Dodaj do ulubionych

Arche, Woronicza, warszawa

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:28
szukam opinii na temat tego inwestora i osiedla na Woronicza. czy
słyszeliscie cos o tym jak przędzie ten Arche????
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: *.bh.com.pl 24.09.02, 10:59
      Znam czlowieka ktory to budowal. Teraz naprawia w moim mieszkaniu to co moj
      developer napsul. Solidny. A co wiecej na temat arche to nie wiem. Gdybym sie
      mial kierowac swoim osadem tego czlwoeika to polecam.
      • Gość: irek Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: 193.0.117.* 25.09.02, 09:49
        Ponad rok temu interesowałem się tą inwestycją. Byłem tam jak jeszcze nie było
        niczego i zrezygnowałem, bo na działce pod moimi oknami przechodziły by druty
        ogromnego słupa. Opisałem to w ub. roku. Poszukaj. Inni też narzekali (inne
        inwestycje). Czy to już stoi?
    • Gość: Michał Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: 213.76.146.* 25.09.02, 10:58
      Witam

Mogłem kupić tam mieszkanie rok temu. Na szczęście nie kupiłem. Dlaczego na
      szczęście ? Dlatego, że jak niedawno przejeżdżałem obok i postanowiłem zobaczyć
      co straciłem, to znalazłem ogrodzoną dziurę w ziemi !!!

Pozdrawiam
      • Gość: xpert Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: 217.153.74.* 17.10.02, 11:20
        Ogromne problemy z "ekologami" i ubekami mieszkajacymi w okolicznych blokach.
        Drugie pozwolenie na budowe. Sprawa u Wojewody. Brak zaangazowania prawnikow ze
        strony Arche. Generalnie zle zarzadzana inwestycja.
    • Gość: Hanka Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: *.euro.mmm.com / 169.5.125.* 17.10.02, 11:36
      Rok temu bylam bardzo zainteresowana ta inwestycja. Zawsze informowali ze juz
      zaczynaja budowe, tak mijaly miesiace.... a w dodatku ta linia wysokiego
      napiecia tuz za oknami, ekolodzy, protesty innych mieszkancow. Same klopoty. W
      zwiazku z tym zainteresowalam sie innym developerem. Wlasnie urzadzam
      mieszkanie. A Arche dalej straszy tylko rozpoczeta budowa. Generalnie to juz za
      dlugo trwa aby miec pelne zaufanie. Taka jest moja opinia. pozdrawiam
      • Gość: radek Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: *.bh.com.pl 17.10.02, 13:01
        Ponoc kable maja pojsc ziemia i wlasnie nad tym teraz pracuja. Jak sie z tym
        uporaja budowa ruszy...
        • Gość: Walker Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: *.acn.waw.pl 29.01.03, 17:40
          tez sie kiedys interesowalem ta inwestycja. Mialem do wyboru dwie firmy i
          wybralem inna - ale pojechalem tam z ciekawosci pare dni temu i okazalo sie ze
          budowa ruszyla z kopyta.
          Pozdrawiam,
          W.
    • Gość: Furora Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: www2:* / 10.100.20.* 19.02.03, 14:28
      Ja mieszkam od pół roku w osiedlu Arche w Konstancinie-Jeziornie. Poszukajcie
      wątku na Forum - b. duzo listów. Generalnie firma jest OK - wykonawstwo na 5+,
      w miarę terminowo. Były problemy z aktami bo starostwo sie uparło i nie chciało
      wydać zezwoleń na zasiedlenie. Ale Piaseczno jest z tego znane nie od dziś. Ale
      ja własnie w poniedziałek podpisałam akt i jestem bardzo zadowolona. Obsługa
      firmy niestety szwankuje - generalnie pracownicy sa niedoinformowani i często
      ukrywają pewne informacje, bałagan itp. Ale gdzie indziej tez tak jest. No i
      metoda "za tydzień, w przyszłym miesiącu już na pewno" jest powszechnie
      stosowana.
      W waszym przypadku są problemy innej natury - ww. ekolodzy i "ubecy" którzy
      skutecznie blokują inwestycję. z tego co wiem jak tylko puszcza mrozy budowa
      ruszy pełną parą. Budują solidnie i sami, mimo pewnych niedociągnięć i lekkiego
      cwaniactwa sa godni polecenia.

Powodzenia
      • Gość: zawiedziony Re: Arche, Woronicza, warszawa IP: *.ssmb.com 21.02.03, 18:10

Mialem okazje skorzystac z uslug pracownikow arche.
        Cwaniaki ze wsi i miasteczek, chca zarobic na wszystkim.

Poziom wykonawstwa nazwiazujacy do miejsca zamieszkania chyba,
        na pewno nie wysoki, ale generalnie chyba nie robia takich numerow jak
        inni "developerzy".

Kombinuja ale nie za mocno :)

ps. budowlancy to zlodzieje
        • xpert Re: Arche, Woronicza, warszawa 27.03.03, 14:02
          Gość portalu: zawiedziony napisał(a):

>
          > Mialem okazje skorzystac z uslug pracownikow arche.
          > Cwaniaki ze wsi i miasteczek, chca zarobic na wszystkim.

?????

> Poziom wykonawstwa nazwiazujacy do miejsca zamieszkania chyba,
          > na pewno nie wysoki, ale generalnie chyba nie robia takich numerow jak
          > inni "developerzy".

Pojedz do Konstancina na ich osiedle to zmienisz zdanie. Poziom wykonczenia
          jest na pewno powyzej sredniej. A juz na pewno za te cene.

> Kombinuja ale nie za mocno :)
          >
          > ps. budowlancy to zlodzieje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka