Gość: Andrzej IP: *.mch.tli.de 30.07.01, 13:46 Witam, czy ktos ma praktyczne doswiadczenia z tym deweloperem ? Z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryszard Re: PEAB IP: 192.168.6.* / *.telenor.pl 06.08.01, 15:50 Firma PEAB współpracuje z Firmą INVEST-wykonawca i tu leży problem. podpisując umowę z firmą PEAB nie sądziłem że będę musiał mieć cokolwiek do czynienia z INVESTEM,który ma struktuty postkomunistyczne i może doprowadzić normalną osobę do furi. Sama firma PEAB mimo że deklaruje większościwy udział w investycji nie potrafi rozwiązywać problemów związanych z budową. ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: PEAB IP: 12.39.224.* 07.08.01, 19:53 na jakiej inwestycji pan podpisal umowe ? ja podpisalem na miedzyborskiej...na razie budowa postepuje planowo, ale nie wiadomo co bedzie w przyszlosci. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: PEAB IP: 192.168.6.* / *.telenor.pl 08.08.01, 10:10 Pustułeczki,budowa przebiega dobrze,tylko firma nie zadbała o to by gmina dokonała podłączeń wody, gazu, ect. do momentu podpisania umowy wszystko było do załatwienia, po podpisaniu wszystko stało się trudne. pozdrawiam Gość portalu: jurek napisał(a): > na jakiej inwestycji pan podpisal umowe ? ja podpisalem na miedzyborskiej...na > razie budowa postepuje planowo, ale nie wiadomo co bedzie w przyszlosci. > > pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: PEAB IP: 10.48.1.* / 212.160.156.* 08.08.01, 12:54 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Witam, > czy ktos ma praktyczne doswiadczenia z tym deweloperem ? > Z gory dziekuje za informacje Witam, Praktyczne doswiadczenia z PEAB''em - tylko tyle, ze byc moze b. dobry developer, ale nie moze (ew. nie potrafi) dobrac sobie podwykonawcow. Mieszkam juz w oddanym przez nich budynku przy Al. Wilanowskiej, ale nikomu nie zycze mieszkania za cene apartamentow (jak bylo w reklamie) w budynku wykanczanym przez podwykonawce PEAB''u - firme PRYMAT - po prostu tragedia - nie chce tu takze pisac o sposobie zalatwiania spraw przez "prezesa" Paziewskiego - starego komucha. Reasumujac - firma PEAB O''K - mozna z nimi zalatwic wiele a inaczej mowiac chcieliby zalatwic wiele i sa w porzadku co do klientow, ale powiazani sa umowami z tragicznymi wrecz podwykonamwcami i prosby klientow staja sie nierealne do zrealizowania Odpowiedz Link Zgłoś