Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:42 Witam, Czy macie jakieś opinie na temat tej inwestycji? Jak wygląda okolica Popradzkiej/Poezji? Nigdy tam nie byłam... jak z dojazdem? Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps Re: Os. Poezji Mostostal-Technika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:27 Właśnie czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej inwestycji, gdyż bardzo głęboko zastanawim się nad zakupem tam mieskzania, ale Moststostal technika nie wiem co to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Os. Poezji Mostostal-Technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:38 Witam jak weźmiesz mapę to znjadziesz a dojazd jest prosty Wałem dwupasmówką do konca potem dalej ok 3km juz jednym pasem do Błot i skrecamy w lewo w ul Bysławską , która prowadzi do FALENICY do pętli bus 521,146 , 161 i 142 ale tuż przed pętlą ok 100m skręca się w lewo w ul Poezji i na samym rogu jest zakłąd MERA -Pnefal i 1sza w prawo to ul Popradzka i na rogu je z ul Poezji będą te 2 bloki w kształcie litery C . byłem wczoraj i już jest teren ogrodzony i zaczeli wykopy pod bydynek gdzie będa garaze. Developer jest w pełni wiarygodny w Błotach wybydował osiedle Rybaki (szeregowce) ale u niego mieszkania są drogie . Odpowiedz Link Zgłoś
a_kacprzycka Re: Os. Poezji Mostostal-Technika 24.10.05, 15:25 Dzięki za odpowiedź. Ja już zmieniłam zdanie i wybrałam Skorosze VIII w Ursusie. Jak się przejechałam w okolice tego osiedla Poezji to mi szczęka opadła, że w sąsiedztwie takich budowli inwestuje tak duży developer. Na szczęście poczekałam i wybrałam fajną okolicę, dobrą jakość i super inwestycję! Agness Odpowiedz Link Zgłoś