji. Jak będzie
      wyglądał odbiór to się dopiero okaże. Ponieważ jest to pierwsza ich inwestycja,
      nie ma punktu odniesienia.
      • Gość: repair Re: Klinkier-Bud IP: *.plusnet.pl 10.10.02, 19:53
        Może ktoś wie już coś więcej? Planuję zakup mieszkania, które ma być gotowe
        08.2003.
        • Gość: JR Re: Klinkier-Bud IP: *.lot.pl 11.10.02, 06:56
          Dwa pierwsze bloki mają być skończone w tym roku. Dwa następne, które mają być
          skończone w 2003, stoją do poziomu parteru.
          • Gość: repair Re: Klinkier-Bud IP: 212.2.102.* 11.10.02, 11:25
            Gość portalu: JR napisał(a):

> Dwa pierwsze bloki mają być skończone w tym roku. Dwa następne, które mają
            być skończone w 2003, stoją do poziomu parteru.

Wiem, byłem tam :-). Martwi mnie nieco brak doświadczenia tej firmy a
            zastanawia kotłownia (nie wiem, czy to opłacalne rozwiązanie). Jakby ktoś
            zaczął się wprowadzać (z tego co wiem, za miesiąc) lub miał inne uwagi już
            teraz to prośba o kontakt.
            Pozdrawiam
            repair@poczta.onet.pl
            • Gość: budny Re: Klinkier-Bud IP: proxy / 195.116.92.* 11.10.02, 15:29
              Kto nie ryzykuje ten nie ma ....
              • Gość: m Re: Klinkier-Bud IP: *.netia.pl 28.11.02, 11:14
                pierwszy blok już niebawem...

Czy ktoś ma jakieś problemy z deweloperem, albo z budową? Mierzył ktoś ściany
                w swoim mieszkaniu? Są proste?
                pozdr

• Gość: m Re: Klinkier-Bud IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 23:58
                  I coooo, nikt?
                  • Gość: jerry Re: Klinkier-Bud IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 29.11.02, 11:10
                    No jak nikt ??

Jezeli chodzi o sciany jak i posadzkę to wygląda to w miare dobrze. Z tego co
                    wiem to w najbliższych dniach konieczne bedzie podpisanie umów ze STOEN-em
                    przynajmniej jeslichodzi o blok nr 4. Poza tym jak do tej pory wszystko wygląda
                    OK

Pozdrawiam
    • Gość: mar Re: Klinkier-Bud IP: *.cfe.com.pl 11.12.02, 15:30
      CZe. Chciałbym odświeżyć temat w związku z budynkami na 08.2003 - czy jest ktoś
      kto mógłby porozmawiać ze mną na temat umów (zmian) i tym podobnych rzeczach.
      Zapraszam również na priv - mario5@polbox.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka